OA701
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ---
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- KTTS
Re: Άγονες Γραμμές - 2009 edition
Παρ' ότι δεν το πολυεμπιστεύομαι το hellenicbusiness, πάλι έχω αποριούλες...
Τι να σχολιάσεις εδώ? Ψιλομούφες μου φαίνονται, αν και ίσως λόγω κάποιας έπαρσης/αλαζονείας να το έκανε αυτό η ΟΑ...
Αμ εδώ, κλάφτα Χαράλαμπε... Κατεβήκαν σε διαγωνισμό των 12 μυρίων χωρίς business plan? Και ακόμα δεν ξηλώθηκε όλο το υπεύθυνο τμήμα? Μούφες διπλές, η Α3 για να ανοίξει δρομολόγιο πεντατσεκάρει τα πάντα... Θυμίζω ότι είναι και εισηγμένη στο χρηματιστήριο... Φαντάζομαι και οι μέτοχοί της θα ξετρελάθηκαν...
Μας δουλεύουν όλοι... Για διαγωνισμό 12 εκατομμυριών, οι παραπάνω λόγοι πρέπει να είναι γελοίοι... Αλλιώς, φίδι που τους έφαγε...
Τέλος, με τρελλαίνει αυτός ο όρος που αναπαράγεται απο όλα τα μμε
Δλδ??? Όχι μειοδοτικός διαγωνισμός? Ποιά η διαφορά?
Μήπως, τελικά, έγινε δημοπρασία όπου ο ένας φώναζε 20.000 το SKG-CFU, έπειτα σήκωνε ο άλλος χέρι και έλεγε 20.000+1 και τέλος η επιτροπή μετρούσε μέχρι το 3 και κατακύρωνε το δρομολόγιο?
Παρ' ότι δεν το πολυεμπιστεύομαι το hellenicbusiness, πάλι έχω αποριούλες...
...Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΥΠΑ, η Olympic Air για μεν τις γραμμές που έκανε προσφορά η Aegean Airlines, αντιπρότεινα να τις εκτελεί χωρίς επιδότηση, ενώ για αυτές που δεν υπήρξε ανταγωνιστική προσφορά, ζήτησε πολύ υψηλό τίμημα.
Όμως, ένας όρος στη προσφορά της, έγινε αιτία να αποκλειστεί από όλες τις γραμμές. Η εταιρεία, περιέλαβε τον όρο ότι θα πρέπει να τις ανατεθούν στο σύνολό τους οι άγονες γραμμές, για να ισχύει η προσφορά για τη κάθε μία χωριστά. Ο όρος αυτός ήταν ενάντια στις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, και έτσι η επιτροπή απέκλεισε την Olympic Air από όλες τις γραμμές!...
Τι να σχολιάσεις εδώ? Ψιλομούφες μου φαίνονται, αν και ίσως λόγω κάποιας έπαρσης/αλαζονείας να το έκανε αυτό η ΟΑ...
...Από τη πλευρά της η Aegean Airlines, παρέλειψε να βάλει σε αρκετές γραμμές για τις οποίες έκανε προσφορά, το απαιτούμενο business plan, οπότε απερρίφθη για τυπικούς λόγους, ενώ σε κάποιες άλλες, η οι ανταγωνιστές της προσέφεραν μικρότερη τιμή...
Αμ εδώ, κλάφτα Χαράλαμπε... Κατεβήκαν σε διαγωνισμό των 12 μυρίων χωρίς business plan? Και ακόμα δεν ξηλώθηκε όλο το υπεύθυνο τμήμα? Μούφες διπλές, η Α3 για να ανοίξει δρομολόγιο πεντατσεκάρει τα πάντα... Θυμίζω ότι είναι και εισηγμένη στο χρηματιστήριο... Φαντάζομαι και οι μέτοχοί της θα ξετρελάθηκαν...
Μας δουλεύουν όλοι... Για διαγωνισμό 12 εκατομμυριών, οι παραπάνω λόγοι πρέπει να είναι γελοίοι... Αλλιώς, φίδι που τους έφαγε...
Τέλος, με τρελλαίνει αυτός ο όρος που αναπαράγεται απο όλα τα μμε
...πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου διαγωνιστική διαδικασία διαπραγμάτευσης...
Δλδ??? Όχι μειοδοτικός διαγωνισμός? Ποιά η διαφορά?
Μήπως, τελικά, έγινε δημοπρασία όπου ο ένας φώναζε 20.000 το SKG-CFU, έπειτα σήκωνε ο άλλος χέρι και έλεγε 20.000+1 και τέλος η επιτροπή μετρούσε μέχρι το 3 και κατακύρωνε το δρομολόγιο?