Yπάλληλοι αεροδρομίου

• Thread starter Thread starter Cassandra
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: υπάλληλοι αεροδρομίου

Κατ'αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ όλους για την άμεση ανταπόκριση σας. Όντως dimsp81 αναφερόμουν στην αγγελία της Aegean για υπαλλήλους, όχι σε κάποια προκύρηξη του αεροδρομίου. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο με όλα αυτά που διάβασα στο φόρουμ για την εταιρία, ελπίζω να μη βγουν αληθινά. Πάντως σύντομα θα εξακριβώσω για τι ακριβώς θέση πρόκειται καθώς με κάλεσαν για εκπαίδευση :D

Να μην ανησυχεις για τιποτα.

Ειναι ενα απλο φορουμ οπου ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του. Συνηθως αυτοι που αναφερονται αρνητικα για την εταιρεια η δεν μπορεσαν να προσληφθουν και θεωρουν οτι αδικηθηκαν (γιατι τελικα πρσεληφθησαν στην ΟΑ :twisted: ), η τους σουταραν διοτι η ΑΕΕ ειναι ιδιωτικη εταιρεια και στον ιδιωτικο τομεα σε αντιθεση με τον δημοσιο το "κωλοβαρείν εστί μεμπτόν", η διοτι απλα ειναι φαν του πρωην εθνικου αερομεταφορεα!

Ετσι απλα ειναι τα πραγματα, κανε την δουλεια σου και μην επηρεαζεσαι απο καμμια εξωτερικη παρεμβολη. Ισως καποιος να ειχε δυσαρεστες εμπειριες με την εταιρεια αλλα απο αλλη θεση απο αυτη για την οποια ενδιαφερεσαι, η λογω διαφορετικου χαρακτηρα και αντιμετωπισης ιδιαιτερων καταστασεων κλπ κλπ (κατι που ισχυει βεβαια για ολες τις εταιρειες του κοσμου, σε ολους τους τομεις..

Keep on and :great: !

makedonas":ncxdnn7l said:
Να μην ανησυχεις για τιποτα.

Συνηθως αυτοι που αναφερονται αρνητικα για την εταιρεια η δεν μπορεσαν να προσληφθουν και θεωρουν οτι αδικηθηκαν (γιατι τελικα πρσεληφθησαν στην ΟΑ :twisted: )
Keep on and :great: !

δεν μιλατε σοβαρα τωρα..αδικειτε καποιος τον οποιο δεν πηραν απο την αεροπορια αιγαιου και τον πηραν απο την ολυμπιακη? :oops:

εγω αυτο το θεωρω τυχη βουνο.. :laola:

Άλλο αδικία, άλλο ατυχία. Houston... we have a problem.

ομαδοποιηση

εργαζομαι στο αεροδρομειο λαρνακας ,στην εταιρεια ,lgs και εδω 3 μηνες εχει γινει ομαδοποιηση.δηλαδη,ολοι οσοι εργαζονται,στην πιστα,οδηγουν τρακτερ,κολανι,σκαλες,πλατφορμα.υπαρχει και ενας loadmaster,που καδοδηγει την ομαδα.υπαρχει σε καπιο αλλο αεροδρομειο,παρομοια ομαδοποιηση?
αν ναι,πως εργαζονται?ποσα ατομα εχει η ομαδα τους?
τι προβληματα,αντιμετοποιζουν?

Τι είναι το κολάνι ?

καλησπέρα, να κανω μια ερώτηση θέλω,όταν λέμε ότι μια εταιρία κανει "handling" σε κάποιο αεροδρόμιο. τι ακριβώς σημαίνει?υπαρχουν συνοδοί εδάφους απο τις εταιρίες αυτές?

Ναι, οι εταιρείες handling έχουν μεταξύ άλλων προσωπικό εδάφους (η Α3 και η ΟΑ προσλαμβάνουν δικό τους προσωπικό εδάφους). Για περισσότερες πληροφορίες να επσκεφτείς το http://www.goldair.gr και http://www.swissport.com και το βιβλιαράκι του αεροδρομίου με τα δρομολόγια. Αν ενδιαφέρεσε κάνε μια έρευνα και από μόνη σου. :)

Η Swissport έχει βάλει αγγελιά σε τοπική εφημερίδα της Κω για θέσεις στο αεροδρόμιο ''Ιπποκράτης''.