Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ομολογω οτι η Blue Air εχει πολυ δελεαστικες τιμες.
Για το ταξιδι που θα κανω (και σε βολικες ημερομηνιες) μου εβγαλε για ολη την οικογενεια €268 (σημειωστε οτι οι ΚΑ δινουν αυτη τη στιγμη γυρω στα 450, και η Αιγαιου 560 χωρις προσφορα για 2+1παιδι+1 βρεφος).
Τα κακα νεα ειναι οτι η συζυγος αρνειται καν να το συζητησει (ιδιως οταν εμαθε οτι ειναι ρουμανικη loco) οποτε καταλαβαινετε... end of story.
Εγω απο την αλλη ειδα αρκετες αλλαγες δρομολογιων για operational reasnos στην ιστοσελιδα τους.... οποτε λεω να περιμενω μπας και βγαλει καμια προσφορα η Αιγαιου (που βολευουν και ωρες).

Απίστευτη τιμή με BlueAir από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο (Στάνστεντ)
JOR 147 SKG-STN, 27.11.09, 09.00-10.20
JOR 131 STN-SKG, 30.11.09, 14.45-20.00
Συνολική τιμή για δύο (2) άτομα: 104,00 €!

Εγω παντως την τιμησα την Blue-Air και παω SKG-STN στις 11/11 και γυρναω 16/11.Τεςλικη τιμη για 4 ατομα 260 Ευρωπουλα ή 65 Εura το ατομο...Τζιτζι..Οσο για τα αεροπλανα που πεταει νομιζω πως εχει 737-300 και πριν καμια βδομαδα ειδα στην Θεσ/νικη και 800αρι...

Υ.Γ Η κρατηση ειχε γινει πριν κανα μηνα και χθες μου εστειλαν mail,αλλαξαν για 2 ωρες μετα την αναχωρηση απο Λονδινο..Λες να με κυνηγαει το φαντασμα της SkyEurope....???? :thx: :thx:

Περιμένω τριπ ρηπόρτ εναγωνίως γιατί βιάζομαι να την τιμήσω τον Μάρτη!
SKG-STN με 26 ευρώ είναι πάααααρα πολύ καλά νομίζω απλά να δούμε και τι φρούτο είναι αυτό το ρουμάνικο! :great:

Ψαχνω την οικονομικοτερη πτηση για Νεα Υορκη με αναχωρηση απο Αθηνα τελη Νοεμβριου και επιστροφη τελη Ιανουριαου του 2010.
Οι τιμες που εχω βρει προς το παρων δεν ειναι ασχημες (450 ευρω μεσω Φρανκφουρτης: A3 για FRA και απο κει με LH) αλλα αν εχει καποιος καμια καλυτερη ιδεα ας μου πει!
Ευχαριστω πολυ!!

Eγω βρηκα με Alitalia 435 ευρω απο Μιλανο τελη Μαρτιου και αναχωρηση απο Αθηνα μια μερα πριν με Easyjet 60E :D :D

Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να πάω Λονδινο (κατά προτίμηση luton, αλλιώς heathrow - σίγουρα όχι gatwick) 16-18 με 23-24 Δεκεμβρίου. Έχει κανείς ιδέα πού να κοιτάξω εκτός από τα προφανή (ΟΑ, aegean, BA); Ξέρω πως καλές τιμές τέτοια εποχή δε θα βρω, αλλά θα ήθελα να μην ξεπαραδιαστώ και εντελώς, οπότε κάθε πρόταση θα είναι πολύ χρήσιμη.

Ευχαριστώ πολύ :)

Μενέλαος

Φιλε "Menelae" αν σε ενδιαφερει ο συνδιασμος της Α3 για το ATH-LHR-ATH DEC ειναι τελευταια θεση στο συγκεκριμενο δρομολογιο της επιστροφης με αυτη την τιμη, μετα ανεβαινει +39 EUR. Φυσικα για 23 και 24/12 ανεβαινουν οι τιμες!

Attachments

• ATH-LHR-ATH DEC.jpg
    ATH-LHR-ATH DEC.jpg
    77 KB · Προβολές: 1.093
Ναι βεβαίως με ενδιαφέρει αλλά... πού το βρίσκω; :)

Η θεση υπαρχει ακομα στο site της Αegean για τις συγκεκριμενες μερες και ωρες που σου ανεφερα!
16/12 - 22/12, Τελική τιμή εισιτηρίου: EUR 201,68
Αν εισαι τυχερος και την προλαβεις και αυριο το πρωι...
http://el.aegeanair.com/default.aspx
Στα 202.09 € την ειχα βρει στο http://www.airtickets.gr/

Tην 2η επιλογη της Austrian Airlines 17/12 - 22/12 με ενδιαμεσο σταθμο Βιεννη (με καλες ανταποκρισεις)
Τελική τιμή για 1 επιβάτη 172.7 € την ειχα βρει στο
http://www.pamediakopes.gr/dreamflight/ ... ndar=False