Aegean Cabin Crew

Και να εκανε η κοπελα αιτηση στην εταιρεια αυτη..Τι ζορια τραβας ακριβως Αλεξ 96??

Ουπς!Μας την επεσαν απο τα κεντρικα!Ποτε ανοιγετε λογαριασμους οταν δεν σας αρεσει κατι...Εμεις απλως κρινουμε το ολο concept στις προσληψεις της Α3.Δεν λασπολογουμε κανεναν αν ετσι νομιζετε!Τουλαχιστον επιβεβαιωνεται συμφορουμιτης οτι τα παρακολουθειτε τα παντα εδω μεσα(ειδικα οτι αφορα την Α3)

Και εσυ,ζαχαρενιαπαπ,τι ζορια τραβας αν εγω τραβαω ζορια με την Ελενη ΦΛΩΡΟΥ;

Έλενα Φλώρου":2v97kreo said:
. Η εκάστοτε εταιρεία, ο κάθε εργοδότης έχει δικαίωμα να διαλέγει ανθρώπους που ταιριάζουν στην αισθητική του και σε αυτό που λέμε λαϊκά «τα χνώτα του». Συμβατό με αυτόν τον παράγοντα δε σε κάνει ούτε το πτυχίο σου, ούτε οι ξένες γλώσσες σου, ούτε κανένα άλλο προτέρημα που κοσμεί το βιογραφικό σου.

Σωστά όσα υποστηρίζετε. Ωστόσο, επειδή "τα χνώτα" είναι ένας μη ειδικός όρος, δύσκολα δε προσδιορίσιμος, οφείλουμε να ακολουθούμε κατά γράμμα την εργατική νομοθεσία. Δηλαδή π.χ δεν μπορώ εγώ να προσλαμβάνω μόνο γυναίκες ή μόνο άνδρες οφείλω να απασχολώ και απο τα δύο φύλλα σε ισοροπία. Ακόμα δε και το θέμα της δερματοστοιξίας (ελληνιστί τατουάζ) απασχόλησε πολύ πρόσφατα το Συμβούλιο της Επικρατείας για τις προσλήψεις στις ΕΔ.
Με δυο λόγια τα 'χνωτα" του= ετσι μ' αρέσει περιορίζεται και οριοθετείται απο τον νόμο. Ελπίζω να συμφωνείτε.

Καλησπέρα , μου τηλεφωνήσανε και εμένα για να παρευρεθώ σε συνέντευξη την Δευτέρα αλλά δυστυχώς είμαι εκτός Αθήνων και τους είπα ότι δεν θα μπορώ να παρευρεθώ τη συγκεκριμένη ημερομηνία και μου απάντησαν ότι θα το κοιτάξουν και θα με ενημερώσουν. Ύπάρχει κάποιος στον οποίο συνέβη το ίδιο¨? και αν ναι , μπορεί να μου πει αν τον ενημερώσανε ξανα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σωστά όσα υποστηρίζετε. Ωστόσο, επειδή "τα χνώτα" είναι ένας μη ειδικός όρος, δύσκολα δε προσδιορίσιμος, οφείλουμε να ακολουθούμε κατά γράμμα την εργατική νομοθεσία. Δηλαδή π.χ δεν μπορώ εγώ να προσλαμβάνω μόνο γυναίκες ή μόνο άνδρες οφείλω να απασχολώ και απο τα δύο φύλλα σε ισοροπία. Ακόμα δε και το θέμα της δερματοστοιξίας (ελληνιστί τατουάζ) απασχόλησε πολύ πρόσφατα το Συμβούλιο της Επικρατείας για τις προσλήψεις στις ΕΔ.
Με δυο λόγια τα 'χνωτα" του= ετσι μ' αρέσει περιορίζεται και οριοθετείται απο τον νόμο. Ελπίζω να συμφωνείτε

Σωστό αυτό. Είναι και το θέμα της ηλικίας ένα ζήτημα, απ' ό,τι διαβάζω εδώ, μπορεί να μην αναφέρουν όριο ηλικίας, αλλά εξακολουθούν να προσλαμβάνουν κάτω των 30 ετών.

Για τις συνεντεύξεις στην Ρόδο έχει ειδοποιηθεί κάποιος?

Αυτος!1-0!
(Απολογουμαι αλλα δεν αντεχα στον πειρασμο.Τυχουσα διαγραφη,αναμενομενη) :b :banana: anana: :banana:

Αυτό το λέγαμε στο σχολείο! Τι μου θύμησες, πέρα από την πλάκα όμως επειδή από εδώ το φέραμε από την άλλη το φέραμε, και τίποτα δεν άλλαξε όπως και δεν πρόκειται να αλλάξει, προτείνω να μαζευτούμε όλοι μαζί να κάνουμε αναφορά το συγκεκριμένο θέμα, να κλείσει εδώ διότι δεν προσφέρει τίποτα απολύτως.

:deadthread:

Συμφωνώ,επαυξάνω και προσυπογράφω στον προλαλήσαντα! :deadthread: :deadthread: :deadthread: