Άγονες Γραμμές στην Ελλάδα

• Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Άγονες Γραμμές - 2009 edition

OA701":19ulbp2b said:
Ουσιαστικά, αυτά που γλυτώνει το κράτος απ' τις χαμηλότερες προσφορές των αεροπορικών, τα πληρώνει ο καταναλωτής... Δλδ επιδοτούμε το επιδοτούμενο... Ή κάνω λάθος?

Δεν ξερω, αν ειναι ετσι, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν αρεσε σε καποιους που πετουσε η πΟΑ, αλλα και τωρα δεν τους αρεσει που οι τιμες δεν ειναι της πΟΑ (και της νΟΑ οσο πραγματοποιουσε τα δρομολογια για την πΟΑ)....Εγω καταλαβαινω οτι οσο μικροτερη επιδοτηση παρεις, τοσο πιο πολυ θα ανεβει η τιμη του εισιτηριου για να βγαινεις (ειδικα οταν τις αγονες τις εχουν εταιριες που ζουν απο αυτα τα δρομολογια)...

Τώρα παρατήρησα στο olympicair.com και η OA χρεώνει πλέον 42€ το ATH-SKU, που αναλύεται σε 30€ ναύλο και 12€ τέλη, οπότε τα 12€ διαφορά και της SEH είναι φόροι! Άσχετα λοιπόν που η ΥΠΑ (ανέβασε τον ναύλο και που αυτό δεν έχει σχέση με την προσφορά της εκάστοτε εταιρείας), φαίνεται ότι και η τιμή της ΟΑ ανέβηκε από τα 37€ (που ήταν μέχρι δυο μήνες) στα 42€! Αυξήθηκαν τα τέλη, τι έγινε;

Πρίν από λίγο παρουσιάστικε στο φόρουμ ενα post για την ανάθεση των λοιπόν άγονων,τώρα δεν υπάρχει,έχουμε καποιο νέο για αυτές?

Τελικα ποια γραμμη πηρε η ολυμπιακη; Γνωριζει μηπως κανεις ;;

Κατά 99% το Αθήνα-Κάλυμνος

Για όποιον πρόλαβε και είδε :cool: , με την εις άτοπον επαγωγήν, ένα δρομολόγιο είχε περισέψει... Με πρόλαβε ο Jerry... Τώρα, αν το πήρε η ΟΑ, άγνωστο...

Ωραια ! Το νησι μου . Παντως για να σας μεταφερω το κλιμα που υπαρχει στην Καλυμνο, κανενας κατοικος δεν θα εμπαινε σε αεροπλανο αλλης εταιρειας για να ταξιδεψει για Ελ.Βενιζελος . Ολοι ελεγαν πως προτιμουν να πανε στην Κω, για να παρουν απο εκει την Ολυμπιακη , παρα να ταξιδεψουν με την athens ή την sky .

NEOS AIR":1tlmarrd said:
[...] κανενας κατοικος δεν θα εμπαινε σε αεροπλανο αλλης εταιρειας για να ταξιδεψει για Ελ.Βενιζελος . Ολοι ελεγαν πως προτιμουν να πανε στην Κω, για να παρουν απο εκει την Ολυμπιακη , [...]

Το λενε και ειναι και περηφανοι.. Αχ Ελλαδιτσα.. Οχι Μπανανια δεν εισαι (προσβολη στο φρουτο και στους πιθηκους που αποτελει βασικη τροφη) ουτε καν ονομα δεν εχει... Ετσι.. Η "Ακατανομαστη". Διοτι ο καθενας κανει ο,τι του γουσταρει, οπως γουσταρει (ναι ειναι προσωπικη επιλογη αν θα φανε και αλλο χρονο απο τη ζωη τους για 2 ανουσια ταξιδακια και θα δωσουν πιο πολλα λεφτα, αρκει να μη θιγει ο ψωροεγωισμος. Οπως λεγανε στη δεκαετεια του '80: "Εγω χρυσο μου, μονο Υβ Σαιν Λοραν φοραω, αντε και για τον απογευματινο καφε με την Κατινα και το Γκουτσι συνολακι που με πηρε ο αντρας μου, ετσι για να την κανω να σκασει!").

Τελικα ειμαστε αξιολυπητος λαουτζικος...

:banana:
Ν.Ε.Σ.Π.Ο.
(Νεο Εθνικο Συμβολο με Προστατευομενη Ονομασια)

Φιλε μου makedonas , εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες. Μια εποχη ( λιγο πριν παρει την Ολυμπιακη ο Βγενοπουλος ) οι περισσοτεροι κατοικοι εδω , οταν τους ρωτουσες με ποια εταιρεια πετας..;; σου απαντουσαν .. Φυσικα με την aegean... , θεωρουσαν υποτιμητικο να μπουν σε αεροπλανο της Ολυμπιακης :wall: . Τωρα ομως που υπαρχει η καινουρια Ολυμπιακη , τους ακους να λενε πως << εγω πεταω μονο με την Olympic aiirrrrr >> ... Tα συμπερασματα δικα σας ..

Αναίτιος ο διασυρμός της ΥΠΑ
«Προφανώς και η διερεύνηση κάθε ζητήματος είναι επιβεβλημένη και ο έλεγχος άνευ καταγγελίας», προσθέτει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της, ωστόσο τονίζει ότι «η δημιουργία εντυπώσεων για την προώθηση ιδιωτικών συμφερόντων, είναι απαράδεκτη και προκλητική όταν στοχεύει στην αναίρεση των όρων λειτουργίας και εφαρμογής δημοσίων πολιτικών, του δημόσιου συμφέροντος».

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1745092