Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ευχαριστώ OA701
Το βρήκα.

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με ένα από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 56 αεροσκάφη της οικογένειας Α320, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια.
από: http://el.aegeanair.com/i-etaireia/graf ... /?prid=513
Έχω χάσει κάτι; Σήμερα η εταιρία έχει 34 αεροσκάφη Α320, περιμένει 2 A321 και 7 Α320 έως το καλοκαίρι 2016, σύνολο 43. Τα άλλα 13 αεροσκάφη από που βγήκαν; :shock: Εκτός φυσικά αν τα 14 Dash της OA για την Aegean ανήκουν επίσης στην οικογένεια Α320, γιατί τότε ξεπερνάμε τα 56!

Μάλλον είναι μαζί με της Ολυμπιακής, χωρίς κάποιες παραγγελίες. 56 τα λέει και στο wikipedia "For 2015, Aegean Airlines will operate a total fleet of 56 aircraft including the ones of Olympic Air."

η απλή αριθμητική είναι

2 - 2 x A319 (έφυγαν) = 0

28 + 7 x A320 (από τον Ιούνιο και μετά) = 35 Α320

6 + 2 x Α321 (έρχονται) = 8 Α321

@george_a
Τι ακριβώς θέλεις να μου πεις; Γιατί, κι εγώ έγραψα σύνολο 43 :oops:

@jj_lgkr
Η Aegean δεν θα επιχειρεί με 56 αεροσκάφη το 2015 (τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα), μιας και 2 Α320 είναι να παραδοθούν το επόμενο έτος.

Με 4 α/φη στην Κύπρο βγαίνει πλέον το θερινό; Τα είχαν υπολογίσει σε αυτά που περιμένουν για φέτος ή πάμε για +4;

Akis":3lescbrz said:
@george_a
Τι ακριβώς θέλεις να μου πεις; Γιατί, κι εγώ έγραψα σύνολο 43 :oops:

Δεν σε διέψευσα, σε ... ανέλυσα.

Τελικά το DGF επιστρέφει αύριο από SNN και μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα πτήσεων :4:

Γνωρίζει κανείς πότε έρχονται τα νέα αεροσκάφη 321;

Γνωριζει καποιος να μας ενημερωσει για το sx-dgf a319 ?Φαινεται να συνεχιζει δυναμικα στο στολο εκτελωντας τη πτηση προσ /απο βελιγραδι.