Aegean Cabin Crew

Γεια σας,γνωριζει κανεις αν η aegean προσλαμβανει ατομα ανω των 25 χρονων και συγκεκριμενα 28 χρονων;Νομιζω πως προτιμανε 23 ετων κοπελες

christosd":i3wy1eir said:
Γεια σας , ειμαι καινουργιος στο forum και εγω οπως ολοι μας εστειλα να δοκιμασω τη τυχη μου στην aegean. Πρωτα απ ολα μη στεχανωριεστε γιατι και εγω ειχα στειλει μεσα ιανουαριο και με καλεσαν σημερα για συνεντευξη. Θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως περιλαμβανει και πως ειναι το ολο κλιμα στην συνεντευξη γιατι πρωτη φορα που ασχολουμαι με αυτο το επαγγελμα και μπορω να πω πως εχω αγχωθει πολυ ειναι η αληθεια. Υπαρχει μηπως καποιο αλλο ατομο που το καλεσαν για τις 25 του μηνα??

και εγω στις 25 θα παω! σου εχω στειλει και μηνυμα..

Sylvia88":waqieo75 said:
Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Και εγώ εγώ είχα κάνει αίτηση, όπως είπα για Αθήνα και Ρόδο και σήμερα το πρωί με πήρανε τηλέφωνο για να πάω στη συνέντευξη στης 25 του μήνα (για Αθήνα ).
Καλή επιτυχία σε όλους! !

και εμεναααα

Καλησπέρα είμαι και εγώ καινούργια στο forum θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται για το επάγγελμα καλή τύχη και μακάρι να πετύχουν το στόχο τους άλλωστε όλοι το θέλουμε πάρα πολύ είμαι σίγουρη γιαυτό. κάλεσαν και εμένα για συνεντευξη στις 25 του μήνα στις 10:30 είναι κάποιος άλλος ή άλλη την ίδια ώρα. καλή επιτυχία και πάλι σε όλους

Kαλησπέρα σας, είμαι νέα στην ομάδα σας, αν και παρακολουθω καιρο τις συζητησεις σας.
Ειχα στειλει βιογραφικο στην ΑEGEAN και με καλεσαν για συνεντευξη. Μου ειπαν και εμενα να φορεσω τιραντακι, φουστα, καλσον στο χρωμα του δερματος, τακουνια και να εχω τα μαλλια μου κοτσο οπως επισης να εχω και μαζι μου φωτογραφιες τυπου διαβατηριου.
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τις ερωτήσεις που κάνουν στην συνέντευξη για αεροσυνοδός στην Αegean (είχα διαβάσει κάτι για "ψυχομετρικά τεστ" χωρις να εξηγούν τι ακριβως ρωτάνε σε αυτα).
Επίσης αν ξέρετε σε πόσες γλώσσες μπορεί να γίνει αυτή η συνέντευξη. Έχω ακούσει ότι συνήθως γίνεται και στα αγγλικά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να γίνει (και) στα γαλλικά ( ώστε να κάνω μια προετοιμασία)?
Kάθε απάντηση και βοήθεια θα είναι πολύτιμη!
Σας ευχαριστώ πολυ!!!

Σε ποια εδρα σε καλεσαν? καλη επιτυχια

Viki87":grh601lf said:
Γεια σας,γνωριζει κανεις αν η aegean προσλαμβανει ατομα ανω των 25 χρονων και συγκεκριμενα 28 χρονων;Νομιζω πως προτιμανε 23 ετων κοπελες
Όσες άκουσα ότι προσέλαβαν , γνωστές και γνωστές γνωστών , ήταν κάτω απο 25, αν υπήρχε τέτοιο όριο ηλικίας δε θα έπρεπε να το αναφέρουν όμως στην προκυρηξη ; Όλοι ξέρουμε βέβαια πως τα χρήματα σ αυτές τις ηλικίες ειναι πολυ λιγότερα, αλλά αργότερα δεν ανανεώνουν οι κοπέλες αυτές συμβάσεις ;

σε αυτό θα διαφωνήσω γιατί πέρυσι προσέλαβαν μία γνωστή μου 28 ετών! Βέβαια ίσως ήταν η εξαίρεση στον κανόνα γιατί βλέπω και εγώ πως προτιμούν μικρές. Επίσης μπορεί κάποια να μας εξηγήσει γιατί οι περισσότερες σταματούν μόλις τελειώσει η σύμβαση? Δεν την ανανεώνουν μετά?

Εγώ πάντως έχω στείλει για θεσσαλονίκη και δεν με έχουν καλέσει ακόμη. Από όσο ξέρω θεσσαλονίκη αργούν πολύ. Γύρω στον Απρίλη μου χουν πει.

@cristina12 γεια σου! για αθηνα με καλεσαν εμενα