Airspace Traffic monitoring

• Thread starter Thread starter kostisgiap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τώρα βλέπω μεγάλη κίνηση από "θηρία" στον Ελληνικό εναέριο χώρο.3 Airbus A380,δύο της Qatar κι ένα Etihad.Και πιο πριν πέρασε ένα 787.Να υποθέσω ότι είναι εξαιτίας της έναρξης των Ρωσικών επιχειρήσεων στη Συρία;

Attachments

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    320 KB · Προβολές: 1.448
Μόλις κοίταξα απο το fr24, την κινηση στην Συρία και απο οτι βλέπω πολλά αεροσκάφη περνάν στα βορειανατολικά των συνόρων προς Τουρκία,αλλά και η Δαμασκός έχει κινηση κάτι syrian air και συριακός στρατός κινουνται, αυτά.
Πιστεύω πως κάτι άλλο συμβαίνει.

Luz":1ryn2z0p said:
Τώρα βλέπω μεγάλη κίνηση από "θηρία" στον Ελληνικό εναέριο χώρο.3 Airbus A380,δύο της Qatar κι ένα Etihad.Και πιο πριν πέρασε ένα 787.Να υποθέσω ότι είναι εξαιτίας της έναρξης των Ρωσικών επιχειρήσεων στη Συρία;

Και πριν μερικούς μήνες περνούσαν θηρία για τον Κόλπο. Αυτή την ώρα και κατά τις 1 τα ξημερώματα.

Μήπως ψεκάζει; :D
Σήμερα έπεσε πολύ ψεκασμός "τρελάθηκαν σήμερα" μου είπε θιασώτης της συνωμοσίας .... :o

Επειδή δεν πιστεύω στους αεροψεκασμούς ,θέλω να μου πείτε κάτι. Οταν γίνονται αεροψεκασμοι από τι αποτελείτε αυτός ο αεροψεκασμός; ισχυει όταν μας ψεκάζουν οτι μπορεί να αρρωστήσουμε,δεν έχουμε όρεξη για τίποτα κλπ;
Συγνώμη, για τον καταιγισμό ερωτησεων,αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια θέματα.

Επιπρόσθετα,και στα Γιάννενα τρελάθηκαν στους ψεκασμούς, αφού ο ουρανός έγινε άσπρος.

AEE320":2qnwwggu said:
Ενα learjet 60 με squawk 7700 κανει κυκλους πανω απο τον σαρωνικο στα 7,700. Ξερουμε κατι?

Ιδέα δεν έχω. Στις 17:15 UTC το σήμα χάθηκε. Προφανώς τεχνικά προβλήματα.

Φίλε μου δεν ψεκάζει κανείς.Αστειευόμουν στο προηγούμενο μήνυμά μου.Οι λευκές γραμμές που βλέπεις είναι απλώς οι συμπυκνώσεις από τα καυσαέρια που παράγουν οι τουρμπίνες των α/φων.Όπως θα ξέρεις από τη χημεία,ένας υδρογονάνθρακας που καίγεται παρουσία οξυγόνου παράγει διοξείδιο του άνθρακα και νερό σε αέρια μορφή.Ο υδρατμός,ευρισκόμενος σε χαμηλή θερμοκρασία (στα 30,000 πόδια μπορει να είναι και -40οC) παγώνει.Αν δε υπάρχει και υγρασία τότε μπορεί να παραμείνει το ίχνος πολλές ώρες.Οι ανόητοι πιστεύουν ότι ψεκάζουν τον κόσμο...Στα Γιάννενα που λες,αν δεν κάνω λάθος έχει ένα σημείο που ενώνονται πολλοί αεροδιάδρομοι.Οπότε λογικό είναι να υπάρχουν πολλές γραμμές αφού όλα τα α/φη θα περάσουν από εκεί για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.Αλλά οι λάτρεις των θεωριών συνομοσιών όπως οι δήθεν ψεκασμοί δεν τα καταλαβαίνουν αυτά.Δε θα είχε νόημα να σε ψεκάσουν από αέρος,θα έριχναν ότι ήθελαν στο νερό.Και θα έκαναν και οικονομία...Κατά συνέπεια μην ανησυχείς!Τα comtrails και όχι chemtrails σε παλιότερες εποχές χρησίμευαν στους ιπταμένους για να βεβαιώνονται ότι πάνε σωστά στην πορεία τους!!!

Ακριβως αυτό πιστεύω και όταν το λέω στους γνωστούς- ες μου, λένε " καλά βλάκας είσαι μας ψεκάζουν και δεν το καταλαβαίνεις γιατί είσαι μικρός ".
Σε ευχαριστώ για αυτή την διευκρίνιση, και αμέσως τώρα θα το μεταφέρω σε αυτους που πιστεύουν σε συνομοσιωλογίες.
Και παλι σε ευχαριστώ.

Α και κάτι ξέχασα. Οντως κάθε μέρα περνάνε πολλά αεροπλάνα λόγω πολλών αεροδιαδρόμων.

Στα Γιάννενα έχει ένα ραδιοβοήθημα VOR και τέμνονται εκεί οι αεροδιάδρομοι:UV62,UM77,UG12,UR45 οπότε λογικό είναι να έχει κίνηση.