Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
H Easyjet ξεκινά από 87 ευρά, χωρίς τα πρόσθετα (αποσκευές ασφάλιση πορτοκαλάδα κατούρημα). Η Air Berlin συνδέει άλλες γερμανικές πόλεις με Αθήνα αλλά όχι Βερολίνο. ΟΑ, Α3 και ΕΖ είναι οι επιλογές σου as we speak.

Παιδιά ψάχνω πτήση για Λος Άντζελες, κάπου μετά τις 10 Ιουλίου για ~10 μέρες. Ως τώρα όλες μου αναζητήσεις επιστρέφουν αποτέλεσμα 950-1300 ευρώ με επιστροφή για 2 άτομα. Ψάχνω να βρω τον οικονομικότερο ναύλο, ακόμη κι αν έχω πχ 4 ώρες αναμονή στο Χίθροοου, ή 6 ώρες αναμονή Ν.Υόρκη (σε λογικά πλαίσια φυσικά, μη γίνουμε κ σαν τον Τομ Χάνκς στο Terminal). Άμα πέσει κάτι καλύτερο στην αντίληψή σας, παρακαλώ ειδοποιήστε μέσω του thread ή με pm, γτ με >800 ευρώ δε βλέπω να μου φτάνουν τα μπικικίνια για να πάω στο Αμέρικα. :thx:

Δοκίμασε εισητήριο μέχρι Νέα Υόρκη και απο εκεί δεύτερο εισιτήριο, που θα είναι αρκετά φθηνό (δοκίμασε συνδυασμούς και τοπικά αεροδρόμια στην περιοχή του Λ.Α.) (L.A. Ontario / ONT, Bob Hope/Burbank / BUR, Orange County / John Wayne / SNA) η ακόμα και Σαν Ντιέγκο (SAN).
Θα κάνεις λίιιιιγο παραπάνω να πας αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κάτσει αρκετά φθηνότερα, θα γλυτώσεις και το χάος του LAX.

κατι βρηκα φιλε vassdel στο pamediakopes.gr στα 798.49 €
http://www.pamediakopes.gr/dreamflight/ResultsOfSearch.aspx?lang=1&aid=0&calendar=False
με Ολυμπιακη και American Airlines
08-7-2009 Από Athens Προς Los Angeles, OA-411 11:15(ATH) 21:11 (LAX) 1196 Λεπτά New York
21-7-2009 Από Los Angeles Προς Athens, AA-30 23:55(LAX) 09:10 (ATH) 2595 Λεπτά New York
μπορεις να τους παρεις και τηλ. 801 11 333 22 να σου δωσουν πιο αναλυτικα τις ανταποκρισεις γιατι δεν μπορεσα να τις δω...
απο μια γρηγορη παντως ματια που εριξα η επομενη καλυτερη ηταν με Αirfrance via Paris στα 900 €

Μιλάω ATH-LAX-ATH για 2 εισητήρια με κάτω από 900 ευρώ ΣΥΝΟΛΟ. Έχω βρει ως τώρα με συνδυασμούς πτήσεων στα 980 ευρώ τα 2 εισητήρια. Προσπαθώ να βρω χαμηλότερα, μέσω τσάρτερ, ή οτιδήποτε άλλο. :D Δεν με νοιάζουν οι μέρες, κάπου στα μέσα του Ιούλη,μέχρι και Αύγουστο, γύρω στις 10 μέρες πχ από 8 έως 12, κλπ. Μόνο την τιμή ψάχνω :mrgreen:

vassdel":2uquwquc said:
Μιλάω ATH-LAX-ATH για 2 εισητήρια με κάτω από 900 ευρώ ΣΥΝΟΛΟ.
Δε θέλω να σε απογοητέυσω, αλλά δε νομίζω ότι θα βρεις κάτω από τα 900€. Μην ξεχνάς ότι επιστρέφοντας από LAX είναι full season που σημαίνει λίγο τσιμπημένες τιμές. Στη θέση σου θα έκλεινα τα εισιτήρια των 980€ που αναφέρεις.
Ίσως μια καλή ιδέα είναι να τσεκάρεις απ' ευθείας τα site των αμερικανικών εταιρειών και να πληρώσεις σε δολλάρια εκμεταλευόμενος την ισοτιμία €/$.

Μήπως ξέρει κανείς να με ενημερώσει σχετικά με το πια εταιρία πετάει για Ταϊλάνδη? Θέλω να πάω στις ημερομηνίες 28 Σεπτ – 10 Οκτωβρ.

Ευχαριστώ πολύ

Μπορείς να πας απ' ευθείας με την Thai, μέσω Μπαχρέιν με την Gulf Air, μέσω Κατάρ με την Qatar Airways, μέσω Ντουμπάι με την Emirates και μέσω Σιγκαπούρης με την Singapore Airlines. Φυσικά μπορείς να πας και με ευρωπαϊκές (για παράδειγμα με τη Lufthansa) αλλά δε σε συμφέρει ούτε οικονομικά, ούτε από θέμα χρόνων να ανέβεις Ευρώπη και να ξεκινήσεις μετά για Ταϊλάνδη.

Απευθείας μόνο η Thai. Με ενδιάμεσο σταθμό έχεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Οι συνηθέστερες είναι Gulf, Emirates, Qatar Airways, Singapore Airlines, Royal Jordan, Uzbekistan Airways, ακόμα και Egypt Air. Και βέβαια οι μισές ευρωπαϊκές, αλλά δε συμφέρει ούτε χρονικά ούτε οικονομικά.

Προσωπικά σου προτείνω αν βρεις διαφορά κάτω από 150 ευρώ, να επιλέξεις την Thai. Δε συγκρίνεται με τίποτα η απευθείας πτήση με το transit, κερδίζεις ώρες και ξεκούραση.

Η Qatarairways μεσω Doha δειχνει προς το παρον να εχει την καλυτερη τιμη Total Price 634.24 EUR

28 Sep 2009 (Mon) Athens to Doha 13:45-18:00, Doha to Bangkok: 20:45 - 07:45 +1 Day(s) (Change Time between flights : 02 hrs 45 mins)
10 Oct 2009 (Sat) Bangkok to Doha 09:15-12:15, Doha to Athens: 13:45 - 18:30 (Change Time between flights : 01 hrs 30 mins)

Η Τhaiairways απ' ευθειας στα 769.36 EUR
διαλεγεις και παίρνεις.... :idea: