Airspace Traffic monitoring

• Thread starter Thread starter kostisgiap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητέ αρη κατά το μεσημέρι περνάει πάνω από τα Γιάννενα καθημερινά το A380 της Emirates, έχε τον νου σου, τώρα που μειώνονται οι θερμοκρασίες τα contrails θα φαίνονται και θα κρατάνε πιο πολύ, θα το βλέπεις πολύ εύκολα.

aris320":3uro7y8w said:
Επειδή δεν πιστεύω στους αεροψεκασμούς ,θέλω να μου πείτε κάτι.
Κακώς, έρχεσαι σε αντίθεση με την επίσημη θέση της πλειοψηφίας και θα σου βγει σε κακό. Κάποια στιγμή θα χρειαστείς πολιτική, συνδικαλιστική κλπ βοήθεια και δεν θα σε υποστηρίζει κανείς. Αν όντως δεν πιστεύεις, κράτησε την άποψη σου για τον εαυτό σου και μην το συζητάς παραπέρα.
Οταν γίνονται αεροψεκασμοι από τι αποτελείτε αυτός ο αεροψεκασμός;
Βασικά είναι ένα ειδικό coctail φαρμάκων που μας κάνει υποτακτικούς στα προστάγματα της νέας τάξης πραγμάτων, μας μειώνει την διάθεση να αντισταθούμε στους κακούς δυτικούς. Επίσης μειώνει την πίστη μας στην Ορθοδοξία και τους Αγιορείτες Πατέρες και μας κάνει πιο δεκτικούς στον Παπισμό και τον Οικουμενισμό.
ισχυει όταν μας ψεκάζουν οτι μπορεί να αρρωστήσουμε,δεν έχουμε όρεξη για τίποτα κλπ;
Ναι, έχει αποδειχθεί ότι σοβαρές ασθένειες της εποχής μας προέρχονται από τους αεροψεκασμούς. Τώρα περί ορέξεως ουδείς λόγος.

Μάλλον δεν είχαν πληρώσει την Αλβανία...

Τις τελευταίες ημέρες βλέπω τουλάχιστον 2 με 3 αεροπλάνα της Malaysia Airlines πάνω απ' τον εναέριο χώρο της Ελλάδας. Πρώτη φορά πετυχαίνω τη συγκεκριμένη εταιρία να περνάει συνέχεια. Πριν περίπου δυο ώρες ήμουν τυχερός και φωτογράφισα κι ένα A380 (100th A380 Livery) κιόλας παρακαλώ :P , στα 33.000 πόδια. Δυστυχώς μέσα απ' τα σύννεφα.

MAS19 και MAS21 κατευθυνονται νοτια αυτες τις ημερες απογευματινες ωρες με διαφορά κάτι λεπτών.

Και τρεία screenshots που κράτησα.

Αυτή την στιγμη τρία αεροσκάφη της swiftair ένα atr72,ένα sa227 ac metro,και ένα ec 120 brazilia με νηολόγια EC-JFX,EC-IMX και SX-BGU αντίστοιχα, κατευθύνονται πρός Αθήνα από Θεσσαλονίκη. Μήπως γνωρίζουμε τον λόγο αυτής της συχνότητας των αεροσκαφών;