Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τι να σου πω!
Με αποστομωσες!!
:wall: :wall: :wall: :wall:

Δηλαδή (παγκοσμίως) το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 380 ως αεροσκάφος είναι το μέγεθος (όγκος)?

Είναι δυνατόν να πετάξει ποτέ μια εταιρεία ένα τόσο μεγάλο αεροσκάφος σε προορισμό που δεν στέλνει σήμερα 747 (δεδομένης της παγκόσμιας αρνητικής οικονομικής συγκυρίας)?

Πιστεύει κανείς ότι κάποιος από τους αναμενόμενους χρήστες του 380 το αγοράζει για τόσο μικρές αγορές?

Μπορειτε να μου πειτε ποιων αερογραμμων ειναι οι κωδικοι,900 και VJS?????
πχ CYP=Κυπριακων αερογραμμων!!!!!!!!
Thanks!!!!!!!!!!

Γιατί και η ΟΑ και η Α3 αναφέρουν όταν κόβεις το εισητηρίο σου κ πτήση αναφέρεται 50 λέπτα ένω και στην ανακοίνωση και κανονικά η πτήση διαρκεί 15 με 20 λεπτά λιγότερο??(Μιλάμε για το Αθ-Κω-Αθ)
Και κάτι άλλο..η ΟΑ το δρομολόγιο Κω-Αθ το δίνει 50 λέπτα ενώ το Αθ-Κω το δίνει 55 λέπτα..γιατί? Ενώ η Α3 τα δίνει και τα δύο 50 λεπτά?

Γιατι δν θα μπορει να γινονται ταυτοχρονες αφιξεις και αναχωρισεις στο αεροδρομιο της Λαρνακας????Ετσι οπως ειναι το σχεδιο του αεροδρομιου προσφερεται .

manos_p":25olzrpz said:
Και κάτι άλλο..η ΟΑ το δρομολόγιο Κω-Αθ το δίνει 50 λέπτα ενώ το Αθ-Κω το δίνει 55 λέπτα..γιατί? Ενώ η Α3 τα δίνει και τα δύο 50 λεπτά?
Να υποθέσω σε αυτό το κομμάτι της ερώτησης σου πως η διαφορά μπορεί να οφείλεται σε διαφορετικό τύπο αεροσκάφους. Αν δηλαδή (και εφόσον δεν αναφέρεσαι στο ίδιο δρομολόγιο - ίδια ημέρα, σκέλος επιστροφής) η εταιρεία στην πτήση ATH-KGS που αναφέρεσαι χρησιμοποιεί AT7, ενώ αντίστοιχα στην πτήση KGS-ATH χρησιμοποιεί 734. Αντίθετα η Α3 πιθανότατα να εκτελεί το δρομολόγια σταθερά με ένα τύπο αεροσκάφους.

Μπορειτε να μ πειτε ενα site που μπορω να κοβω tickets απο Κυπρο οπου να ειναι και επισημο-εγκυρο χωρις λαμογια και τετοια....

Εγω Ξερω αυτο της travelplanet.gr αλλα πολλοι μου λενε οτι καλυτερα απο τα site αεροπορικων εταιρειων,εσεις τι λετε?
:roll:

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα: Στο μάθημα του ΣΕΠ (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός) ο καθηγητής μας έβαλε μία εργασία η οποία αναφέρεται <<Ποιο επάγγελμα θέλω να ακολουθήσω>>. Εγώ φυσικά χωρίς δεύτερη κουβέντα πετάχτηκα και είπα αεροπόρος.Βέβαια θα πρέπει να ψάχτουμε με ερωτηματολόγια και διάφορα άλλα στους αντίστοιχους τομείς τους οποίοιυς επιλέξαμε .Τώρα το πρόβλημά μου είναι το εξής:Αν πάρω τηλέφωνο στο αερολιμεναρχείο Θεσσαλονίκης και τους πω για την εργασία και αν μπορώ να πάρω συνέντευξη από κανέναν θα με εξυπηρετήσουν ή θα μου το κλείσουν το τηλέφωνο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή σας μέρα.

Aristoteles":2hs0vr30 said:
Εγώ φυσικά χωρίς δεύτερη κουβέντα πετάχτηκα και είπα αεροπόρος.

Μάλλον εννοείς πιλότος.....
Κάνοντας τηλέφωνο στον Αερολιμενάρχη της Θεσσαλονίκης δύσκολα θα βρεις πιλότο να σου δώσει συνέντευξη.
Καλύτερα να προσπαθήσεις κάνοντας τηλ. στην ΟΑ και στην Αegean.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτοί δεν είναι που θα με πούν όχι;Πρόβλημα δεν έχω να τηλεφωνήσω, αλλά δεν θέλω να με κοροϊδεύουν μόλις κλείσω το τηλέφωνο.