Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Είναι η καινούργια νοοτροπία στην Ελλάδα των εργοδοτών,δουλεύεις; θέλεις και μισθό δεν σου φτάνει η ικανοποίηση ότι δουλεύεις;Ιπτάμενα σφαγεία λοιπόν θα πρέπει να ονομάζονται οι εταιρείες μας.Πάντως αν ισχύει αυτό με τις πληρωμές (δεν το ξέρω) είναι πια συνήθεια που έγινε λατρεία στις ελληνικές αερπορικές εταιρείες.
Καλά αυτοί δεν δούλεψαν με Ρώσικη αγορά; Δεν είχαν κέρδος; Τι τους έπιασε και αυτούς κρίση;

Μήπως έχουν να λαμβάνουν για τα τσάρτερ ή/και τις άγονες? Αλλιώς, περίπου 2,3 εκατ. παίρνουν τον χρόνο για τα άγονα, ας προσπαθήσουν να τα πάρουν απο εκεί...

οσο αναφορα την εξοφληση κ πληρωμη των πληρωματων καμπινας της Astra (που δουλεψαν ως γνωστον σαν Πακιστανοι για Βουλγαρικους μισθους όλο το Καλοκαιρι,χωρις πτητικα με ενας απλο βασικο μισθο),η πληροφορια ειναι ακρως και 100% αληθης κ επιβεβαιωνεται!!
Η κοροιδια απο μερους της εταιριας ειναι ανεκδιήγητη στα καθημερινα τηλ των εργαζομενων που περιμενουν τα δεδουλευμενα τους...Ειρωνια,κοροιδια κ αντιμετωπιση εξευτελιστικη...
Ο χωρος ειναι μικρος στην Ελλαδα κ καποια στιγμη θα γινοταν γνωστο,αφου πανω απο 60 εργαζομενη αυτη τη στιγμη ειναι απληρωτοι!!!!!Πως θα μπορουσε να ειναι ψεμα κατι τοσο σοβαρο????
Η ASTRA πλουτιζει στις πλατες των υπαλληλων της χρονια τωρα...

Και τώρα που τα γράψατε στο forum,θα συμμορφωθούν τα κακά παιδιά.Μήπως,λέω,μήπως σκεφτήκατε να τα αναφέρετε στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ή σας είναι δύσκολο;

Αγαπητέ/τή Kokoni...

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου...άνοιξες ένα προφίλ για να μας πεις ότι στην Άστρα δεν τους πληρώνουν. Από τα λεγόμενα σου, εσύ δεν φαίνεσαι να είσαι εργαζόμενος της εταιρίας αλλά έχεις φοβερό ζήλο για τους μισθούς τους ( Βουλγάρικους) και τον τρόπο που εργάζονταν ( σαν Πακιστανοί ) .Από την στιγμή που ΔΕΝ ανοίκεις στην εταιρία, γιατί τέτοια καούρα; Η μισή Ελλάδα είναι απλήρωτη, δουλεύει πέρα του 8ωρου κτλ κτλ (όσοι πια έχουν την τύχη να δουλεύουν) Τι το λες σαν να είναι ένα συνταρακτικό νέο; Αν δεν δουλεύεις γι αυτήν τι σε απασχολεί; Αν απασχολεί τους εργαζόμενους ή κάνεις τον κύριο και τους λες "συγνώμη εγώ δεν μπορώ να δουλεύω απλήρωτος" ή πας σε μια επιθεώρηση εργασίας (λέμε τώρα..) Αλλιώς κάθεσαι και δεν μιλάς! Δεν ξέρω αν χρωστάει ή όχι η εταιρία αλλά αν χρωστάει δεν πιστεύω ότι είναι η μοναδική στην Ελλάδα!

Και τώρα στην ενημέρωση. Από το Wiki δίχνει ότι η εταιρία για το 2013 αρχίζει 3 νέες πτήσεις προς Ρωσία - Άστραχαν (29/5/13), Καλίνινγκραντ 8/6/13,Ούφα 2/6/13 ( το τελευταίο δεν ξέρω αν προφέρεται έτσι) και 1 προς Ουκρανία - Οδησσός 11/6/13

Και τώρα στην ενημέρωση. Από το Wiki δίχνει ότι η εταιρία για το 2013 αρχίζει 3 νέες πτήσεις προς Ρωσία - Άστραχαν (29/5/13), Καλίνινγκραντ 8/6/13,Ούφα 2/6/13 ( το τελευταίο δεν ξέρω αν προφέρεται έτσι) και 1 προς Ουκρανία - Οδησσός 11/6/13
Καλα τα λες ομως για μενα μια εταιρεια που σεβεται τον εαυτο της θα πουλαγε τα εισιτηρια μονη της και οχι μεσο καπιου αλλου.

Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα,εκτος εαν βαριεται να τα πουλαει )))
Εχω ενημερωσει τους Ρωσους για να ξερουν.
Να σε καλα και σε ευχαριστω.
Προς το παρον την μονη που εχουν αγαπησει ειναι η Α3.

Georgi1964":1w6m620h said:
Εχω ενημερωσει τους Ρωσους για να ξερουν.
Προς το παρον την μονη που εχουν αγαπησει ειναι η Α3.

http://www.youtube.com/watch?v=av46yj3pX7I

Όσο για το θεϊκό
για μενα μια εταιρεια που σεβεται τον εαυτο της θα πουλαγε τα εισιτηρια μονη της και οχι μεσο καπιου αλλου
μην ξεχνάς ότι τη Ρωσία τη διαχειρίζεται ο Μουζενίδης, οπότε το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ πουλάει τα εισητήρια, όχι η Astra. Aν αργότερα ο Μουζ συνεργαστεί με την Hellas
( :mrgreen: :thx: :mrgreen: ), τότε η Hellas θα τα "πουλάει μεσω άλλου". Όσο το πρόβλημα με τη βίζα Ρωσίας / Ελλάδας υπάρχει και είναι τόσο χρονοβόρο, δυστυχώς τα ταξίδια θα γίνονται με μεσάζοντες.

Όσο το πρόβλημα με τη βίζα Ρωσίας / Ελλάδας υπάρχει και είναι τόσο χρονοβόρο, δυστυχώς τα ταξίδια θα γίνονται με μεσάζοντες.
αυτη την στιγμη προβλημα με τις βιζες οι ρωσοι δεν εχουν.Σε 48 ωρες περνουν την βιζα.Τωρα για τις πολεις που ειναι μακρια απο τα προξενεια εκει εχεις δικαιο.Και παλι μπορεις να την βγαλεις με οποιονδηποτε
tour operators .
Αφου παρα πολυ αγοραζουν τα εισητηρια της Α3 μονη τους και ειναι παρα πολυ ευχαριστημενη.

Εδω στη Θεσ/νίκη είχε κυκλοφορήσει η φήμη οτι ο Μουζενίδης ήταν πολυ δυσαρεστημένος με την Α2 και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και για το ερχόμενο καλοκαίρι θα στρεφόταν σε άλλη εταιρεία για τα τσάρτερ..Τωρα,αλήθεια ψέμματα,ne znaju..Οποιος ξέρει ας μας πει.Αλλά για να ανακοινώνει νέους προορισμούς μάλλον τα ξαναβρήκαν..Georgi και όσοι ξέρετε από ρώσικη αγορά, δεν θαταν καλυτερα τα τσάρτερ να γίνονται με S7,Transaero,Orenair,Nordwind,Nordstar, εταιρείες που ξέρει και εμπιστεύεται περισσότερο το ρώσικο επιβατικό κοινό, όπως γίνεται σε Κρήτη,Ρόδο,Κέρκυρα, αντί με Αstra?

εσύ πάλι γιατι νευριάζεις, εχεις μετοχές στη εταιρεία και σε προσβάλλαμε? Μαθατε την καραμελα και τν πιπιλάτε όλοι, εσύ κύριε μου αν δούλευες 4 μήνες σε μια εταιρεια και στην συγκεκριμένη δουλειά και με τους συγκεκριμένους επιβάτες, θα θέλες να στα χρωστάνε? σε παρακαλώ κάνε μας τη χάρη...

ale3":1ehmscn0 said:
Αγαπητέ/τή Kokoni...

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου...άνοιξες ένα προφίλ για να μας πεις ότι στην Άστρα δεν τους πληρώνουν. Από τα λεγόμενα σου, εσύ δεν φαίνεσαι να είσαι εργαζόμενος της εταιρίας αλλά έχεις φοβερό ζήλο για τους μισθούς τους ( Βουλγάρικους) και τον τρόπο που εργάζονταν ( σαν Πακιστανοί ) .Από την στιγμή που ΔΕΝ ανοίκεις στην εταιρία, γιατί τέτοια καούρα; Η μισή Ελλάδα είναι απλήρωτη, δουλεύει πέρα του 8ωρου κτλ κτλ (όσοι πια έχουν την τύχη να δουλεύουν) Τι το λες σαν να είναι ένα συνταρακτικό νέο; Αν δεν δουλεύεις γι αυτήν τι σε απασχολεί; Αν απασχολεί τους εργαζόμενους ή κάνεις τον κύριο και τους λες "συγνώμη εγώ δεν μπορώ να δουλεύω απλήρωτος" ή πας σε μια επιθεώρηση εργασίας (λέμε τώρα..) Αλλιώς κάθεσαι και δεν μιλάς! Δεν ξέρω αν χρωστάει ή όχι η εταιρία αλλά αν χρωστάει δεν πιστεύω ότι είναι η μοναδική στην Ελλάδα!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.