Αγνοείται 777 της Malaysia AL

σωστα αλλα ολα παράγωγα του πετρελαίου ειναι αν δεν κάνω λάθος

...όπως είναι και οι πλαστικές σακκούλες... Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η πιο μεγάλη πιθανότητα παίζει το να είναι σεντινόνερα.

Υπάρχει πιθανότητα με έκρηξη στα 11000μ να διαλυθούν τα πάντα καί να μην φθάσει τίποτε στην γη;

Ο Τσολάκης χάζεψε??

Ο Ακριβός μου σε ένα από τα κορυφαία του ρεσιτάλ. Ζώ για να τον ακούω. Ο Σκάι έχει on demand? Το θέλω πάλι.

Αντρέα την απάντηση την έχω, αλλά η αγωγή μου βλέπεις....

Πειτε και σ'εμας ρε παιδια που δεν εχουμε (και δεν προκειται να βαλουμε) αποκωδικοποιητη. Τι ειπε;

Ειπώθηκε και καλά ότι το αεροπλάνο απήχθη από αεροπειρατές, οι οποίοι το προσγείωσαν κάπου και σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν για κάποια μελλοντική τρομοκρατική επίθεση......

Είναι γεγονός ότι αυτό που ανέφερες ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες.Εμένα μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο πάντως.

Εδώ, από το 11:55 και μετά.

Καείτε υπεύθυνα.

Στο 19:05, φτάνει το πακέτο που είχε στείλει ο Ευαγγελάτος εδώ

Παρεπιπτόντως, επέστρεψε ο Βετεράνος στην ΕΔΑΑΠ σαν μέλος (το έμαθα πρίν καμμιά βδομάδα και το επιβεβαιώνει και ο ίδιος στο βίντεο). Δεν υπάρχουν δυστυχώς στην Ελλάδα νεώτεροι άνθρωποι για μία τέτοια θέση οπότε αναγκαστικά επαναπροσλαμβάνονται 80άχρονοι.

Παντως ειναι αδιανοητο να μπορω να βρω που εχασα το κινητο μου και να το κανω remote wipe ..........και να μην εχουν ενα στοιχειο για το που μπορει να βρισκεται ΠΕΡΙΠΟΥ το νομιζω μεγαλυτερο δικηνητηριο ( η δευτερο μεγαλυτερο) αεροσκαφος στον κοσμο με 239 ανθρωπους.....δεν χαθηκε στον Ατλαντικο ωκεανο νομιζω...?
Θα επρεπε να υπαρχει κατι .....εχουμε κλεισει 3 24ωρα...