Εγω δεν καταλαβαίνω το εξής. Έκανες εγγραφή στο φόρουμ, απλά για να παραπονεθείς για την απεργία της ΥΠΑ; Πολλοί μπορεί να διαφωνούν και να συμφωνούν με την απεργία, σημασία έχει οτι αν διαβάσεις λίγο το φορουμ, θα καταλαβείς οτι βρίσκεσαι σε λάθος σελίδα. Εδώ συζητάμε γενικά για την αεροπορία, τα αεροπλάνα, κτλ κτλ, και το θέμα της απεργίας, έχει περισσότερο χαρακτήρα ενημερωτικό. Δεν αποτελεί έδαφος για επιθέσεις, και για πολιτικές συζητήσεις. Πολλοί από εδώ μέσα, δουλεύουν ή οχι σε αυτό το χώρο, απεργούν ή όχι, αλλά δεν έχει σημασία. Για παράπονα, μπορείς να στείλεις πλέον στο "υπερ-πανελλαδικό κουτί παραπόνων" (διάφορα μπλογκς δηλαδή).
Εδώ το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σου απαντήσουν κάποιοι με τρόπο που δεν θα σου αρέσει, μετά θα απαντήσεις και εσύ με τρόπο που δεν θα μας αρέσει, και στην τελική δε νομίζω να ξαναμπέις στο σαιτ στο μέλλον, ή τέλως πάντων θα ξαναμπείς στην επόμενη απεργία που θα θίγει το εισητήριο σου.
Δεν διαφωνώ οτι είναι ενοχλητικό/εναντίων σου/κρίμα/άδικο για σένα η απεργία, αλλά είμαι πεπεισμένος οτι ανεξαρτήτως της δουλειάς που έχεις, κάποιοι θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά σου, και άλλοι καθόλου, οπότε μην τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα.
Ήδη όμως βγήκαμε εκτός θέματος, οπότε ας σταματήσουμε.