1-2-GO crash στο Phuket

• Thread starter Thread starter TAKIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
georgina":2ntsxgfa said:
Λοιπόν αν όντως ήταν θυγατρική της thai παιδιά όπως λέτε, τότε είναι να προβληματίζεσαι..
Ακριβώς από πάνω λέει ότι η Nok Air είναι θυγατρική της Thai Airways και όχι η One-Two-GO. Η One-Two-GO είναι θυγατρική της Orient Thai Airlines.

Έχετε δίκιο και ζητώ συγνώμη. Ωστόσο η άποψή μου δεν αλλάζει, στη Nok Air θα έμπαινε μόνο μέσα σε φέρετρο για να πάω κάπου, ενώ τη Bangkok Air τη χρησιμοποιώ με κλειστά μάτια.

Η Air Asia νομίζω ετοιμάζεται για διαδρομή Κουάλα Λουμπούρ Λονδίνο, και για το σκοπό αυτό παρέλαβε Α330. Πρώτη long haul-low cost πτήση !

Hello πάλι

υπάρχει η low cost Oasis που πετά από HKG για LGW και YVR με 747-400 από Οκτ 2006

http://www.oasishongkong.com

Hunting a Shadow":yh242560 said:
Η Air Asia νομίζω ετοιμάζεται για διαδρομή Κουάλα Λουμπούρ Λονδίνο, και για το σκοπό αυτό παρέλαβε Α330. Πρώτη long haul-low cost πτήση !

Xρήστο μου τα έχουμε πει αυτά από τον Φλεβάρη όταν ταξίδευα μετά της Diana στο εξωτικό Μπαλί!!

https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=4300

Τα χουμε πει αλλά ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει! Λέγανε μέσα στον Ιούλιο όπως λες, μετά το πήγανε Σεπτέμβρη και το σενάριο τώρα είναι Νοέμβρης.

Επίσης μόλις διάβασα για σενάριο Αυστραλίας σε πρώτη φάση και ούχι Λονδίνου. Αν και πολλά τα 15 Α330 για σκέτη Αυστραλία...

Η Οasis (την οποία αγνοούσα ομολογώ πάντως) δεν έχει τιμές ακριβώς Low cost, μου θυμίζει στυλ Air Madrid με τις τιμές της, οπότε δε θα την έβαζα στην ίδια κατηγορία με την Air Asia...

Το link δεν ειναι σωστό.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι πιλότοι αποφάσισαν να προσγειώσουν το αεροσκάφος με τέτοιες καιρικές συνθήκες.
Απ' όσο μπορώ να καταλάβω το ατύχημα δεν έγινε λόγω μηχανικής βλάβης.
Τόσο μεγάλη είναι η πίεση από τις εταιρείες ώστε να αψηφά ο πιλότος τον κίνδυνο του ατυχήματος? Ή μήπως τελικά υπερεκτιμούν οι άνθρωποι τις δυνατότητές τους με συνέπεια να κάνουν επικύνδινες ενέργειες με καταστροφικά αποτελέσματα?
Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που μπορεί να σε πείσει να θέσεις σε κίνδυνο πρώτα απ' όλα τη δική σου ζωή και ύστερα τη ζωή των επιβατών.