Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα που πέταξα με το SX-DVV για FRA (με το special livery για το μουσείο της ακρόπολης) είδα ότι ονομάζεται Κλεισθένης ("Kleisthenes"), οπότε ας προστεθεί στην αντίστοιχη σελίδα με τα στοιχεία του αεροσκάφους. :great: ;)

[άσχετο]Παρεμπιπτόντως, το αεροπλάνο ήταν Α-Δ-Ε-Ι-Ο. Δε νομίζω να υπήρχε τριάδα καθισμάτων με πάνω από ένα άτομο (άλλωστε η πτήση ήταν να γίνει με 321 και τελικά έγινε με 320).[/άσχετο]

Στα νέα δρομολόγια που φορτώνονται στο σύστημα, φαίνονται σε κάποιες πτήσεις (εσωτερικού κυρίως) 319 (π.χ. ATH-AXD,ATH-CHQ,ATH-SMI κλπ) :!:
Γνωρίζει κάποιος κάτι? Μήπως θα τα πάρει έτοιμα από την ΟΑ ? :twisted:

Το περσινό καλοκαίρι η Aegean νοίκιαζε Α320 της ΟΑ για πτήσεις charter.Φέτος ίσως νοικιάσει Α319 για να καλύψει τη φυγή των RJ.

Βάσει του προγράμματος, απαιτείται 1 319 από 27/3 και άλλα 2 (κατ ελάχιστο) από 2/5

Θυμάται κανείς για πότε έχει αναβάλει την παραλαβή των υπολειπόμενων νέων Α320; Λογικά εκκρεμεί η παραλαβή για ακόμα 5.

Απο οτι γνωριζω ειναι αυτα να ερθουν το 2016

Καλά, αν χρειαστεί βρίσκει με leasing.
Ξέρω μερικά διαθέσιμα με βάση το LGAV. :twisted: :twisted: :twisted:

Δεν ξέρω αν προγραμματίζεται να γίνει έτσι, αλλά το πρόγραμμα της ΟΑ απαιτεί 2 319 (αντί των 5 που έχει τώρα), επομένως ταιριάζει γάντι στα 3 319 που απαιτεί το πρόγραμμα της Α3 :|