Aegean Cabin Crew

αλλο παλι και τουτο με το τιραντάκι! γιατι έτσι? τι να πω κατι θα χουν στο μυαλο τους. καλη επιτυχια λοιπον κοπελα μου!

Καλη σου επιτυχια κοριτσι!!!ολα να πανε καλα!!

Αν δηλαδή κάποια κοπέλα φορέσει πουκάμισο λέτε να την κόψουν?

Ο λόγος που ζητάνε συγκεκριμένα ρούχα είναι γιατί θέλουν να δουν πως θα είσαι περιπου με την στολή, και αν υπάρχουν τίποτα τατουάζ ή μεγάλα σημάδια σε εμφανή σημεία. Και επειδή η στολή της Aegean είναι αμάνικο φόρεμα μεχρι το γόνατο, για αυτό ζητάνε και τα αναλογα ρούχα στην συνέντευξη. Παρόμοια ζητάνε και σε αλλες αεροπορικές. Καλή επιτυχία σε όσοι/ες έχουν κανει αίτηση!

ναι το ξερω οτι το κανουν για να δουν πως θα φαινεσαι με τη στολη η αν εχεις τατουαζ η σημαδια αλλα το αμανικο γιατι το καναν τιραντακι δεν καταλαβα! αφου και η στολη ειναι αμανικη! σε λιγο με τα σουτιεν θα λενε να πηγαινουν!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

Να σας κάνω μια ερώτηση να μου πείτε αν γνωρίζετε κατι?
Διότι έψαξα αρκετά στο forum αλλά απάντηση δεν πήρα!

Η οικογενειακή κατάσταση της υποψήφιας παίζει κάποιο ρόλο για την aegean?
Προσλαμβάνουν παντρεμένες?
Γνωρίζω ότι στα requirements της αίτησης δεν αναφέρεται κάτι, αλλά ξέρει κάποιος αν γενικά η εταιρία εχει την πολιτική να αποφευγει να προσλαμβάνει παντρεμένες?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μην ανησυχείς, εργάζονται και παντρεμενες στην συγκεκριμένη εταιρεία και στις περισσότερες.

μην ανησυχεις για αυτό περυσι πήρανε γνωστη μου παντρεμενη!

καλησπερα! εχω σκοπο και εγω να στειλω βιογραφικο στην aegean, το μονο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι δεν εχω ξανα δουλεψει λογω σπουδων (ειμαι 21). Ειναι ομως η δουλεια των ονειρων μου και θελω παρα πολυ να εργαστω σε αυτον τον τομεα. Πιστευετε οτι θα δωσουν μεγαλη βαση στο οτι δεν εχω εργασιακη εμπειρια; (εχω proficiency στα αγγλικα και σε λιγους μηνες θα εχω και πτυχιο στα ισπανικα)

Γειά σας παιδιά,
Έχω κάνει τα χαρτιά μου για την Aegean κι είναι δύο μέρες τωρα. Σε πόσο διάστημα περίπου ειδοποιούν συνηθως; και εσάς που σας έχουν ειδοποιήσει, τι προσόντα είχατε πάνω κατω; Είμαι λίγο αγχωμένη ... Αν θέλετε μου απαντατε. Ευχαριστώ πολύ!