Yπάλληλοι αεροδρομίου

• Thread starter Thread starter Cassandra
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
καλησπερα σας. με λενε χρηστο και ειμαι καινουργιο μελος στο forum. θα ηθελα να σας ρωτήσω για να δουλεψει καποιος ως cabin crew η στα αεροδρομια σε θεση
check-in ποια σχολή μπορει να βγαλει και ποτε μπορω να στειλω το βιογραφικο μου σε καποια εταιρεια

Βιογραφικό στέλνεις ΟΠΟΤΕ θες (οι πιθανότητες αυξάνονται όταν κάποια εταιρία ζητάει κόσμο!!!!) στην εταιρία ή στις εταιρίες που θα σε ενδιέφεραν, αρκεί να ικανοποιείς τις minimum απαιτήσεις της καθεμιάς(πχ ηλικία, γλώσσες, προϋπηρεσια κλπ, αναλογα τι ζητάνε). ΔΕΝ χρειάζεται να πας σε κάποια σχολή για να γίνεις check in agent/cabin crew, καθώς σε εκπαιδεύουν οι ίδιοι για το πόστο που θα αναλάβεις, όταν σε δεχτούν. Καλή τύχη. Και καλό ψάξιμο.

Πιστεύετε υπάρχει κάποιος τομέας στο αεροδρόμιο Μακεδονία για να κάνει πρακτική τελειόφοιτος τμήματος Ηλεκτρονικής;

Καλησπέρα,
Εγώ ως τελειόφοιτος του τμήματος αυτοματισμού (παρόμοιες οι σχολές μας όπως ξέρεις), έκανα πρακτική στις τεχνικές υπηρεσίες - συντήρηση στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί υπήρχε πάρα πολύ δουλειά και πολύ κόσμος σε αυτόν τον τομέα. Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν τεχνικές υπηρεσίες και στο Μακεδονία υποθέτω, κοίτα το πάντως διότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες, (για πρακτική φυσικά)!

Έχω πληροφορίες ότι εταιρεία handling ψάχνει κόσμο στην Μύκονο (διάφορες ειδικότητες).
Αν σας ενδιαφέρει στείλτε mail στο costafun@hotmail.com να σας πώ λεπτομέριες.

θέλω τη βοήθεια σας απο Θεσσαλονίκη!!

Kαλησπέρα Καλησπέρα..είμαι απο Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρομαι να εργαστώ ως υπάλληλος αεροδρομίου ξέρετε που μπορω να απευθυνθώ?εννοω να έρθω σε τηλεφωνική επαφή με την goldenair και πως?τα τηλεφωνα που μπορω να βρω είναι μονο απο Αθήνα..στην olympic υπάρχουν τα κεντρικα στην Θεσσαλονίκη στο λιμάνι κοντά- :thx: και τι θα κάνω?θα πάρω το βιογραφικό μου παραμασχαλα και θα πάω..??για goldenair kai swissport πως θα γίνει??ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει??υποθέτω πως τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι θα γίνουν κάποιες εποχικες προσλήψεις.. :? :? :? κάθε πληροφορία δεκτή...

Re: θέλω τη βοήθεια σας απο Θεσσαλονίκη!!

Καλημερα θα στειλης βιογραφικα μεσω ιντερνετ και θα περιμενεις ειναι δυσκολα τα πραγματα αυτη την εποχη και αν θα παρουν κοσμο θα ειναι 5ωαροι λιγα λεφτα πολλοι δουλεια!!!

ΜΜ

Re: θέλω τη βοήθεια σας απο Θεσσαλονίκη!!

θα κάνω μια προσπάθεια..αν και δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο απ ολα τα mail που έχει η εκάστοτε εταιρία πρέπει να στείλω--πχ η goldenair στέλνω στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού αυτο το βιογραφικό που έχει στη σελίδα της?

η εταιρία λέγεται Goldair και όχι Goldenair... :?