Aegean Cabin Crew

Γεια σας παιδιά! και εγώ στην αναμονή για Αθήνα...καλή μας επιτυχία!! όποιος έχει νεότερα ας ειδοποιεί ^^ επίσης ξέρετε αν ειδοποιούν μέσω e mail ή τηλέφωνο?

περασε συνεντευξη εχθες και μια φιλη μου αθηνα! μου ειπε απλα ηταν τα πραγματα και ευχαριστα! να ξερετε!

απο οσο ξερω τηλεφωνο παιρνουν! τελικα ολες τιραντακι φορουσαν? χαχαχ

Ενημερωτικά τόσο η Αιγαίου όσο και οι υπόλοιπες Ελληνικές αεροπορικές εταιρίες μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ και βλέπουν τι λέτε.
Απο τα γραφόμενα και τα nickname σας καταλαβαινουν πολύ εύκολα ποια είναι ποια.
Και έτσι μπορούν να κρίνουν ποιες κάνουν για πλήρωμα σε αεροπορικό emergency και ποιες είναι μόνο για να παίζουν με το κουκλόσπιτο της Λαλαλούπσι.
Συγνώμη για τη διακοπή, συνεχίστε κανονικά το νιαούρισμα σας!
:with:

Συμφωνώ με καραμητρος air, επίσης κάποιες εταιρείες ανά τον κόσμο, ζητάνε το προφίλ των υποψηφίων στα social media για να τους τσεκάρουνε.

Όλα σχετικά ειναι. Οποιος αξίζει ας προχωρησει. ;) εμείς σκεφτόμαστε θετικά και πάντα αισιοδοξουμε! Άλλωστε άλλο ο ενθουσιασμός κι η θετικότητα κι άλλο το ποιος είναι για να παίζει με κούκλες . Μπορεί κάποιος να ναι θετικός και αισιόδοξος αλλά και σοβαρός συναμα. ;) Καλή επιτυχία σε όλες και παλι!! ;)

Καλησπέρα σε όλους!

Με κάλεσαν σήμερα το μεσημέρι και ξεκινάω εκπαίδευση την Δευτέρα!

Εύχομαι καλη επιτυχία σε όσους περιμένουν ένα θετικό αποτέλεσμα!

Καλησπέρα και από μένα!! Έστειλα βιογραφικό αρχές Ιανουαρίου με έδρα Αθήνα και ακόμα να δεχτώ τηλέφωνο.. Η απορία μου είναι αν θα γίνουν κι άλλες συνεντεύξεις γιατί το περιμένω πως και πως!! Αν ξέρει κάποιος/α ας με ενημερώσει..
Επίσης, είχα στείλει φωτογραφία διαβατηρίου σε αρχείο pdf, κανονικά ζητάνε ολόσωμη;

Ευχαριστώ πολυ!!!

stefania25":2ik4tlpi said:
Καλησπέρα σε όλους!

Αν επιτρέπεται τι γλώσσες έχεις;;

stefania25":26ciu4gg said:
Καλησπέρα σε όλους!

Σου ευχομαι ολοψυχα καλη αρχη!!!καλη αρχη σε εσενα κ σε ολες τις κοπελες που ειχατε θετικη απαντηση!!!
chris ap":26ciu4gg said:
Καλησπέρα και από μένα!! Έστειλα βιογραφικό αρχές Ιανουαρίου με έδρα Αθήνα και ακόμα να δεχτώ τηλέφωνο.. Η απορία μου είναι αν θα γίνουν κι άλλες συνεντεύξεις γιατί το περιμένω πως και πως!! Αν ξέρει κάποιος/α ας με ενημερώσει..
Επίσης, είχα στείλει φωτογραφία διαβατηρίου σε αρχείο pdf, κανονικά ζητάνε ολόσωμη;

Ευχαριστώ πολυ!!!
Γεια σου κοριτσι!!κ εγω ειχα στειλει με εδρα θεσσαλονικη αρχες ιανουαριου κ δεν με εχουν ειδοποιησει,δεν γνωριζω την διαδικασια κ δεν μπορω να κανω κατι αλλο περα απο το να αναμενω.