flesland
Concorde-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDK
ale3":1tddfnwh said:Από την στιγμή που ΔΕΝ ανοίκεις στην εταιρία, γιατί τέτοια καούρα; Η μισή Ελλάδα είναι απλήρωτη, δουλεύει πέρα του 8ωρου κτλ κτλ (όσοι πια έχουν την τύχη να δουλεύουν) Τι το λες σαν να είναι ένα συνταρακτικό νέο; Αν δεν δουλεύεις γι αυτήν τι σε απασχολεί; Αν απασχολεί τους εργαζόμενους ή κάνεις τον κύριο και τους λες "συγνώμη εγώ δεν μπορώ να δουλεύω απλήρωτος" ή πας σε μια επιθεώρηση εργασίας (λέμε τώρα..) Αλλιώς κάθεσαι και δεν μιλάς! Δεν ξέρω αν χρωστάει ή όχι η εταιρία αλλά αν χρωστάει δεν πιστεύω ότι είναι η μοναδική στην Ελλάδα!
Δεν ξέρω τι ισχύει. Αλλά επί της αρχής και από ελάχιστο σεβασμό προς τους εργαζομένους τους και τους πελάτες τους, πρέπει οι πρώτοι να πληρώνονται και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για καμία εταιρεία. Μπορεί να μην υπάρχει ρευστό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι σκλάβος ή δουλεύει για την πλάκα του και δεν έχει δικαίωμα να μιλάει, είτε είναι υπάλληλος της εταιρείας είτε όχι. Είναι τουλάχιστον ντροπή να σκεπτόμαστε ''δεν βαριέσαι το κάνουν και όλοι οι άλλοι''...Έλεος με αυτή την χώρα, έχει πάει 100 χρόνια πίσω από όλες τις άλλες σε όλα τα επίπεδα!
Δεν καταλαβαίνεις ότι αύριο είναι η σειρά σου αν το ανεχθείς αυτό;