Aπεργία στην ΥΠΑ

Το in.gr το έχει εδώ και μέρες. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι ποιά αεροδρόμια / ποιές πτήσεις θα αφορά και ποιοί θα απεργήσουν, εάν τελικά θα γίνει η απεργία. Γιατί παρόμοιο με το άρθρο παραπάνω όντως θυμάμαι ότι στο παρελθόν κάποιες απεργίες ΟΣΥΠΑ αφορούσαν μόνο τα μικρά περιφερειακά αεροδρόμια και κάποιες πτήσεις εσωτερικού.

Το συγκεκριμένο άρθρο πάντως είναι σημερινό στις 13:23.

Το ότι επηρεάζονται συγκεκριμένα α/δ και πτήσεις και όχι όλα, από που το ξέρουμε;

Όντως, το δεύτερο μέρος του άρθρου του in.gr είναι καινούργιο (αφού βλέπω τον τίτλο εδώ και μέρες, δεν το άνοιξα πια…).

Δεν ξέρω εάν αφορά όλες τις πτήσεις ή μόνο κάποιες, απλά θυμάμαι ότι στο παρελθόν απεργίες ΟΣΥΠΑ δεν σήμαιναν και πάντα ακύρωση όλων των πτήσεων, παρόμοιο με το απόσπασμα που αναφέρει ο ΟΑ701.

Απ' τη στιγμή που δεν μετέχουν οι ΕΕΚ νομίζω δεν θα υπάρξει πρόβλημα, τουλάχιστον στα μεγάλα αεροδρόμια.

Ο αναπληρωτής υπουργός πάντως δεσμεύτηκε για προσλήψεις και άμεσο διορισμό νέας διοίκησης στην ΥΠΑ ενώ ανακοίνωσε ότι υπάρχει διαθέσιμο το ιλιγγιώδες ποσό του 1.000.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών των περιφερειακών α/δ. Χουβαρντάδες :rolleyes:
:arrow: http://www.euro2day.gr/news/highlights/ ... tikhs.html

Δηλαδή εγώ που είχα κλείσει να γυρίσω Δευτέρα από Αστυπάλαια, να μη μπω στον κόπο να φύγω;

Πάλι καλά που έχουμε τον ξυλουργό να απεργεί για την ασφάλειά μας!.. Με τις υγείες μας!

Aνεστάλη η απεργία της ΟΣΥΠΑ, πρίν λίγο βγήκε η είδηση

Γνωρίζει κανείς αν ισχύει η αυριανή 4ωρη στάση των ΕΕΚ; Έως τώρα δεν βλέπω αλλαγές στις πτήσεις, μήπως ανεστάλη;

Δυστυχώς μέχρι στιγμής η αυριανή απεργία ισχύει κανονικά. Φοβάμαι ότι ξαναγυρίσαμε στις παλιές κακές συνήθειες.

Δε νομίζω να τους νοιάζει ιδιαίτερα. Ούτε τους μεν ούτε τους δε.