Aegean Cabin Crew

Καλησπέρα σας..ξερει κανείς τι γίνεται με τις συνεντεύξεις για Ηράκλειο Κρήτης? Έχω στείλει βιογραφικό εδώ και 4 μέρες. ..αν γνωρίζετε το οτιδήποτε παρακαλώ δώστε μου πληροφορίες..Ευχαριστώ πολύ :)

Καλησπέρα!Ας καταθέσω και εγώ όπως τόσοι-ες την προσωπική μου εμπειρία-γνώμη μιας και παρακολουθούσα σιωπηλά το thread για καιρό. Πέρασα από συνέντευξη στην Aegean και διαπίστωσα πως υπήρχαν πολλές αξιόλογες και όμορφες κοπέλες, καμία σχέση με αυτά που διάβαζα ανά καιρούς, υπήρχαν επίσης και κάποια αγόρια που κατά την ταπεινή μου άποψη είχαν καλύτερο πακέτο. Οι πιο πολλοί-ες μίλαγαν 2 γλώσσες, είχαν πτυχία κλπα απλά κάποια άτομα υπερτερούσαν σε εμφάνιση που πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας και με τον οποίο δεν έχω καμία αντίρρηση ! Έχω απλά μια ένσταση, αν όντως οι υποψήφιοι σκανάρονται από την ώρα που θα μπουν στην αίθουσα μου έκανε εντύπωση πως πέρασαν με επιτυχία κοπέλες οι οποίες σχολίαζαν αρνητικά (δυνατά και έντονα) άλλες υποψήφιες καθ όλη την διάρκεια. Όπως και να χει καλή επιτυχία στους επιτυχόντες και καλές πτήσεις!

Καλησπέρα.
Όσον αφορά τις συνεντεύξεις που έγιναν αυτό τον μήνα για τις νέες θέσεις που προκήρυξε η Aegean, έχει ενημερωθεί κανείς για εκπαίδευση. Αν ναι, πότε ενημερώθηκε και πότε ξεκινά η εκπαίδευση;
Σας ευχαριστώ!

Εφόσον από τα λεγόμενα σου συμπεραίνω ότι έχεις περάσει συνέντευξη και μάλλον έχεις κοπεί , τι σε ενδιαφέρει να μάθεις πότε ξεκινούν την εκπαίδευση . θα παίρνεις τηλέφωνο κάθε μέρα για να τους τι σπάσεις ?? :D
(HATERS GONNA HATE)

Καλησπέρα,
πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα από συνέντευξη. Ήθελα να μάθω μήπως τυχόν έχει ενημερωθεί κάποιος για εκπαίδευση για να γνωρίζω αν όντως κόπηκα ή όχι. Από όσο γνωρίζω, μερικές φορές καθυστερούν να ειδοποιήσουν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε πολύ μεγάλο αριθμό υποψηφίων δεν θα έχουν τελείωσει καν τις συνεντεύξεις. Γαιδουρινή υπομονή χρειάζεται, τα αποτελέσματα θα βγουν στο τέλος του μήνα απ'όσο γνωρίζω. Καλή επιτυχία σου εύχομαι :mrgreen:

Σε ευχαριστώ πολύ.
Καλή συνέχεια!

Ξέρει κανείς αν η Aegean βγάζει προκήρυξη για αεροσυνοδούς το φθινόπωρο;

candidate":19r0vnwb said:
http://www.xe.gr/jobs/aerosynodoi-frontistes%7Cad-241042386.html

Νέες θέσεις εργασίας για cabin crew. Εύχομαι οι κοπέλες που κόπηκαν ,σε αυτή την εταιρεία να κάνουν καριέρα.
Ωραία εταιρία τους βρήκες και εσύ για να κάνουν καριέρα....