Aπεργία στην ΥΠΑ

Offtopic: Αν και ταλαιπωρεί πολύ κόσμο η απεργία, μου προξενεί μεγάλο ενδιαφέρον η αυριανή μέρα: Θα είμαι σε υπηρεσία στην Ελευσίνα και σε περίπτωση αποστολής, θα τύχω κάποιας σχετικής ησυχίας στις συχνότητες Approach & FIC; Θα έχει την πλάκα του αν τύχει :mrgreen:

Τα φώτα σας παρακαλώ...

Σε περιπτώσεις απεργιών κατα το παρελθόν, η κρατική ΟΑ δεν εξυπηρετούσε την κατάσταση με ένα δρομολόγιο ανα προορισμό ή θυμάμαι κάτι λάθος?

Αυτό ήταν για περιπτώσεις απεργίας του προσωπικού των ΟΑ. Τώρα δε νομίζω να γίνονται τέτοια πράγματα :twisted:

Εδώ μιλάμε για απεργία ελεγκτών.

seven4seven":162ui5fw said:
Δεν θα φτασει στην Αθηνα, απλο.

Ναι αυτό προσπαθώ να καταλάβω, δηλαδή, όταν θα κάνει checkin στο αρχικό σημείο αναχώρησής του, θα του πούνε δε σε κάνουμε checkin καν γιατί το τελικό σκέλος δε θα πετάξει, ή θα σε αφήσουν και θα κολλήσεις στο ενδιάμεσο αεροδρόμιο; (να πετάξει το αεροπλάνο γνωρίζοντας οτι δε θα μπορεί να προσγειωθεί στη Αθήνα δε νομίζω βέβαια)

Ασφαλώς και δε θα υπάρχει 'ησυχία' στις συχνότητες αύριο.Θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετεί μόνο Hospital πτήσεις καθώς και Search And Rescue.

Φίλτατε spinal, αυτό εννοούσα. Αν πετάξει πτήση SAR ή Medevac, για μένα ησυχία θα είναι, αφού εγώ μόνο θα μιλάω :mrgreen: . Ή έστω, και κανένα C-27 :mrgreen: Offtopic mode:OFF

Α Ok φίλε vassdel πάω πάσο,understood!
Offtopic-Παρένθεση: Πάντως αν τύχει και σηκωθείς από LGEL αύριο με κατεύθυνση προς Ανατολικό Αιγαίο μάλλον...θα γνωριστούμε μέσω συχνότητας! :mrgreen:

dimgr":197jfs56 said:
θα του πούνε δε σε κάνουμε checkin καν γιατί το τελικό σκέλος δε θα πετάξει, ή θα σε αφήσουν και θα κολλήσεις στο ενδιάμεσο αεροδρόμιο;

Αγαπητέ dimgr. Μου φαίνεται πιο λογικό να μεταφέρουν ολόκληρη την πτήση απο τη στιγμή που είναι φυσικά κάτω από μια κράτηση. Προσωπικά, μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο, αλλά πάνε πάνω απο 15 χρόνια, οπου έκανα το ταξίδι της Lufthansa, DUS-FRA-HER. Στο αεροδρόμιο μας ενημέρωσαν οτι το FRA-HER δεν θα γινόταν για λόγο που δεν θυμάμαι, και έτσι μας έβαλαν για την επόμενη μέρα απο DUS-FRA-HER. Ομολογώ πάντως οτι είναι ενδιαφέρον το τι παίζει από άποψη κόστους, αποζημίωσης ΚΤΛ ΚΤΛ. Η μεν εταιρία δεν ευθύνεται, οπότε γιατί να αποζημιώσει/πληρώσει ξενοδοχείο κτλ. Όποιος γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του...

Ξέρω πως το παράκανα με το offtopic, αλλά θα κάνω μια τελευταία τοποθέτηση: Όντως πέταξα σήμερα με την απεργία, αλλά προς Ιόνιο, στη θάλασσα της Πύλου για μια διάσωση από πλοίο. Αφήνω να περάσουν λίγες μέρες και να δημοσιεύσουν οι επίσημοι φορείς το θέμα και μετά θα ανεβάσω φωτογραφίες ή/και βίντεο. Η ησυχία στην πτήση ήταν εκπληκτική και οι απαντήσεις της ελεγκτού στο Athens Information ήταν απίστευτες (απότομες κ βαριεστημένες - ήταν φανερό πως δεν ήθελε και πολλά πολλά). Έκλεισα την συνεργασία μαζί της, λέγοντας: Καλησπέρα σας και καλή απεργία :twisted: