Aπεργία στην ΥΠΑ

Re: Απεργία 7/10

SHADOW HUNTER εχω αδειούλα και πετάω για Βρυξέλλες στις 7 του μηνός το απόγευμα και ανησυχώ και εγώ τα φώτα σας :)

Ύστερα απο τηλεφωνική επικοινωνία με την ένωση ελεγκτών εναερίας κυκλοφορίας το Feedback είναι οτι επίσημα θα γνωρίζουν την Δευτέρα.
Αν κάποιος συμφρορουμίτης Controller γνωρίζει κάτι ας το μοιραστεί μαζί μας.

Μόλις πήρα τηλ στην ΕΕΕΚΕ και μου είπαν ότι θα έχουν στάση εργασίας στις 7/10 15.00-19.00. Όλες οι υπόλοιπες πτήσεις θα γίνουν κανονικά.

Και το είχα στο μυαλό μου σήμερα απο το πρωί να τους πάρω αλλά όπως πάντα το φόρουμ μας πάντοτε πλήρως ενημερωμένο!!!
Ευχαριστώ πολύ elmamam για την πληροφόρηση είμαι τυχερός πετάω 20:45 :)

H A3 ήδη εξέδωσε δελτίο με τις πτήσεις που ακυρώνονται λόγω της αυριανής στάσης εργασίας
1. A3 272/273 Αθήνα –Χίος - Αθήνα
2. A3 146/147 Αθήνα –Αλεξανδρούπολη - Αθήνα
3. A3 454/455 Αθήνα –Καλαμάτα- Αθήνα
4. A3 122/123 Αθήνα –Θεσσαλονίκη- Αθήνα
5. A3 114 Αθήνα – Θεσσαλονίκη
6. Α3 661 Αθήνα – Ηράκλειο
7. Α3 319 Ηράκλειο – Αθήνα
8. Α3 651/652 Αθήνα – Ρόδος – Αθήνα
9. Α3 340/341 Αθήνα – Χανιά - Αθήνα
ενώ αλλάζουν ώρα και 53 σκέλη.

Sorry ρε παιδια, αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα για ποιο λογο απεργουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!Καθε φορα ειναι αλλος ο λογος...

Μα είναι ξεκάθαρο απ΄το δημοσίευμα
...θεωρούν απαράδεκτα αδικαιολόγητη τη σιωπή και την αδράνεια που επιδεικνύει το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στις συνεχείς αιτιολογημένες αναφορές τους για την αναγκαιότητα διαφοροποίησης της εναέριας κυκλοφορίας από τα στενά όρια του δημόσιου τομέα...
Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει επικοινωνία με το υπουργείο θα την πληρώσουμε για ακόμη μια φορά όλοι μας. :banana:
Η αλήθεια πάντως είναι ότι μας καλομάθανε το καλοκαίρι. Payback time...

ΥΓ
Όποιος έχει όρεξη, χρόνο και υπομονή, σε XL ποσότητες ομολογουμένως, ας ρίξει μια ματιά στη δημόσια διαβούλευση. Όλα εκεί μέσα είναι...
ΥΓ2
Ας χάσω μόνο τις 2 επιβαλλόμενες ανόδους μου στην ΑΤΗ... Σωματείο θα φτιάξω για να τους τα πάρουμε (τα τέλη :twisted: )

Εγω στεκομαι αλλου...
θεωρούν απαράδεκτα αδικαιολόγητη τη σιωπή και την αδράνεια που επιδεικνύει το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στις συνεχείς αιτιολογημένες αναφορές τους για την αναγκαιότητα διαφοροποίησης της εναέριας κυκλοφορίας από τα στενά όρια του δημόσιου τομέα...
Δηλαδη αν καταλαβα καλα θελουν να βγουν απο το δημοσιο?Τωρα θα εχουμε απεργιες ΚΑΙ για αυτο?? :twisted:

Αν διαβάσεις παραπάνω θα καταλάβεις πώς γίνεται κι αυτό το θαύμα (να θέλει κανείς να βγει απ' το "στενό" δημόσιο)