Άγονες Γραμμές στην Ελλάδα

• Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Άγονες Γραμμές - 2009 edition

αν η ολυμπιακη τελικα παρει τις 8 αγονες τις οποιες τις διεκδικει απο την athens airways ειναι τουλαχιστον σκανδαλωδες!!!!!!!!!!!!!!προκειμενου να ηρεμησουν τον βγενοπουλο θυσιαζουν τα παντα..οι κατηγοριες της olympic air βασιζονται στο οτι η athens δν ειχε τα απαιτουμενα αεροπλανα για να κανει τις πτησεις αυτες με αποτελεσμα να νοικιασει αεροπλανα για να κανει τις πτησεις..το θεμα ειναι οτι απο τις 9 αγονες καποιες γινονται με τα ATR τα οποια τα ειχε η athens ηδη αρα για καποιες απο αυτες δν παραβιαζε τους ορους..οποτε το σωστο και το δικαιο ειναι οτι τις αγονες τις οποιες μπορει να τις κανουν το ATR της athens να δωθουν στην athens..οι υπολοιπες να δωθουν στην olympic air..να σας θυμισω οτι μιλαμε οχι για ολες τις αγονες αλλα για αυτες που βγηκαν την δευτερη φορα..

Ποια ΑΤR εχει η ZF??? :shock:

Nio, μιάς και απ’ ότι φαίνεται είσαι του περιβάλλοντος της ZF, μπορείς να μου λύσεις μία αποριούλα?

Πού είναι η ZF, οέο?

Τις τελευταίες δέκα μέρες γίνεται Ο χαμός με τα άγονα, από τα οποία η ZF έχει ήδη τα 10 ενώ μάλλον είχε εξασφαλισμένα και άλλα 9…

Αν όσα λες ευσταθούν και ο Βγενόπουλος προσπαθεί να τα πάρει για την ΟΑ με “δόλιο” τρόπο, τότε πού είναι η ZF?

Μέχρις στιγμής, άκρα του τάφου σιωπή… Ούτε μια ανακοίνωση, κάτι… Γιατί???

οχι παιδια δν ειμαι του περιβαλλοντος να το ξεκαθαρισουμε αυτο!!απλα μου αρεσει ο αεροπορικος χωρος με αποτελεσμα να ενδιαφερομαι να μαθαινω διαφορα αεροπορικα θεματα τπτ παραπανω...ετσι OA701 δν μπορω να σου απαντησω για πιο λογο ειναι ''χαμενη'' η ZF και τι γινετε..εγω απλα ειπα οτι βασει των κανονισμων και των κατηγοριων τους οποιους κανει η olympic air τι ειναι το δικαιο...τωρα η αληθεια ειναι οτι γινετε χαμος στην κυριολεξια για τις αγονες!φανταζομαι οτι συντομα θα μαθουμε οριστικα πραγματα μεχρι τοτε θα ακουγονται πολλα ...

"...απόρριψη της συμμετοχής της εταιρείας ATHENS AIRWAYS, επειδή η τεχνική της προσφορά δεν πληροί τους όρους του διαγωνισμού."

πιο συγκεκριμένα; δεν φτάνουν τα αεροσκάφη τους; η μήπως δεν προσγειώνονται αρκετά σε Πάρο/Μήλο/Καστελλόριζο;

nio":3195jh59 said:
οχι παιδια δν ειμαι του περιβαλλοντος να το ξεκαθαρισουμε αυτο!!απλα μου αρεσει ο αεροπορικος χωρος με αποτελεσμα να ενδιαφερομαι να μαθαινω διαφορα αεροπορικα θεματα τπτ παραπανω...

Κοίταξε, Νίο, και πολλοί απο εμάς ενδιαφέρονται αλλά οι πληροφορίες που έδωσες δεν ήταν προσβάσιμες/δημοσιεύσιμες σε όλους μας… Τες πάντων, το αφήνουμε εκεί αυτό το θέμα…

Όσο για δίκαια και άδικα, αν υποθέσουμε ότι “δίκαια” κόπηκε η ΟΑ στα πρώτα δρομολόγια λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανόνες του διαγωνισμού τότε σίγουρα “δίκαια” αποκλείστηκε και η Άθενς στα δεύτερα “επειδή η τεχνική της προσφορά δεν πληροί τους όρους του διαγωνισμού”…

Ξέρουν αυτοί…

M!ke":3195jh59 said:
η μήπως δεν προσγειώνονται αρκετά σε Πάρο/Μήλο/Καστελλόριζο

Κάποιο μέλος είχε αναφέρει ότι είχαν βρεί 2 Ντασάκια 81 απο μία καναδέζικη αιρ κανγκαρού (ή κάτι τέτοιο) για τα α/δ που δεν "χωράνε" τα ατάρια...

Στην Olympic Air οι εννέα άγονες γραμμές
Αποδέχεται η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) της συμμετοχή της Olympic Air στο διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη για εννέα άγονες γραμμές και προτίθεται να της ζητήσει να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1746883

Το τελικό πρόγραμμα της Αthens ανακοινώθηκε και το ανεβάζω.

Attachments

• ATHENS AIRWAYS FINAL WINTER SCHEDULE 2009 - 2010.xls
    120 KB · Προβολές: 136

Τωρα δειτε τι σου ειναι η δημοσιογραφια...
Αρθρουν Πρωτουν:
Εξευμενίζουν τον Βγενόπουλο με 9 άγονες αερογραμμές (Τις Ολυμπιακες τις Παναθηναικες ,τις αερογραμμες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ξανθης, Ιωαννινων κλπ)
Αρθρουν Δευτερουν:
Στην Olympic Air οι 9 άγονες γραμμές
Και Τριτουν:
Η Olympic Air θα πετάξει στις άγονες γραμμές

Οσοι διαβασετε και τα 3 πειτε μου...Ποσο υποκειμενικη μπορει να ειναι η ενημερωση οταν μιλανε για το ιδιο θεμα???