Αγαπητέ/τή Kokoni...
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου...άνοιξες ένα προφίλ για να μας πεις ότι στην Άστρα δεν τους πληρώνουν. Από τα λεγόμενα σου, εσύ δεν φαίνεσαι να είσαι εργαζόμενος της εταιρίας αλλά έχεις φοβερό ζήλο για τους μισθούς τους ( Βουλγάρικους) και τον τρόπο που εργάζονταν ( σαν Πακιστανοί ) .Από την στιγμή που ΔΕΝ ανοίκεις στην εταιρία, γιατί τέτοια καούρα; Η μισή Ελλάδα είναι απλήρωτη, δουλεύει πέρα του 8ωρου κτλ κτλ (όσοι πια έχουν την τύχη να δουλεύουν) Τι το λες σαν να είναι ένα συνταρακτικό νέο; Αν δεν δουλεύεις γι αυτήν τι σε απασχολεί; Αν απασχολεί τους εργαζόμενους ή κάνεις τον κύριο και τους λες "συγνώμη εγώ δεν μπορώ να δουλεύω απλήρωτος" ή πας σε μια επιθεώρηση εργασίας (λέμε τώρα..) Αλλιώς κάθεσαι και δεν μιλάς! Δεν ξέρω αν χρωστάει ή όχι η εταιρία αλλά αν χρωστάει δεν πιστεύω ότι είναι η μοναδική στην Ελλάδα!
Και τώρα στην ενημέρωση. Από το Wiki δίχνει ότι η εταιρία για το 2013 αρχίζει 3 νέες πτήσεις προς Ρωσία - Άστραχαν (29/5/13), Καλίνινγκραντ 8/6/13,Ούφα 2/6/13 ( το τελευταίο δεν ξέρω αν προφέρεται έτσι) και 1 προς Ουκρανία - Οδησσός 11/6/13