Aπορία από flight info

• Thread starter Thread starter kostis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
F E, Επειδή επιθυμείς να δείχνεις ότι γνωρίζεις κάτι από aircraft maintenance, μάθε λοιπόν και τα υπόλοιπα περί "D Check" για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη καθώς επίσης αν η Aegean έχει την δυνατότητα και την εξουσιοδότηση να εκτελεί αυτού του μεγέθους επιθεωρήσεις. Επιτρέψτε μου να επιμένω ότι κάποια πράγματα δεν αφορούν το κοινό.

CHRISTOS55":1dmditb9 said:
Επιτρέψτε μου να επιμένω ότι κάποια πράγματα δεν αφορούν το κοινό.

Αγαπητέ CHRISTOS55, τι εννοείς κάποια πράγματα δεν αφορούν το κοινό; Έχεις συνειδητοποιήσει σε τι φόρουμ γράφεις; Υπάρχει πληθώρα μελών (όχι απαραίτητα αυτών που γράφουν καθημερινά) που γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα ακόμα και από εργαζομένους και φυσικά έχει σα χόμπι να μαθαίνει τα πάντα για μία αεροπορική. Και ναι, όπως και το που είναι το τάδε αεροπλάνο, όπως που δρομολογείται το κάθε αεροπλάνο, γιατί δρομολογείται εκεί κ.τ.λ..

Δε βρίσκω κάτι το κακό ή κάτι το μεμπτό. Αν γνωρίζεις μπορείς να απαντήσεις και να διορθώσεις αυτό που έγραψε ο F E για το D-check (που προφανώς δε μπορεί να γίνει στο υπόστεγο της Α3).

Το SX-DVP επέστρεψε και πέταξε σήμερα την AEE602 για Λονδίνο

Το DVP επέστρεψε το DVZ είναι ήδη στο υπόστεγο στη Μάλτα για τη δικη του σειρά D check.

εγω βλεπω στο flightradar24,οτι το sx-dvz απο τις 23 του μηνος εχει να πεταξει; μηπως αντι του sx-dvo εχει παει το sx-dvz για συντηρηση;

Σωστη παρατηρηση διορθωση το dvz ειναι μαλτα. Μες στη τουρλα του σαββατου μπηκε λαθος registration :great:

μηπως γνωριζει κανεις για ποιο λογο πηγαινουν τα αεροσκαφη στην μαλτα για συντηρηση και οχι σε καποια αλλη πολή ή χωρα;

Γιατί, τι έχει η Μάλτα? :lol:

Στην Μάλτα λειτουργεί ''παράρτημα'' της Lufthansa Technik.. :wink:
Τώρα θα μου πεις γιατί δεν πάει στην Σόφια στην LTSF ας πούμε? Δεν το γνωρίζω αυτό..πιθανόν να υπάρχει θέμα με τις διαθεσημότητες και τους χρόνους παράδοσης..

Στο υπόστεγο το ''βαρύτερο'' check που κάνουμε είναι το 6 years check και διαρκεί περίπου 4-5 εβδομάδες..δεν έχω συμμετάσχει,δυστυχώς η ευτυχώς :twisted: σε τέτοιο, μόνο σε C-check(MI4) αλλά μια φορά που βρέθηκα στο υπόστεγο για κάτι άλλο είδα ένα αεροσκάφος,νομίζω ήταν το DVH, που έκανε 6χρονο και είχαν ''ξηλώσει'' σχεδόν τα πάντα!

μηπως γνωριζεις κανεις την διαφορα αναμεσα στο A321-231 και Α321-232; μηπως διαφερουνε στον αριθμο θεσεων;

Οι κωδικοί της airbus εξηγούνται εδώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ένα έχει version κινητήρα 1, το άλλο 2.