Μιζέρια αγαπητέ μου είναι να είμαστε με κάτι σκεπτικα με το δικό σου, και να πετάμε με μια εταιρεία 6+ ώρες σε ένα αεροπλάνο το οποίο απλά μεγάλωσαν την χωρητικότητα καυσίμων και την απόδοση των κινητήρων για efficiency,το 737 όπως και τα Α320 δεν ήταν για μεγάλες πτήσεις,άσχετα αν τα κάνανε, και πόσο μάλλον να πληρώνεις ακόμα και ακριβότερα για ένα αεροσκάφος της σειράς από ότι ένα widebodie που έχεις μεγαλύτερη άνεση έχω την άποψη μου την είπα ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ NYC...
Φυσικά και μπορείς να έχεις την γνώμη σου και δεν σκοπεύω να στην αλλάξω.
Οι τεχνολογικές βελτιώσεις προκύπτουν από τις επιχειρησιακές και επιχειρηματικές ανάγκες και όχι το ανάποδο.
Οι ανέσεις της καμπίνας δεν σχετίζονται απαραίτητα με το αν το αεροσκάφος είναι MAX ή Dreamliner.
Έχω κάνει transatlantic και με LR και με 787. Η εμπειρία μου ήταν πολύ χειρότερη με το 787 γιατί τα καθίσματα δεν ήταν καλά και το seat pitch το ίδιο. Αυτό που μισθώνεις είναι μια θέση που θέλεις να είναι άνετη και ύστερα το soft product. Αν η Άτρακτος δεν είναι από carbon fiber composite δεν με επηρεάζει τόσο ή καθόλου για την ακρίβεια.
Το πως βλέπει κάποιος την αποστολή των αεροσκαφών είναι σχετικό. Μια μάτια στο flight radar μπορεί και να είναι αποκαλυπτική. Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των transcon είναι με narrow body, sorry αλλά όταν κάποιος μου πει ότι αυτά είναι για 1-2 ώρες πτήση, τότε έχω να αντιπαραβάλω.
Τώρα αν ένα LR είναι ένα αεροσκάφος της σειράς, πάλι δεν μου λέει κάτι. Αυτό που με ενδιαφέρει σαν εταιρία είναι τι μπορώ να κάνω με αυτό και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει αποδειχθεί ότι έχει να προσφέρει χωρίς πολλά καρδιοχτύπια.
Τώρα για την έμφαση στην NYC τι να πω. Μπορεί να μου άρεσε να βλέπω μια ελληνική εταιρία να πετάει εκεί ή τουλάχιστον εκεί αλλά δεν νομίζω ότι σημαίνει ότι είναι προτεραιότητα για τις υπάρχουσες και μελλοντικές ελληνικές εταιρίες και για αυτό υπάρχουν καλοί λόγοι.
Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν επιλογές από την μια και κινητικότητα από την άλλη.
grandiose projects έχουμε δει, λίγο πολύ. άλλος από ποιο κοντά άλλος από απόσταση. Αυτό που είδα εγώ δεν πήγε και πολύ καλά. Το χρυσάφι ήταν μπακιρι, έγινε και χαρακίρι.