Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Χθες το μεσημέρι, λίγο πριν τροχοδρομήσει η A3116 - ATH/SKG, ο καπετάνιος μας εξήγησε από μικροφώνου πόσο χαρούμενος είναι που πετάει το 2 ημερών Α320 :great:

Μήπως μπορεί κάποιος να κάνει μια ανακεφαλαίωση σχετικά με τον αριθμό Α320 που έχει η Aegean?

Έχω μπερευτεί λίγο γιατί στη σελίδα τους στο ίντερνετ συνεχίζουν να λένε ότι έχουν 17 χ Α320.

Επίσης, δεδομένης και της νέας άφιξης Α320, μήπως γνωρίζουμε πότε θα αποχωρίσουν τα Β737?

Σήμερα έχει 18 Α320 και 4 Α321. Η σελίδα τους καθυστερεί λίγο μέχρι να ενημερωθεί.

Τα Boeing όπως έγραψα σήμερα και σε άλλο topic και σύμφωνα πάντα με την πρόφατη παρουσίαση της εταιρείας, θα αποχωρήσουν και τα 4 πριν από την καλοκαιρινή περίοδο

Θα ήθελα να ρωτησω αν στα Α320 & Α321 της aegean στις εξόδους κινδύνου το ατομικό τραπεζάκι του καθίσματος είναι "χωνευτό" στο μπράτσο της θέσης ή μέρος του μπροστινού καθίσματος, ως συνήθως.
Ενώ έχω ταξιδέψει πολλές φορές στη συγκεκριμένη θέση , αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι καλα...

Στο Α321 το ατομικο τραπεζακι ειναι χωνευτο. Οι μπροστινες θεσεις ειναι μακρυα. Απλωνεις τα ποδια
οριζοντια και δεν τις φτανεις. Ειναι οι 9B,9C και 9D,9E.Ειναι δηλαδη 2+2. Δεν εχουν παραθυρο.
Η 10Α εχει χωνευτο τραπεζακι, απεριοριστο χωρο μπροστα και παραθυρο. Η 10F εχει επιπλεον
στην απογειωση και προσγειωση την αεροσυνοδο να καθεται απεναντι σου. :)

Αν δε με γέλασαν τα όμορφα αμυγδαλωτά μου μάτια, το αεροσκάφος που φαίνεται στον χάρτη απεικόνισης της πορείας της πτήσης στις οθόνες πάνω από τα καθίσματα είναι ένα τετρακινητήριο 747 (το οποίο φέρει το λογότυπο "Aegean").

Χτες απεικόνιζε ένα δικινητήριο.
Πάντως, είμαι (σχεδόν) βέβαιος ότι την Παρασκευή είδα 747.

Oι διαμημιστες/προγραμματιστες ακομα να βρουν με τι μοιαζει ενα 320... :D

Η Aegean έγινε η πρώτη εταιρεία που θα αναβαθμίσει τα A320 του στόλου της με FANS-B+
Πάντως, απ' ότι κατάλαβα, αυτό είναι ούτως ή άλλως υποχρεωτικό για τα εν ενεργεία αεροσκάφη με χρονικό ορίζοντα το 2015.

:arrow: http://atwonline.com/aircraft-engines-c ... a320s-0812