Aπεργία στην ΥΠΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νομίζω πως μπορείς να ζητήσεις να σε βάλουν στην πτήση της προηγούμενης μέρας.

Απεργια Υ.Π.Α 24 φεβ 2010

Σκέφτηκα ν ανοίξω νεο τοπικ δεδομενου οτι το παλιο αναφέρεται σε παλιοτερη απεργια της ΥΠΑ..
Γιατι η συγκεκριμενη απεργια θα μου πειτε δικαιούται δικο της τοπικ?
Σας απαντω αμεσως..
Εχει μια μοναδικη ιδιαιτεροτητα..
Αν τελικα δηλωσουν συμμετοχη οι υπαλληλοι της ΥΠΑ(γιατι ναι μεν ακουγεται πανταχόθεν αλλα εγω δεν εχω συγκεκριμένη πηγη που να το επιβεβαιώνει), ο κοσμος που θα μαζευτει στο αεροδρομιο, θα ταλαιπωρηθεί κ αρα θα διαμαρτυρηθεί οπως συνηθίζεται, δεν θα εχει την συνηθισμένη συνθεση..
Εκεινη την ημερα θα αναχωρούν περιπου 2.000 επιβάτες για Ρωμη καθως ο Παναθηναικος θα δινει αγωνα για το κυπελο ΟΥΕΦΑ με την Ρομα στην αιωνια πολη..
Συνεπως ο κοσμος που θα εγκλωβιστεί θα αποτελειται απο "χουλιγκανς" που δεν θα τους αφηνουν να δουν την αγαπημενη τους ομαδα..
Δεν θα ειναι κ οι 2.000 ταραχοποιοί αλλα μπορουν να γινουν..
ξερετε, ψυχολογια του οχλου κ μεταμορφωση του φιλήσυχου πολιτη κατω απο την ειδικη μασκα σε επαναστατη..
κ τοτε τα πραγματα ισως ειναι λιγο διαφορετικα..
περιμενω τις ενημερωσεις απο τις πηγες σας κ τα σχολια σας..
προσωπικα δεν θα με στεναχωρουσε οι "εν δυναμη" χουλιγκαν να ετριζαν λιγο τα δοντια των κυριων της ΥΠΑ..
Γιατι οπως λεει κ ο πάνσοφος λαος.. "κ ο αγιος φοβερα θελει"
καλως σας βρηκα μια κ ειναι η πρωτη μου επαφη με την σελιδα..

Re: Απεργια Υ.Π.Α 24 φεβ 2010

Papas George":1zj8f2cl said:
Αν τελικα δηλωσουν συμμετοχη οι υπαλληλοι της ΥΠΑ (γιατι ναι μεν ακουγεται πανταχόθεν αλλα εγω δεν εχω συγκεκριμένη πηγη που να το επιβεβαιώνει)
Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή? :evil:

δυστυχως εχεις δικιο..
πριν λιγο μιλησα με ΥΠΑ κ μου επιβεβαιωσαν οτι συμμετυεχουν στην απεργια..
εστειλα ενα mail στην ιστοσελιδα τους με τις ιδιαιτεροτητες που θα υπαρχουν εκεινη την ημερα στο αεροδρομιο αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι εργατοπατερες θα το κανουν με απιστευτη ευκολια delete..

δεν ειναι ευκολο γιατι ερχομαι απο Κρητη..
ειναι ηδη κλεισμενα τα εισητηρια her-ath

Papas George":1mrgkpuw said:
προσωπικα δεν θα με στεναχωρουσε οι "εν δυναμη" χουλιγκαν να ετριζαν λιγο τα δοντια των κυριων της ΥΠΑ..
Εγω παλι θεωρω οτι αυτοι οι χουλιγκαν, ανεξαρτητως χρωματος, δεν εχουν κανενα δικαιωμα να τριξουν τα δοντια σε κανενα. Οι αλητειες που εχουν κανει γνωστοι και μη εξαιρεταιοι "φιλαθλοι" ειναι χειροτερες απο οποιαδηποτε απεργεια... Καλο θα ηταν λοιπον να μη δουμε αλλες ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ εικονες στην Ελλαδα.
Υ.Γ. Επισης δεν περιμενα ποτε να δω αυτο το πραγμα γραμμενο απο κανεναν... Λιγη σκεψη παραπανω απο τα προβληματα που σου προκαλουν, πιστευω οτι θα σε εκανε να σκεφτεις ξανα αυτο που εγραψες..! :roll:

κατ αρχας δε εγραψα για χουλιγκαν..
εγραψα για εν δυναμη χουλιγκαν..
σε κατι τετοιο μπορει να μεταμορφωθει ο καθε φιλησυχος πολιτης που σε αλλες περιπτωσεις σερνεται στα γκισε των δημοσιων υπαλληλων κ αυτοι με υφος χιλιων καρδιναλιων του απαντουν "συγνωμη αλλα δεν ειμαι αρμοδιος.. πηγαινε εκει"
οι κυριοι εργατοπατερες της ΥΠΑ θα μπορουσαν να ενημερωσουν εγκαιρα ωστε να προγραμματστει κ ο κακομοιρης μικρο-μεσσαιο αστος που παιρνει μια ρημαδοαδεια για λιγες ημερες ωστε να ξοδεψει τα λιγα περισσευματα του κ του καταστρεφουν τα παντα με απιστευτη ευκολια..
μηπως πρεπει να αναλογηστεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι χουλιγκανς κ να μην απαντας με πομπωδεις εκφρασεις????
δεδομενου οτι οι κυριοι συνδικαλιστες εχουν στο μυαλο τους οτι οσο περισσοτερο ταλαιπωρηθουν οι πολιτες τοσο μεγαλυτερος ντορος θα γινει..
μωρε ναι.. ας τους τριξουν τα δοντια..
βαρεθηκα πια με τις διεκδικησεις των δημοσιων υπαλληλων με τα επιδοματα "μεταφορας φακελλων" κ "εγκαιρης προσελευσης στην εργασια"
ΕΛΕΟΣ

