Απελευθέρωση επίγειας εξυπηρέτησης ελληνικών αερολιμένων

Συγγνώμη για την ερώτηση, αλλά δεν έχω internet στο σπίτι αυτό το διάστημα και η μόνη μου πρόσβαση είναι το κινητό. Η αναζήτηση λοιπόν είναι ιδιαίτερα δύσκολη...

Η Swissport, ποιά αεροδρόμια εξυπηρετεί;.

Συγνωμη για την παρεμβαση.Γνωριζει κανεις η Air Baltic και η Ryanair σε ποια αεροδρομια εκτελουν πτησεις και ποια ετερεια τις εξυπηρετει?
Ευχαριστω.

vassdel":3boxrs0g said:
Συγγνώμη για την ερώτηση, αλλά δεν έχω internet στο σπίτι αυτό το διάστημα και η μόνη μου πρόσβαση είναι το κινητό. Η αναζήτηση λοιπόν είναι ιδιαίτερα δύσκολη...

Η Swissport, ποιά αεροδρόμια εξυπηρετεί;.
Bασίλη, δεν βλέπω να πήρες απάντηση οπότε με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι εξυπηρετούν Aθήνα, Θεσ/κη, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Ρόδο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Μύκονο, Σάμο, Άκτιο, Αλεξανδρούπολη, Άραξο, Ιωάννινα, Καβάλα, Κάρπαθο, Κεφαλλονιά, Λήμνο, Νέα Αγχίαλο, Σκιάθο και Χίο

Πρόσθεσε επίσης και Ζάκυνθο, Κω και Χανιά στα εξυπηρετούμενα αεροδρόμια.

AERIS":1eg645kk said:
Συγνωμη για την παρεμβαση.Γνωριζει κανεις η Air Baltic και η Ryanair σε ποια αεροδρομια εκτελουν πτησεις και ποια ετερεια τις εξυπηρετει?
Ευχαριστω.

Την ryanair την εχει η OH και την air baltic την εχει η GH.

Ξερεί καποιός ποίος θα κάνει το handling της Iberia express στην Ελλάδα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λογικα η ΟΗ λογο Iberia.

ξερει κανείς αν την novair k primera air η olympic handling την εχασε σε ολα τα αεροδρόμια?? η μονο σε ενα??????????

η swissport φλερτάρει την sas τον τελευταίο καιρό κ μάλλον θα την πάρει! κ η aegean θα φύγει από την olympic handling σε πολλά αεροδρόμια τον ιούνιο!

σχετικα με την α3 οτι ειναι να γινει θα γινει σεπτεμβρη οκτωμβρη..

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png