Απελευθέρωση επίγειας εξυπηρέτησης ελληνικών αερολιμένων

Παντώς εγώ ξέρω οτι η SAS είναι πολύ ευχαριστημένη απο goldair.Δύσκολα να φύγει.

Με aegean οταν λέτε οτι θα φύγει απο olympic τι εννοείτε? Εγώ ξερώ οτι σε μέρικα αεροδρόμια θα την πάρει η goldair και από swissport.

Με το handling της Minoan ξέρει κανείς τι παίζει? 1η Ιουνίου αρχίζει δρομολόγια!!

Σχετικά θέματα
Αεροπορικές Εταιρείες (Ελλάδα)
Η Olympic Handling ανέλαβε την επίγεια εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας VOLOTEA σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια.

Η νέα Ισπανική εταιρεία VOLOTEA έχει προγραμματίσει για φέτος πτήσεις από Βενετία προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη, και Ρόδο, οι οποίες θα εκτελούνται με αεροσκάφη Boeing 717.

Η Ισπανική εταιρεία θα εκτελεί 40 πτήσεις εβδομαδιαίως στους ανωτέρω προορισμούς, ξεκινώντας από τις 2 Ιουνίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2012.

Η Olympic Handling, θυγατρική εταιρεία του ομίλου OLYMPIC, παρέχει τις υπηρεσίες της σε 37 ελληνικά αεροδρόμια.

παιδιά η swwisport έχει κάνει εξευτελιστική τιμή στην SAS κ μάλλον πως θα την πάρει. ήθελα να ήξερα πώς βγάζει κέρδος αυτή η εταιρία!!

Γεια σας ξέρει κάπιος στο Ηρακλειο για την εξυπηρέτηση της aegean απο swissport τι γίνετε το χειμώνα; Ποσα άτομα κανουν Τσεκιν την πτήση κ είναι όλοι τετραωροι το χειμώνα; Λεωφορείο έχει ένα στην βάρδια κ περνει τους μπίζνες κ ξαναγυρίζει το ίδιο πίσω; Έχει μόνιμα άτομα η κανουν όλοι κιλιομενες συμβάσεις; Ευχαριστω.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Ξέρει κανείς από πότε θα ξεκινήσει την εξυπηρέτηση της Iberia η Swissport και από πότε θα μετακινηθεί το cargo της BA στην αποθήκη της Swissport ?
Θα πάρει κόσμο η Swissport ?