Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα σε όλους.
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν έχει χρησιμοποιηθεί το SX-DGG και το SX-DGH στο νηολόγιο της Aegean?
Επίσης αν ξέρει κάποιος σε ποιο δρομολόγιο είναι τοποθετημένο το SX-DVH.

Και τα δύο είχαν χρησιμοποιηθεί για λίγο σε δύο Α319 που πήρε από την ΟΑ

Και επιπλέον A321 (πέρα από το msn 1433 που έχει αναφερθεί παραπάνω) θα έρθει σύντομα. Πρόκειται για το «αδερφάκι» A321 με msn 1428 και πρώην G‑OZBS της Monarch.

:arrow: https://www.airliners.gr/el/sx/1428.html

Τέλος εποχής για τα jet της Olympic Air αφού το SX-OAF έφυγε χθες για Shannon και προσεχώς παράδοση στην Brussels ως OO-SSI.

...και απ΄ότι ακούγεται φεύγει αυτές τις μέρες και το A319 SX-DGF. Άρα τέλος οριστικά τα Α319 από το στόλο.

Καιρός να σκεφθούν κάποια σοβαρή στελέχωση με μικρά, οικονομικά jet (100-ρια). Τα Embraer 190 μου φαίνονται άκρως κατάλληλα για να ανοίξει ένας προορισμός 'λεπτός' με τουλάχιστο διπλάσια συχνότητα απ' ότι θα μπορούσε να ανοίξει με ένα Α320. Αρκετοί τέτοιοι προορισμοί υπάρχουν - από τα city pairs που έχει το δίκτυο η μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι καθημερινή, αλλά 2-3 φορές την εβδομάδα.

GP707":3sn77r88 said:
...και απ΄ότι ακούγεται φεύγει αυτές τις μέρες και το A319 SX-DGF. Άρα τέλος οριστικά τα Α319 από το στόλο.

Πάντως τα δρομολόγια εκ KLX και μερικά από Αθήνα, όπως το IEV και το HAM φαίνονται ακόμη με Α319.

pet":2xl5al0d said:
Καλημέρα σε όλους.
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν έχει χρησιμοποιηθεί το SX-DGG και το SX-DGH στο νηολόγιο της Aegean?
Επίσης αν ξέρει κάποιος σε ποιο δρομολόγιο είναι τοποθετημένο το SX-DVH.
mxnk":2xl5al0d said:
Και τα δύο είχαν χρησιμοποιηθεί για λίγο σε δύο Α319 που πήρε από την ΟΑ

Ευχαριστώ mxnk.
Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για τα δρομολόγια του SX-DVH???

Στο FR24 τσέκαρες; Εκεί θα βρείς στοιχεία για τις πτήσεις που εκτέλεσε εδώ και μια εβδομάδα...