Λοιπόν, παρατηρώ όλους εμάς που έχουμε κάμποσο καιρό στο φόρουμ, να σπεύδουμε να διορθώσουμε τα καινούρια μέλη για τα ορθογραφικά τους, τα μαργαριτάρια τους, τα λάθη τους. Προσωπικά, έχω στείλει μηνύματα, έχω παραπονεθεί για ορθογραφίες, έχω αναφέρει ποστ...
Συνέβη προχτές όμως κάτι ευτράπελο, που με κάνει να αναθεωρήσω, έστω και λίγο. Ήμουν με τη μάνα μου στο Αεροδρόμιο της Ελευσίνας με το αυτοκίνητο. Στην αρχή του δυτικού τροχόδρομου (από Νότια), η κατασκευαστική εταιρία η οποία έχει αναλάβει τις εργασίες διαπλάτυνσης και επέκτασης του τροχόδρομου ούτως ώστε να χρησιμοποιείται ως δεύτερος κύριος διάδρομος, έχει στοιβάξει μεγάλους όγκους χώματος, έχοντας φτιάξει κυριολεκτικά 3 λόφους... Βλέπει η μάνα τα "βουνά" και απορεί. Παραθέτω το διάλογο αυτούσιο:
_Τί χώμα είναι αυτό παιδάκι μου;
_Φτιάχνουν καινούριο διάδρομο για τα αεροπλάνα (φοβήθηκα να πω τροχόδρομο, μην την τρομάξω).
_Αααα (δείγμα του ότι δεν κατάλαβε Χριστό, αλλά συμφωνεί αφού το λέει το παιδί της).
_Διάδρομο μάνα. Για να πηγαίνουν τα αεροπλάνα να παίρνουν φόρα και να απογειώνονται (τό 'πα σε απλούστερα ελληνικά...)
_Αααα, αεροδιάδρομο λες. Κατάλαβα.
Δεν είπα άλλη κουβέντα στη μάνα μου, ούτε πρόκειται να διορθώσω ξανά κανέναν δημόσια. Μηνύματα και με το ζόρι...