danichro
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EHAM
vassdel":1xjryp6o said:Συνεχίζοντας( το off-topic παραθέτω:
"Με δεδομένη την μετακόμιση 300 ένστολων από την Αθήνα, η δαπάνη που απαιτείται για το διήμερο είναι 90.000 ευρώ. Το ποσό αυτό μεταφράζεται ως εξής: έκαστος 100 ευρώ για διαμονή και διατροφή (σε στρατιωτική λέσχη), 100 ευρώ μισθός και άλλα 100 ευρώ για εκτός έδρας μετακίνηση.
Δηλαδή ο αστυνομικός θέλει 300 ευρώ τη μέρα για μετακίνηση;;; Εγώ που πάω με 65 τη μέρα (100 ευρώ για διήμερο) και ζω σε ξενοδοχείο (για στρατιωτική λέσχη 50 το διήμερο) τί είμαι; (μην πείτε την προφανή απάντηση, την ξέρω...). Απλά, απορώ που η ΠΑ μπορεί και στέλνει συνεχώς προσωπικό εκτός έδρας, από 10 έως 25 μέρες το μήνα και τους ταΐζει με 50 ευρώ, ενώ η ΕΛΑΣ αδυνατεί και θέλει 90 χιλιάρικα για 300 άτομα...
Τριαλαρί τριαλαρό. Απορώ που επιβιώνουμε ακόμα ως κράτος (αν και από ό,τι φαίνεται, πνέουμε τα λοίσθια)...Αντίστοιχο κονδύλι 90.000 ευρώ απαιτείται για τους αντικαταστάτες των… Αθηναίων από άλλες περιοχές εκτός Αττικής, 60.000 ευρώ για τους περίπου 1.200 της συμπρωτεύουσας και άλλες 90.000 ευρώ για τους 300 αντικαταστάτες εκείνων που μετακινήθηκαν από όμορους νομούς προς την "νύφη του Βορρά"
Καλο ειναι να μην δημιουργουμε εντυπωσεις οταν κατι δεν το γνωριζουμε,,,O αστυνομικός πέρνει 30 ευρώ εκτος εδρας.. Οταν δεν του έχουν ξενοδοχειο.. Αλλιως 15..
Οι αεροποροι ποσα περνουν εξτρα οταν δουλεουν σαββατοκυριακο;