Αεροπορικά μαργαριτάρια!

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτά διαβάζουμε και μετά αναρωτιόμαστε πως οδηγήθηκε η χώρα στην πτώχευση;;; και με ποια κριτήρια ψήφιζαν και ψηφίζουν ακόμη οι ψηφοφόροι..... Βέβαια μπορεί να φταίει ο ψεκασμός :twisted: :twisted: :twisted: :wall: :wall: :wall:

Χτεσινή άφιξη ATH-MRS στην Μασσαλία (ή Marseille για κάποιους όπως είπε αστειευόμενη η ελληνό/γαλλόφωνη αεροσυνοδός), στους ιμάντες παραλαβής αποσκευών οι οθόνες λένε Copenhagen και ακριβώς από κάτω Athens. Πανικόβλητος Ελληναράς που γκρινιάζει γιατί η βαλίτσα του δεν βγήκε στα πρώτα 5 λεπτά αρχίζει και ρωτάει όσους ήταν δίπλα του, στα ελληνικά: ''Εσείς από Αθήνα ήρθατε ή από Κοπεγχάγη;''... :banana: Και αν ο πρώτος του απάντησε ''Αθήνα'', ο τύπος συνέχισε ακάθεκτος και με τους υπόλοιπους...

Λοιπόν, παρατηρώ όλους εμάς που έχουμε κάμποσο καιρό στο φόρουμ, να σπεύδουμε να διορθώσουμε τα καινούρια μέλη για τα ορθογραφικά τους, τα μαργαριτάρια τους, τα λάθη τους. Προσωπικά, έχω στείλει μηνύματα, έχω παραπονεθεί για ορθογραφίες, έχω αναφέρει ποστ...

Συνέβη προχτές όμως κάτι ευτράπελο, που με κάνει να αναθεωρήσω, έστω και λίγο. Ήμουν με τη μάνα μου στο Αεροδρόμιο της Ελευσίνας με το αυτοκίνητο. Στην αρχή του δυτικού τροχόδρομου (από Νότια), η κατασκευαστική εταιρία η οποία έχει αναλάβει τις εργασίες διαπλάτυνσης και επέκτασης του τροχόδρομου ούτως ώστε να χρησιμοποιείται ως δεύτερος κύριος διάδρομος, έχει στοιβάξει μεγάλους όγκους χώματος, έχοντας φτιάξει κυριολεκτικά 3 λόφους... Βλέπει η μάνα τα "βουνά" και απορεί. Παραθέτω το διάλογο αυτούσιο:

_Τί χώμα είναι αυτό παιδάκι μου;
_Φτιάχνουν καινούριο διάδρομο για τα αεροπλάνα (φοβήθηκα να πω τροχόδρομο, μην την τρομάξω).
_Αααα (δείγμα του ότι δεν κατάλαβε Χριστό, αλλά συμφωνεί αφού το λέει το παιδί της).
_Διάδρομο μάνα. Για να πηγαίνουν τα αεροπλάνα να παίρνουν φόρα και να απογειώνονται (τό 'πα σε απλούστερα ελληνικά...)
_Αααα, αεροδιάδρομο λες. Κατάλαβα.

Δεν είπα άλλη κουβέντα στη μάνα μου, ούτε πρόκειται να διορθώσω ξανά κανέναν δημόσια. Μηνύματα και με το ζόρι...

"Εξ οικείων τα βέλη",που θα'λεγαν και οι αρχαίοι κυνικοί φιλόσοφοι... :)

Δέν την αδικώ όμως την μητέρα σου,τόσες φορές θα έχη ακούσει την λέξη "αεροδιάδρομος" στην τηλεόραση,που τής εντυπώθηκε στο μυαλό.Κι'άς έχη γιό που είναι μέσα σ'αυτό το "trade".

Δεν ξέρω αν τα δύο παρακάτω links εμπίπτουν στην κατηγορία ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ, αλλά στην Κατηγορία "Φτάνει, δεν αντέχω άλλο, χ......α πό το γέλιο" σίγουρα παίρνουν ΑΡΙΣΤΑ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/1 ... _3691.html
Γκρουπ στο Facebook

Το τραγικό είναι πως αυτοί οι άνθρωποι που πιστεύουν σε τέτοιες ανοησίες (γιά να μήν το πώ αλλιώς...) δέν πείθονται ούτε κάν από όσους τίς καταρρίπτουν δηλώνοντας σχετικοί με το αντικείμενο (πιλότοι,μετεωρολόγοι κλπ).

Μπαίνει ο ένας και λέει "έχω πτυχίο πιλότου και σάς διαβεβαιώνω πως αυτά που βλέπετε είναι φυσιολογικά φαινόμενα" κλπ και αυτοί τού απαντάνε "είσαι βλάκας,εμείς ξέρουμε ότι μάς ψεκάζουν"....

