Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στο παρελθον,εχουν γινει πτησεις LGAV-LGBL απο την Α3 αλλα ηταν ναυλωμενες. Προγραμματισμενες,οπως προειπε ο Dragonflyer,δεν υπαρχουν.

Μια ερώτηση, Υπάρχει πουθενά, διαδικτυακά, που να μπορώ να δω ποιο αεροπλάνο κάνει ποιά πτήση, η το αντίθετο? πέρα απο συστήματα αεροπορικών και τέτοια. Να γράφει πχ οτι το SX-XXX κάνει αυτή τη στιγμή, το δρομολόγιο XXX-YYY.
ευχαριστώωωωω

Εδώ μπορείς να δεις μερικά.. Οχι όλα..
http://www.libhomeradar.org/databasequery/index.php
Πας στο tab "Airport search" και βάζεις "ΑΤΗ".. Επιλεγεις και το "Include only contact from the last 24h" απο πάνω και πατάς "Start database search".
Δεν ειναι απολυτως realtime.. Μπορει μια πτήση να την εμφανίζει γιαιτ έχει προορισμο την Αθήνα και την εντόπισε μόλις ξεκίνησε από την Ρώμη (π.χ.) αλλά μπορεί και μια άλλη να την εντοπίσει 10 λεπτά πριν προσγειωθεί στο Βενιζέλος οποτε μεχρι να το δεις θα έχει προσγειωθεί..

d|m|tr|s":1hd0nj9n said:
Πρόσεξα ότι μετά την προσγείωση και τη στάθμευση με Airbus της Aegean, τα flaps ανέβηκαν μέχρι τις 10 μοίρες αντί πλήρως, υπάρχει λόγος που έγινε αυτό, συνηθίζεται;
Επειδή ρώτησα και εγώ για το εν λόγω θέμα, συγκυβερνήτης της Aegean μου είπε πως: "Στα Airbus όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πάνω από 30 βαθμούς, μετά την προσγείωση, τα flaps μένουν στη θέση 1 για καλύτερο εξαερισμό". Ομολογώ πως ξέχασα να ρωτήσω για τι είδους εξαερισμό μιλάει, αλλά βιαζόμουν να παραλάβω τις αποσκευές μου και να πάω παραλία!!! (Το σκηνικό συνέβη μέσα του περασμένου Αυγούστου!)

nikos_k.":wr3erks7 said:
τα flaps μένουν στη θέση 1 για καλύτερο εξαερισμό"
Προφανώς εννοεί να κρυώσουν από την όποια θερμοκρασία δέχθηκαν από τα καυσαέρια όταν λειτούργησαν τα reversers...........

τελικα τι απεγιναν οι macedonian airlines??

Τώρα που τα site της ΟΑ δεν λειτουργούν από ποιο ελληνικό site μπορώ να κλείσω εισητήρια με την ΟΑ?? Ποιο εμπιστεύεσται??

Από 24hours.gr ή airtickets.gr θα έλεγα να δοκιμάσεις.