Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

ρε παιδια, μπαινοντας στο http://www.transavia.com/ υπαρχει εκει μια επιλογη Αθηνα - Αμστερνταμ.
Ισχυει αυτο και αν ναι απο ποτε μεχρι ποτε (εχω κτ φιλες μου εκει που θελουν να με φιλοξενησουν, αλλα το εισητηριο ειναι ολιγο ακριβο)

Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Η transavia πεταει κυριως απο ελληνικα νησια για Αμστερνταμ τους καλοκαιρινους μηνες και προς το παρον δεν εχει βγαλει καλοκαιρινο προγραμμα,
αν ενδιαφερεσαι παντως να ταξιδεψεις Αμστερνταμ εχει αρκετες προσφορες ειδικα το επομενο τριμηνο...
Δωσε συγκρεκριμενες ημερομηνιες να βοηθησουμε...

thnx για την info
αλλα το επομενο τριμηνο το εχω φουλ (ταξιδι στην γερμανια και πανελαδικες :evil: :wall: )
με το καλο το καλοκαιρι αν δε μας τιμησουν με περιοδεια οι U2

Καλησπέρα και από εμένα. Ενδιαφέρομαι για ταξιδάκι Αθήνα-Ντόρτμουν ή στην τελική, Αθήνα-Ντύσελντορφ για αρχές Μαϊου και το πιο φτηνό που βρίσκω είναι με την Αιγαίου στα 195.92 Ε για την ακρίβεια. Δεν είναι κακό, αλλά μήπως παίζει και κάτι πιο φτηνό;; Μπορεί να βοηθήσει κανείς;;

To ATH-DUS-ΑΤΗ απ'ευθειας το κανει μονο η Α3 οποτε δεν εχεις πολλες επιλογες,
αλλα αν εχεις λιγο ευελιξια στις ημερομηνιες παιζουν και μερικα λιγο φθηνοτερα...
Πχ. ATH-DUS 01/5 A3840 09:30 - 11:45
με DUS-ΑΤΗ 07/5 A3841 12:35 - 16:35 το εχει η Α3 160,92Ε
Mπες και κανενα διμηνο πριν στο bahn.de
http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en?rt=1&
θα κλεισεις on line και το εισητηριο του τρενου DUSSELDORF Flughafen-Dortmund return με ICE (Intercity-Express)
διαρκει 46 λεπτα το ταξιδι και αν το κλεισεις νωρις το χτυπας στα 38,00 ευρω μονο και θα σαι Πασας :banana: !!!

red_fly9":1pxzjhhe said:
θα κλεισεις on line και το εισητηριο του τρενου DUSSELDORF Flughafen-Dortmund return με ICE (Intercity-Express)
διαρκει 46 λεπτα το ταξιδι και αν το κλεισεις νωρις το χτυπας στα 38,00 ευρω μονο και θα σαι Πασας :banana: !!!
Μόνο αυτό να μην κάνει. Απλά όταν φτάσει πάει στο Σταθμό του Αεροδρομίου και κόβει ένα EinzelTicket της κατηγορίας D (Preisstufe D) και πάει με 10,50 € με κάποιο Regional Express (RE) στο Dortmund. Και αυτή η διαδρομή διαρκεί 46 έως 51 λεπτά, ανάλογα με το RE που θα πάρει ;)

Καλησπερα παιδια.Ψαχνω να κλεισω εισητηρια για το Παρισι για 15-20 Μαρτιου με επιστροφη.Αν μπορουσατε να βοηθησετε για να βρω τα πιο φθηνα θα σας ημουν ευγνωμων.

καλημερα, απο μια γρηγορη ματια...
Easyjet: για 16/3 επιστροφη 20/3 η easyjet εχει το στα (€137.98 τελικο)
Aegean: για 14/3 επιστροφη 19/3 ακολουθουν η airfrance στα 179,23EUR
(σε αλλες ημερομηνιες αλλαζει και η τιμη)...
και η η Airfrance (ανεξαρτητα ημερομηνιας) στα 208,23 EUR

Μόνο που η easyjet έχει το αρνητικό πως η επιστροφή είναι εξίμιση το πρωϊ το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να είσαι στο αεροδρόμιο στις τεσσερισίμησι !!!!!!!!!

αν δε σε πειράζει αυτό τότε είναι η καλύτερη επιλογή...

ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει αυτό το ωράριο αν και φαντάζομαι πως έχει να κάνει με τα slots...

Γεια σας παιδιά,
θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια μηχανή αναζήτησης που να εμφανίζει τις τιμές σε range μεγαλύτερο των +/- 3 ημερών.
Ευχαριστώ.