Εγω δεν καταλαβαίνω το εξής. Έκανες εγγραφή στο φόρουμ, απλά για να παραπονεθείς για την απεργία της ΥΠΑ; Πολλοί μπορεί να διαφωνούν και να συμφωνούν με την απεργία, σημασία έχει οτι αν διαβάσεις λίγο το φορουμ, θα καταλαβείς οτι βρίσκεσαι σε λάθος σελίδα. Εδώ συζητάμε γενικά για την αεροπορία, τα αεροπλάνα, κτλ κτλ, και το θέμα της απεργίας, έχει περισσότερο χαρακτήρα ενημερωτικό. Δεν αποτελεί έδαφος για επιθέσεις, και για πολιτικές συζητήσεις. Πολλοί από εδώ μέσα, δουλεύουν ή οχι σε αυτό το χώρο, απεργούν ή όχι, αλλά δεν έχει σημασία. Για παράπονα, μπορείς να στείλεις πλέον στο "υπερ-πανελλαδικό κουτί παραπόνων" (διάφορα μπλογκς δηλαδή).
Εδώ το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σου απαντήσουν κάποιοι με τρόπο που δεν θα σου αρέσει, μετά θα απαντήσεις και εσύ με τρόπο που δεν θα μας αρέσει, και στην τελική δε νομίζω να ξαναμπέις στο σαιτ στο μέλλον, ή τέλως πάντων θα ξαναμπείς στην επόμενη απεργία που θα θίγει το εισητήριο σου.
Δεν διαφωνώ οτι είναι ενοχλητικό/εναντίων σου/κρίμα/άδικο για σένα η απεργία, αλλά είμαι πεπεισμένος οτι ανεξαρτήτως της δουλειάς που έχεις, κάποιοι θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά σου, και άλλοι καθόλου, οπότε μην τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα.

Ήδη όμως βγήκαμε εκτός θέματος, οπότε ας σταματήσουμε.

NFEEFE":2pgrdobz said:
Papas George":2pgrdobz said:
Εγω παλι θεωρω οτι αυτοι οι χουλιγκαν, ανεξαρτητως χρωματος, δεν εχουν κανενα δικαιωμα να τριξουν τα δοντια σε κανενα. Οι αλητειες που εχουν κανει γνωστοι και μη εξαιρεταιοι "φιλαθλοι" ειναι χειροτερες απο οποιαδηποτε απεργεια... Καλο θα ηταν λοιπον να μη δουμε αλλες ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ εικονες στην Ελλαδα.

...Ενώ τα συνδικάτα της ΥΠΑ-ξείπα-σάρα-μάρα και κακού συναπαντήματος αγροτών-δημοσίου και λοιπών χαραμοφάηδων δε συμπεριφέρονται φασιστικά-τσαμπουκαλίστικα όταν κλείνουν δρόμους-αεροδρόμια-σύνορα, μας ταλαιπωρούν και μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι εις τη νιοστή. Αυτοί όμως έχουν πάντα "δίκιο" και είναι πάντα "ριγμένοι" οπότε δικαιούνται να συμπεριφέρονται ως χούλιγκαν. :wall:

Προφανώς στην Ελλάδα κάθε νόμος/μέτρο είναι καλός όταν μας ευνοεί και ζορίζει τον αντίπαλό μας. Ο ίδιος νόμος αντιθέτως είναι απαράδεκτος και οφείλουμε να τον καταργήσουμε στην πράξη (στο δρόμο, στα οδοφράγματα, στα μπλόκα) εάν ζορίζει εμάς και κάνει τον αντίπαλό μας ευτυχισμένο. :rant:

ΥΓ: Ευτυχώς οι πτήσεις μου είναι Τρίτη-Πέμπτη, συνεπώς δε θα έχω την τιμή να ζήσω τους "δίκαιους" αγώνες των αναξιοπαθούντων της ΥΠΑ (όπου τα πεντοχίλιαρα είναι σαν πετσετάκια).

:banana: όρτσα για Κύπροοοοοον!!! (btw, ο "απώλητος" πού χάθηκε?)

Καταρχήν η απεργία της Τετάρτης είναι απεργία όλων των εργαζομένων και όχι μόνον της ΥΠΑ.Δεν αφορά μόνον τον δημόσιο υπάλληλο,που πλήτεται με τα μέτρα , αλλά και τον ιδιωτικό που ξέρει πολύ καλά ότι τ αφεντικά του θα βρούν χρυσή ευκαιρία για να επιτεθούν στα εργασιακά του δικαιώματα.. Για μερικούς βέβαια εδω μέσα η λέξη εργαζόμενος τους είναι άγνωστη ή τους προκαλεί αλλεργία.Αυτοί είναι "αστοί" δηλαδή απόγονοι κατσαπλιάδων που δεν χρειάστηκε να δουλέψουν ποτέ στην ζωή τους. Θα ήταν γι αυτούς μεγάλη υπόθεση να απαγορευτούν οι απεργίες δια παντός ( Που είσαι Παπαδόπουλε). Δεν μπορούν να προγραμματίσουν τα ταξιδάκια τους και να εκμεταλευτούν τα frequent flyer προνόμια τους.