Alitalia

• Thread starter Thread starter LondonAkis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Alitalia in "crisis"

Έτσι για την ιστορία: 25/7 Βενετία- Νάπολι μέσω Ρώμης και επιστροφή 28/7. Και στα 2 σκέλη οι βαλίτσες δεν έφτασαν ποτέ στο αεροδρόμιο. Ευτυχώς βρέθηκαν μια μέρα μετά (και στα 2 σκέλη). Στο πήγαινε έπρεπε να τις πάρεις από το αεροδρόμιο, στο έλα τις έφεραν σπίτι.
Και η κάτω βόλτα δείχνει να μην έχει τέλος...

Εγω 20/07 με 26/07 ATH-CAG via FCO εκανα το αυτονοητο για την εν λογο εταιρεια,πηραμε 2 σακβουαγιαζ και τα βαλαμε μεσα :wink:

Απο οτι καταλαβα, εγω που εκανα το FCO - ATH via MXP και οχι μονο ηρθε η βαλιτσά μου, άλλα βγηκε και πρωτη πρωτη θα πρεπει να παιξω τζοκερ :mrgreen: ?

Ναι, αλλά ήρθε μέσω MXP? :mrgreen:

Τελικα ολο το σχεδιο πωλησης και αναδιοργανωσης της AZ, η συνεργασια της με την ΑP, και γενικα ολη η φασαρια που εγινε για να διορθωθουν οι ασθενειες της AZ μαλλον δεν αποδιδουν.Ειναι αδιανοητο να χανονται ετσι ευκολα οι βαλιτσες των επιβατων!Ενταξει,καποια στιγμη θα τυχει να χαθουν,λογικο ειναι και λαθη γινονται!Αλλα οχι αυτο το πραγμα!Εμενα κατι φιλοι μου πηγαιναν LIS μεσω MXP και οι βαλιτσες βρεθηκαν AMS!!!Και η αποζημιωση ηταν 40 ευρω...Ενω δεν ειχαν ρουχα για 2 μερες! :wall:

νομίζω το έχουμε ξανα συζητήσει,
το θέμα δεν είναι ότι η αλιταλια καθυστερεί βαλίτσες αλλά κάποια αεροδρόμια είναι πολύ χαλια στην οργάνωση τους.
δυστυχώς τυχαίνει μαλπένσα και φιουμιτσίνο να είναι πολύ χαλια .
όπωσ επίσης Βαρκελώνη και Αμστερνταμ.
μάλλον λόγω της φήμης πουέχουν βγάλει την αλιτάλια φταει.
αλλωστε στη λίστα με τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες που χάνονται βαλίτσες η αλιταλια δεν είναι στην πρωτη θέση αλλα 4-5 .
πρώτη αν θυμάμαι είναι η tap και μετά βρετανικές αερογραμμες, με κλμ να έχει και αυτή κάποια πρωτεία.

Δεν έχω ταξιδεύσει ποτέ με Alitalia τον Νοέμβριο όμως έχω εισιτήριο Λονδίνο Μιλάνο ευτυχώς δεν θα έχω βαλτές γιατί είναι σύντομο ταξίδι. Δεν ξέρω αν όντως χάνονται βαλίτσες γιατί φταίει η Alitalia ή τα αεροδρόμια αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι από της καλύτερες εταιρίες . Τάρα που ιδιωτικοποιήθηκε αλλάζει αεροσκάφη κάνει παραγγελίες και έχει ανταγωνιστικές τιμές. Ελπίζω για το καλύτερο γιατί είναι κρίμα να χαθεί το όνομα που κουβαλάει ιστορία οπός και η Ολυμπιακή….

Ταξιδεψα με την Alitalia πριν 2 εβδομαδες. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος , οντως ειναι μια απο τις πιο ομορφες αεροπορικες εταιρειες . Τελεια εξυπηρετηση και οι αναχωρησεις γινονται στις ωρες τους ! Μπραβο στον Πρωθυπουργο της Ιταλιας τον Silvio Berlusconi που εσωσε την alitalia .

Βασικά δεν ξέρω άμα την έσωσε νομίζω πως πλέον είναι ιδιωτική εταιρία ανήκει στην Air One.....και εν μέρη σε Air France - KLM

Kiwi Jumbo":2fnoppm1 said:
..Δεν ξέρω αν όντως χάνονται βαλίτσες γιατί φταίει η Alitalia ή τα αεροδρόμια αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι από της καλύτερες εταιρίες ...
NEOS AIR":2fnoppm1 said:
...Ειμαι πολυ ευχαριστημενος , οντως ειναι μια απο τις πιο ομορφες αεροπορικες εταιρειες . Τελεια εξυπηρετηση και οι αναχωρησεις γινονται στις ωρες τους ! Μπραβο στον Πρωθυπουργο της Ιταλιας τον Silvio Berlusconi που εσωσε την alitalia .
Εννοείτε τη γνωστή Alitalia; :shock:
Μήπως οι παραπάνω δημοσιεύσεις δεν έπρεπε να δημοσιευτούν εδώ αλλά στο "Humor on air" ή στο "Jokes";