AEGEAN B737 & RJ100

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δε νομίζω ότι ειρωνεύεται κανείς απλά όταν αναφέρονται ανακρίβειες κατ εξακολούθηση πρέπει να τονίζονται προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Το τι η εταιρεία θέλει να προβάλει και να παρουσιάσει δε μπορούμε να το δεχόμαστε έτσι. Εδώ κολλάει και η Χίος. Απο κει και πέρα, κανείς δεν αρνήθηκε την εισροή της Α3 στο εσωτερικό δίκτυο αλλά να μην αναφέρουμε και "κουλά" γεγονότα. Και επειδή είμαι offtopic εδώ σταματάω να γράφω για την αιγαίου και το πότε πετάει στη Χίο. Το ξέρω εγώ και όσοι θέλουν να το μάθουν. Οι υπόλοιποι ας πιστεύουν τις δημόσιες σχέσεις και το marketing της εταιρείας. Κάνουν καλή δουλειά άλλωστε (χωρίς ειρωνεία αυτό).

Screenshot από το Galileo. Το ίδιο δείχνει και στην ιστοσελίδα τους.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΑΤ7;
Λέτε να επιστρέφουμε στον παλιό καλό καιρο των ATR; :twisted:

Μπά, μαλλον λάθος θα κάνουν τα παιδια της Α3.

ana306novathcfu
ANA306NOVATHCFU
** AEGEAN AIRLINES - AN ** CFU KERKYRA.GR 4 MO 06NOV 0000
1 A3 402 J4 YR BR MR KR WR SR ATH CFU 0950 1050 E0.AR1 1:00
HR LR V4 U4 ER OR GR NR R4

2 A3 406 J4 YR BR MR KR WR SR ATH CFU 1830 1930 E0.733 1:00
HR V4 U4 ER GR NR R4

apo to Amadeus. tin A3 404 den tin ehei kan

Ζήτα DirectLink με Α3 και θα τη δεις, (μάλλον). Και εμένα, στο General Availability δεν τη δείχνει. Πρέπει να ζητήσω availability από το Gabriel της Α3 (στο Galileo είναι Α*Α3<enter>)

Προσπάθησα να μπω από το site της στις κρατήσεις και μου είπε πως υπάρχει κάποιο "τηλεπικοινωνιακό πρόβλημα" :roll: :roll: :roll:

Έβαλα πιο μετά ημερομηνία και μου έβγαλε κανονικά και τις 3 πτήσεις (402,404,406)... Μέχρι και κράτηση μπορούσα να κάνω :roll:

Στο amadeus.net δείχνει τύπο αεροσκάφους ΑΤ5 :!:

Το ζητούμενο είναι ότι εμφανίζει σαν αεροσκάφος το ΑΤ7 και διάρκεια πτήσης 1:15. Λέτε να έχουν έλλειψη αεροσκαφών;

To ATR για Κερκυρα είναι λογικο αφού από δευτέρα ο διάδρομοσ θα είναι μονο 1200 μέτρα λόγο έργων

hellinas":50igkzhx said:
To ATR για Κερκυρα είναι λογικο αφού από δευτέρα ο διάδρομοσ θα είναι μονο 1200 μέτρα λόγο έργων

Μόνο που η Aegean αυτή τη στιγμή δεν έχει ATR :!:
Αυτό λένε ο aakunz και o jerry.

Ε μπορεί να νοικιάσει κανένα, ειδικά γι'αυτό το διάστημα...! :wink:

Αν θυμαμαι καλα, ειχαμε πριν ΑΡΚΕΤΟ καιρο ενα αναλογο θεμα σχετικα με την προθεση της Α3 να νοικιασει μερικα ATR.. Οπως και να εχει.. Γιατι οχι? Δεν μπορω να καταλαβω τι εχει ο ελληνας εναντια στα turboprop...

atomrofl.gif