Άγονες Γραμμές

• Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Άγονες Γραμμές - 2012 edition

jerry":2m950iwt said:
Και κλασσικά ημιάχρηστοι δημοσιογράφοι που δε μπορούν να διασταυρώσουν μια πληροφορία και παραπληροφορούν:

Δυστυχώς, από τέτοιους ανθρώπους ενημερώνονται οι τοπικές κοινωνίες. Κάτι ανάλογο έγραψαν τότε που η ZF εκτελούσε το δρομολόγιο. Είχαν γράψει το παραπάνω που αναφέρεται εδω και ότι η εταιρεία προτιμούσε τη MJT επειδή μεγαλοστέλεχός της κατάγοντας απο εκεί!!! από τη μια γελούσα με αυτό που διάβαζα κι από την άλλη ήθελα τόσο πολύ να απαντήσω μέσω της εφημερίδος όπου είχε γραφτεί αλλά δε μου το επέτρεπε η θέση μου. Μα καλά, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι άγονες γραμμές εκτελούνται βάσει των κανονισμών της ΥΠΑ και μάλιστα πολύ αυστηρά; Είναι τόσο δύσκολο έστω να το σκεφτούν, αν όχι να ενημερωθούν υπεύθυνα για αυτά που ηλιθιοδώς γράφουν και παραπλανούν τον κόσμο;;;

μήπως ξέρει κανείς πότε θα ανοιχτούν οι οικονομικές προσφορές;

[Off-topic mode ON]
Σχετικά με το θέμα της αξιοπιστίας των δημοσιογράφων, χωρίς να θέλω να τους υπερασπιστώ, ας μην είμαστε και τόσο αυστηροί με αυτούς των περιφ/κών μέσων καθώς στην πλειονότητα τα τοπικά μέσα απασχολούν ελάχιστους δημ/φους που ασχολούνται με τα πάντα και πιθανότατα δεν έχουν καν τον χρόνο να ψάχνουν κάτι τόσο εξειδικευμένο όπως οι εβδομαδιαίες συχνότητες των PSO βάσει σύμβασης. Αν μιλούσαμε για εξειδικευμένους δημ/φους μεγάλων μέσων τότε ναι θα ήταν 100% μεμπτό...
[Off-topic mode OFF]

εγω πάλι για το συγκεκριμένο άρθρο πιστέυω ότι αυτός που τ οέγραψε ήξερα καλά το θέμα.
Απλά επειδή στις μικρές κοινωνίες πρέπει να ταράξουν λίγο τον κόσμο και αναγκαστηκά βάζουν και λίγες υπερβολές με σάλτσα.
Ετσι θέλω να πιστευω....

Την προηγουμενη εβδομαδα η εταιρεια Μινωϊκες αερογραμμες κατεθεσε ενσταση και ταυτοχρονα προσφυγη , ενω εχτες στο παραπεντε προλαβε και κατεθεσε και η Αιγαιου , αυτο σημαινει οτι μεσα σε 15 μερες πρεπει να βγουν οι πρωτες αποφασεις επι των προσφυγων και η ενσταση αν δεν κανω λαθος . αν παλι δεν ικανοποιουθουν τα αιτημα των εν λογων εταιρειων εχουν δικαιωμα για ασφαλιστικα μετρα . αυτο σημαινει οτι ο διαγωνισμος παει σε παραταση , και τρεχα γυρευε , δεν καταλαβα τελικα πως καταφερε η Υ.Π.Α. να τα μπλεξει ετσι και τωρα τρεχουν να μαζευψουν τα αμαζευτα και τρεχει και ο υπουργος μαζι τους . αντε τρεξτε λιγο ποιο γρηγορα διοτι ο κοσμος θελει αποτελεσματα γρηγορα εν οψη καλοκαιριου .

Παράπονα απ' την Κάρπαθο για αυξήσεις από 10 έως 22% στις τιμές των άγονων από 1/4. Ενδεικτικά, το ΑΟΚ-RHO-AOK από 76 πάει 94Ε κ το ΑΟΚ-ΑΤΗ-ΑΟΚ από 184,64 πάει 202,64. Βάσει προκήρυξης οι τιμές είναι χαμηλότερες αλλά υπάρχει το παραθυράκι για αύξηση τους.

Έλα μωρέ τώρα ένα 200αρι, τζάμπα πράμα τους δίνει... :wall:

Δηλαδη αμα ΔΕΝ ηταν επιδοτουμενες ποσα θα μας χρεωναν ??? ( Για παραδειγμα , 3 Απριλιου απο HER - MAN ( EASYJET ) = 24.95 + 9.00 service fee )και χωρις επιδοτηση .

Γιατί προσπαθείς να συγκρίνεις ανόμοιες υπηρεσίες; Το ότι είναι και οι δυο αεροπορικές δεν σημαίνει τίποτα! Σκέψου πόσες φορές την εβδομάδα γίνεται το καθένα από αυτά τα δρομολόγια; Είναι όλο τον χρόνο; Με τι τύπο αεροσκάφους γίνεται κάθε δρομολόγιο; Πόσους επιβάτες θέλει η κάθε μια για να κάνει breakeven, πόσοι επιβάτες είναι διατεθειμένοι να ταξιδέψουν κλπ, κλπ. Ρίξε μια ματιά πόσο κάνει και η επιστροφή του MAN-HER. Και αν θέλεις δώσε μου μια απάντηση γιατί το εισιτήριο για Γενεύη ξεκάνει από 180 και κάτι ψιλά ενώ για Λονδίνο από 88 ευρωπουλακια. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι το κόστος για μια τόσο μικρή πτήση είναι αστρονομικό.

Γιατί η ΟΑ έχει πουλάει θέσεις και για μετά τον Απρίλιο? Ένας μήνας παράταση δεν είχε δωθεί? Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε?

Συγκεκριμένα πουλάει θέσεις μέχρι 13/06. Τώρα αυτο που ξέρω είναι οτι υπάρχει άδεια απο την ΥΠΑ για να πουληθουν θέσεις.