Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Θα πρέπει όμως να υπολογίσει και το κόστος της εσωτερικής πτήσης που θα κάνει. Δε νομίζω να θέλει να μείνει δυο εβδομάδες στην Bangkok. Άν βγάλει π.χ. με την Qatar, το εισιτήριο της εσωτερικής πτήσης θα εκδοθεί ξεχωριστά (είτε από την Thai, είτε απο τις τοπικές εταιρείες) και θα έχει μεγαλύτερο κόστος σε σχέση με το να εκδοθεί ένα εισιτήριο π.χ. ATH-BKK-HKT με Thai. Όλα αυτά πρέπει να συνυπολογιστούν στο τελικό κόστος.
Αγαπητέ Silvester, δε μας λες ποιός θα είναι ο τελικός σου προορισμός στην Ταϊλάνδη;
Άλλωστε το φόρουμ έχει την τιμή να έχει μέλος του τον βασιλιά Bhumibol Adulyadej (ή αλλιώς Hunting a Shadow). Σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές εναλλακτικές προτάσεις/λύσεις αν γίνεις πιο συκεκριμένος.

Ψάχνω για 14 ή 15 Ιουλίου με 21, το SKG-RHO-SKG..βρήκα απευθείας με την Αιγαίου 208ΕUR rtn στις 14 και 170EUR στις 15...υπάρχει περίπτωση αργότερα να υπάρξουν προσφορές με καλύτερεςς τιμές ή είναι αργά? Ρωτάω γιατί αν και από Αθήνα βγάζει συχνά προσφορές, από Θεσ/νικη στα υπόλοιπα δρομολόγια εσωτερικού και δη το καλοκαίρι δεν έχω δη κάτι καλό..

Λογικα δεν θα βγαλει αλλη προσφορα γιατι ηδη εχει βγαλει αυτην που ληγει αυριο 23/4 με 58 ευρω μετ'επιστροφης.
Το μονο που μπορεις να ελπιζεις ειναι στο να βγαλει φτηνοτερους ναυλους σε καποιες πτησεις λογο μην μεγαλης πληροτητας,αλλα και παλι αυτο ειναι ενα ρισκο που προσωπικα σε μενα αλλες φορες μου εχει βγει καλο και αλλες πολυ ασχημο!

Ψάχνω για Αθήνα - Νέα Υόρκη στις 16 και επιστροφή 29 Αυγούστου (συν/πλην 1 μέρα δεν κάνει διαφορά). Προτιμώ Star Alliance για τα μίλια και το φθηνότερο που έχω βρει είναι με Lufthansa στα € 917. Υπάρχει περίπτωση για κάτι χαμηλότερο, όχι απαραίτητα με Star;

1. BA 631 G 15AUG ATHLHR HS1 0815 1010 O E SA
2. AA 105 Q 15AUG LHRJFK HS1 1155 1435 O E SA
3. AA 100 O 24AUG JFKLHR HS1 1810 #0625 O E MO
4. BA 640 G 25AUG LHRATH HS1 0820 1400 O E TU

GRAND TOTAL INCLUDING TAXES **** EUR 868.60

Δεν το βρίσκεις εύκολα online. Συνήθως το βρίσκεις από ταξιδιωτικό γραφείο ή την American Airlines στην Αθήνα (με service fee)

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, αλλά η επιστροφή πρέπει να είναι 29 Αυγούστου +/- 1 ημέρα.

Με ΟΑ στα 774 € και με την delta στα 676 € στις 17/8-30/8

Λάθος δικό μου. Είναι λίγο χαμηλότερα αν η επιστροφή γίνει στις 29 Αυγούστου. Πάντως η BA είναι ίσως καλύτερη λύση,από το να κάνεις υπερατλαντικό με την AA.

Προς όλους όσους, σαν εμένα, την βρίσκουν να ψάχνουν πτήσεις στο net σε αεροπορικές, ψαχτήρια, με direct, με connections, με συνδυασμό αεροπορικών κτλ κτλ
Επόμενο ταξίδι:
RHO-AXD-RHO, 14/8 με 16/8
Nοtes:
1) Αυστηρώς οι συγκεκριμένες ημερομηνίες
2) Δεν παίζει διανυκτέρευση Αθήνα, ούτε μεγάλη αναμονή για connection (max. 2 άντε 3 ώρες)
3) Όχι περισσότερα απο 1 connecting flight ανα σκέλος
4) Δύο άτομα ταξιδεύουν
5) Δεν ψάχνουμε ντε και καλά το πιο οικονομικό, άσε που θα είναι δεκαπενταύγουστος

Μέχρι στιγμής, το πιο οικονομικό που βρήκα είναι με Αegean στα 590Ε.
Ήθελα να κάνω test την Athens αλλά δεν βολέυουν τα connection (ας τους εξηγήσει κάποιος ΤΙ είναι αυτό παρακαλώ).
Βρήκα στα 601Ε τρελλό connection RHO-JSH-AXD με επιστροφή AXD-ATH-RHO, με OA, αλλά το φοβάμαι αφού στην επιστροφή το connection δεν είναι ούτε ώρα. Απ' την άλλη, δυο σμπάρους με ενα τρυγώνι δύσκολα πετυχαίνεις απο RHO, αφού ούτε AXD ούτε JSH έχω ξαναπάει.
Κάθε βοήθεια, πρόταση, παρατήρηση δεκτήν. Υπόσχομαι φωτο απο JSH International (αν αλλάξουμε α/φ, αλλιώς απ' τα παραθύρια).