alex2":1v33odju said:den ksero am ehei matheutei: i A3 metakomise sto MUC sto T2 tis Star Alliance
Cross":5f71g8e8 said:Τέλος, δύναται η συλλογή κι εξαργύρωση μιλίων σε όλες τις πτήσεις των δύο εταιρειών και σε όλους τους ναύλους με τα προγράμματα πιστότητας Miles & Bonus της Aegean και Miles & More της Lufthansa (συλλογή από 500 έως 24000 μίλια ανά πτήση της Lufthansa για τα μέλη του Miles & Bonus κι από 125 έως 2000 μιλια στις πτήσεις της Aegean για τα μέλη του Miles & More).
Το τελευταίο είναι ίσως και το πιο σημαντικό όφελος για τον επιβάτη. Τα μίλα της LH είναι μίλια της Star Alliance και το αντίστροφο. Κάποιος που είχε ήδη μίλα της Α3 μέχρι τώρα είχε μόνο τη δυνατότητα να τα εξαργυρώσει στο μικρό δίκτυο της Α3, ενώ τώρα οι προορισμοί έχουν γίνει πολλά περισσότεροι..
billaras":jz8inmix said:ενω και στις 2 περιπτώσεις η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε όλο το δίκτυο της Star Alliance (+Aegean).
billaras":jz8inmix said:Αν είναι σωστό αυτό που γράφω, φαίνεται οτι η συλλογή με κάρτα μιλίων της Lufthansa είναι πιο εύκολη διότι περιλαμβάνονται περισσότερες εταιρίες.
(Μάλλον κάνω λάθος κάπου, που όμως; )
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Από ότι ξέρω, τα μίλια της Α3 δεν λήγουν αρκεί να κάνεις τουλάχιστον ένα ταξίδι το έτος, οπότε και ανανεώνονται. Αντίθετα, τα μίλια της LH λήγουν σε κάθε περίπτωση στα 3 χρόνια.α) τα μίλια λήγουν μετά από 3 χρόνια και όχι 1 χρόνο που λήγουν στην Aegean
Προσωπικά, καθώς εχω υπάρξει μέλος του Μ&Μ της LH προτιμώ το Μ&Β της A3 καθώς μου είναι πιο εύκολο το 1 ταξίδι το χρόνο παρά τα 3-ετή μίλια (με την LH έχω χάσει τσάμπα μίλια γιατί λήγαν).Οπότε δε νομίζω ότι κανείς θα κερδίζε τίποτα εαν προτιμούσε το πρόγραμμα της Aegean.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Από ότι ξέρω, τα μίλια της Α3 δεν λήγουν αρκεί να κάνεις τουλάχιστον ένα ταξίδι το έτος, οπότε και ανανεώνονται. Αντίθετα, τα μίλια της LH λήγουν σε κάθε περίπτωση στα 3 χρόνια.α) τα μίλια λήγουν μετά από 3 χρόνια και όχι 1 χρόνο που λήγουν στην Aegean
Προσωπικά, καθώς εχω υπάρξει μέλος του Μ&Μ της LH προτιμώ το Μ&Β της A3 καθώς μου είναι πιο εύκολο το 1 ταξίδι το χρόνο παρά τα 3-ετή μίλια (με την LH έχω χάσει τσάμπα μίλια γιατί λήγαν).Οπότε δε νομίζω ότι κανείς θα κερδίζε τίποτα εαν προτιμούσε το πρόγραμμα της Aegean.