Δηλαδή δέν ξέρει αυτός που σπούδασε χρόνια γιά να πετάη καθε μέρα εξ επαγγέλματος και ξέρουν αυτοί που βλέπουν από το παράθυρο ή το μπαλκόνι τους....

Στα πλαίσια της νοοτροπίας "Δώσε δικαιολογία σε όλους" που έχω υιοθετήσει εσχάτως, δεν τους αδικώ και τόσο. Φαντάσου να υπήρχαν όντως ψεκασμοί. Και φαντάσου ένας από αυτούς τους ανθυπομπλογκαδόρους να το διέδιδε τοις πάσι και να γινόταν κίνημα ενάντια...
Ποιός πιστεύεις - ή πώς - θα προσπαθούσε να καθησυχάσει την κοινή γνώμη; Κάποιος θεωρητικά εκ των έσω - ή έστω υποδυόμενος πως είναι εκ των έσω. Θα έλεγε πως είναι πιλότος, πως δεν ψεκάζει κλπ.
Με λίγα λόγια, όσο γελοία κι αν μου φαίνεται η αντίδραση αυτών των φοβισμένων ανθρώπων, δεν παύει να είναι δικαιολογημένη με βάση την άγνοιά τους. Οπότε δεν τους κατηγορώ. Απλά, αγνοώ τις αντιδράσεις τους και διαβάζω το επόμενο μήνυμα ιστολογίου... :mrgreen:

Αγαπητέ Βασίλη, η ανθρώπινη βλακεία έχει και όρια. Δυστυχώς οι "Ψεκασμένοι" τα έχουν ξεπεράσειεδώ και καιρό. Δε μπορώ να τους χαρακτηρίσω αδαής ή φοβισμένους αλλά απλά ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Όταν τους εξηγείς επιστημονικά περί contrails, όταν παραθέτεις άρθρα και επιχειρήματα κι αυτοί συνεχίζουν το χαβά τους τότε είναι ΗΛΙΘΙΟΙ.
Απόδειξη ? Αν μπείς στη σελίδα του "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ" θα διαβάσεις ότι οι σεισμοί στην Τουρκία και την Πάτρα οφέιλονται στους ΜπζεΓκαΖμούς και αν μπείς στις φωτογραφίες τους θα δεις ένα πανέμορφο stratus ή sirrus (δεν είμαι καλός στη συννεφολογία) που το χαρακτηρίζουν ..."φαινόμενο του μπακλαβά" !!!! :thx: :thx: :thx: :thx: (Εγώ βέβαια τους είπα ότι δεν είναι μπακλαβάς αλλά καρυδόπιτα και με πέταξαν έξω. Φαίνεται πως τους αρέσουν τα σιροπιαστά με φύλλο).

Καταλαβαίνεις λοιπόν, αγαπητέ, ότι οι "άνθρωποι" αυτοί το θέλουν το δούλεμα και δυστυχώς δεν κάνουν κάτι να το αποφύγουν.

δε είσαι κι μόνος που έφαγε σουτ ;Ρ

Σε συνεχεια της κουβεντας για τους ''ψεκασμους'' να σας πω οτι πριν λιγο καιρο βρεθηκα λογω δουλειας (ηχοληπτης) σε μια διημεριδα που διοργανωσε η πολιτικη προστασια κατα την οποια μιλησαν εκπροσωποι απο την αστυνομια την πυροσβεστικη τον στρατο και το εκαβ.Σε καποια ομιλια ενος αξιωματικου της πυροσβεστικης και αφου ειχε ολοκληρωσει ρωτησε αν υπαρχουν αποριες για να δεχθει ερωτησεις.Τοτε μια κυρια γυρω στα 45 το πεταξε: <<Σχετικα με τους ψεκασμους απο τα αεροπλανα εχετε να μας πειτε κατι;>>.Αυτος απαντησε οτι δεν γνωριζει τιποτα επι του θεματος και ευθυς αμεσως καποιοι ''ειδημονες'' πεταχτηκαν για να πουν αυτα που ''ηξεραν'';Ε δεν αντεξα και παρενεβησα εξηγωντας τους με απλα λογια τι ειναι αυτα που νομιζουν για χημικα.Τελικα ενα ειναι σιγουρο οτι η αγνοια σκοτωνει πιο πολυ απο τους ''ψεκασμους''!
Οσες φορες δε, εχω κανει το λαθος να γραψω καποιο σχολιο στο youtube σε βιντεο αναλογου περιεχομενου, το μετανιωσα οικτρα διοτι επεσα πανω σε ατομα τοσο κολλημενα και φανατικα που δεν μπορεις να τους συναγωνιστεις.Εξαλλου η βλακεια ειναι ανικητη.