Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πάρε ,όπως λές και εσύ, το 747 γιατί δέν ξέρεις σε 1-2 χρόνια εάν θα το ξαναπετύχεις....λέμε τώρα..
Το 380 έχει χρόνια μπροστά του, άφησε το λίγο, με τήν κρίση που υπάρχει θα μπαίνουμε μέσα ή "θα μας βάζουν"
για μακρινό ταξίδι με 300-400 ευρώ....κάπως πρέπει να γεμίσει κι αυτό με 500-600 άτομα..
...άρα Κρίση ? = σκόντο για προσφορά και ζήτηση..! :lol:

fotis είχα το ίδιο τριλημμα: συν Α346 της LH. αποφάσισα υπερ του μακρύτερου (σικ) λόγω ότι στο μέλλον λογικά θα έχω την ευκαιρία για το Α380 σε κάποια εταιρεία. Το Β747 που ούτε εγώ έχω πετάξει, δεν το διάλεξα τελικά γιατί δεν θέλω να με φανταστώ 7ωρο χώρις IFE όπως κ εξ'όσων γνωρίζω έχει ακόμα τα παλία καθίσματα. Επιφυλάσομαι για την επιλογή μου... τα λεφτά τα ίδια, νομίζω κ εγώ η AF θα ρίξει τις τιμές για το Α380, που όταν κοιτούσα ήταν λίγο πιο ακριβές από το 777 της.

Φώτη καλησπέρα. επέτρεψέ μου να συμφωνήσω με τον ως ανω συμφορουμίτη. Λόγω πρόσφατής μου εμπειρίας (βλέπε Σικάγο) με το 747 της LH, θα σε συμβούλευα να το αποφύγεις όπως ο...λογικός την Alitalia (χαχαχα). Αεροπλάνο παλιο, παλια και αβολα καθίσματα, στενό seat pitch, έλλειψη προσωπικού IFE (εκτός κι αν θες να περάσεις 7+ ώρες με το κεφάλι ψηλά). Αν θες αξιοπρεπές 747 δοκίμασε AF ή ΒΑ. Στη θέση σου θα διάλεγα το 380.

Υπάρχει και η μέση λύση: Προκειμένου να μη χάσουμε ούτε το 747 ούτε το 380 έχουμε και λέμε:
ATH-AMS-JFK με KLM (η πτήση KL643 είναι με 74Ε)
JFK-CDG-ATH με AF και 380

Εφόσον και οι δύο ανήκουν στην ίδια συμμαχία θα πετύχεις λογική τιμή :wink:

Αθηνα Μπεργαμο για μεσα Γεναρη εχει καποιος υποψιν κατι στο νου???
Οχι Αλιταλια-ΝοΑ-Αιτζιαν
Ευχαριστω

easyjet για MXP, άλλα αν θέλεις να πας δε και καλά με αεροπλάνο BGY πρέπει να ψάξεις κάποια low cost (FR, W6, 0B etc)

Δεν κατεχω τετοιους κοδικους μπορεις να μου πεις τι αεροπορικες εταριες ειναι??
Ευχαριστω προκαταβολικα :)

MXP - Malpensa (Μιλάνο)
BGY - Bergamo

FR - Ryanair
W6 - WizzAir
0B - Blue Air

Για ταξιδι στην ΝΥ την περιοδο που θες πιστευω οτι την καλυτερη σχεση αποδοσης (servise-IFE-αξιοπιστια, κ.λπ.)/τιμης προσφερει η BA με 523 ευρω που ζηταει..
Μπορεις να διαλλεξεις αναμεσα σε 747 ή 777 για το σκελος LHR - NYC με την διαφορα οτι τα 747 της ΒΑ σε σχεση με αυτα της LH εχουν IFE με μεγαλη ποικιλια σε ταινιες και μουσικ ενω και το service της πρωτης στο δρομολογιο αυτο ειναι εξαιρετικο. Απ' την αλλη στα 747 της LH το μονο που θα βρεις ειναι καμια δεκαρια ραδιοφωνικα καναλια για να ακουσεις στο 8ωρο ταξιδι σου..
Εχω ταξιδεψει και με τις δυο παραπανω για ΝΥ και μαλιστα σε λιγες μερες πεταω ξανα με 747 της LH για JFK οταν το εκλεισα ομως η τιμη της ΒΑ ηταν απαγορευτικη ενω τωρα εχει βγαλει πολυ καλες τιμες...

Αχ Φώτη μου και flesland μου ... Α3 ως LHR (131 €) και από εκεί Virgin (πτήση VS001 προς EWR και πτήση VS004 από JFK) στα GBP 298.30 (334 €). Στην VS001 έχεις Β744 και στην VS004 Α346. Ημερομηνίες: 14/1-18/1/2010 :great:

Και σαν bonus έχεις και λίγες ώρες αναμομή στο LHR για spotting ;)