Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ψάχνω να βρω εισητήρια για Βουδαπέστη. Αναχώρηση 24 Δεκέμβρη και επιστροφή 30. Η Μαλέβ το έχει περίπου 400€. Τι έχετε να μου προτείνετε αλλά χωρίς μεγάλες αναμονές στα αεροδρόμια..?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φαντάζομαι εννοείς από Αθήνα, γιατί από Κω... είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές.
Με Austrian από Αθήνα λοιπόν στα €168. Μεγάλο μειονέκτημα όμως το μικρό περιθώριο από πτήση σε πτήση στο αεροδρόμιο της Βιέννης κατά την μετάβαση : μόλις 25 λεπτά!!

από http://www.lastminute.com/site/travel/f ... _in_day=30

Τα Κω-Αθηνα-Κω τα βρίσκω πάντα τελευταία γιατί συνήθως ανεβένω 2-3 μέρες πριν οπότε οκ!! Τώρα για την Austrian Airlines ενδιαφέρουσα επιλογή. :great:
Eπίσης το lastminute είναι αξιόπιστο? Εχει κλείσει κανείς?
Ευχαριστώ πολύ! :great: :thx:

H τιμή δεν ισχύει. Την δίνει και σε άλλες σελίδες (π.χ. expedia.de) και όταν πας για κράτηση φτάνει τα 400 €

Ναι, αν αναφέρεσαι στην Austian το ίδιο ακριβώς και με τις τιμές για Λονδίνο. Κάτι δεν πάει και πολύ καλά με το σύστημά τους. Βέβαια μετά από την Ibera.... :roll: Αλλά κάτι δε δουλεύει πολύ σωστά μάλλον....

Όπως η Α3 δίνει Βερολίνο-Αθήνα (να μαντέψω κ αλλού): 130Ε στην αρχική, 86Ε ή 69Ε (ανάλογα τα κέφια) στο 2ρο βήμα κ στο τέλος πληρώνεις 49Ε...!

Meridiana Eurofly

Εψαξα αρκετα μεσα στο φορουμ αλλα δε βρηκα κατι σχετικο, και ειπα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα.
Σκεφτομαι να κανω μια πτηση εσωτερικη στην Ιταλια και μαλιστα απο καποιο αεροδρομιο της Πoυλιας (BRI, BDS) προς το Βορρα και μαλλον προς Βενετια. Περσυ που πηγαμε Μιλανο χρησιμοποιησα την Ryanair χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Θα μου πειτε ειναι ακομα νωρις και δεν εχει βγαλει ακομα προσφορες η Ryanair για την περιοδο του Πασχα που ενδιαφερομαι αλλα ψαχνοντας επεσα πανω στην Meridiana που εκτελει παρομοι δρομολογιο.
Ειναι μια εταιρια για την οποια δεν ξερω σχεδον τιποτα. Την εχει χρησιμοποιησει κανενας; Μπορει να μας κατατοπισει καποιος αν θα πρεπει να την εμπιστευτω, αν πρπει να προσεξω κατι, ή να προχωρησω σε κρατηση (διοτι τα 17€ BRI-VCE one way ειναι λιγο πειρασμος.)
Βεβαια το Skytrax την δινει ως εταιρια με 4 αστερια αλλα δεν βρηκα καποιο trip report η κατι παρομοιο απο εδω. Οποτε καθε συμβουλη, δεκτη.

Ψαχνω ενα εισιτηριο o/w απο Χανια ή Αθηνα για Μπεργεν της Νορβηγιας (BGO) με πιθανες ημερομηνιες αναχωρησης 17-18-19/11/2009!
Ευχαριστω πολυ!!!

Στα γρήγορα: Με ΟΑ ATH-LGW και από εκεί με την norwegian για BGO. Στις 19/11 για 177,78 € all inkl. Οι τιμές από τις σελίδες των δύο εταιριών, αλλά με αρκετές ώρες αναμονή στο LGW

Α380 ή Β747;

Η ανάγκη ανανέωσης επαγγελματικού εξοπλισμού σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στις Η.Π.Α. δε σε "γδέρνουν" αν θες να αγοράσεις αυτά που χρειάζομαι, καθώς και η ισοτιμία €/$ (1:1,48) με οδηγεί σε ένα ταξίδι αστραπή στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Ουσιαστικά θα είναι ένα Σαββατοκυριακοδεύτερο στο Manhattan.
Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στις τιμές των εισιτηρίων βρέθηκα μπροστά στο εξής (γλυκό) δίλλημα:
α) Lufthansa μέσω Φραγκφούρτης με Α321 και Β747,
β) Air France μέσω Παρισιού με Α320 και Α380.
Οι τιμές είναι περίπου στα ίδια επίπεδα και στις δύο εταιρείες (510€ η Lufthansa, 550€ η Air France).

Η καρδιά λέει A380,
όμως...
δεν έχω ποτέ μέχρι τώρα ταξιδέψει με 747.
Νομίζω πως θα έχω πολλές φορές τη δυνατότητα στο μέλλον να ταξιδέψω με Α380 μια και μόλις "κυκλοφόρησε"...
άρα, μήπως να προτιμήσω το Β747;

Κάθε πρόταση συζητήσιμη.
Κράξιμο και βρίσιμο μόνο μέσω πμ παρακαλώ.