Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Apgrau777":2xopa43i said:

Εννοεις αυτο που σε ολα τα χωρια λεγεται safety card?? Γιατι ετσι οπως το διατυπωσες μοιαζει με εγχειριδιο αποστολης της CIA!!! ;) Μη μας βαζεις δυσκολες καπιταλιστικες εννοιες πρωι πρωι.. ;) :lol: :P

pingu":317tcray said:
1. Φυσικά, με την "εκπαίδευση" (= λιώσιμο σε αεροδρόμια, airliners.net κλπ.) το μάτι συνηθίζει.
Επιπλέον υπάρχουν και βιβλιαράκια-βοηθήματα αναγνώρισης, όπως τα Janes. Είναι σχετικά ακριβά σε σχέση με το περιεχόμενό τους. Αν θέλεις να αγοράσεις κάποιο βιβλιαράκι, προτίμησε ένα μικρό για να το έχεις μαζί σου και να το χρησιμοποιείς "επί τω έργω".

ποια βιβλια ράκια βρε παιδιά??ας εκτυπώσει το πολύ πολύ μια -δυο φωτό από "πολυκυκλοφορημένα" μοντέλα να μάθει να ξεχωρίζει αυτά, ή ακόμα καλύτερα αν έχει κάποιο γνωστό ν αστηθούνε κάπου μαζί 3-4 μέρες και έχει μάθει με μιά ματιά τα μισα!

Καλησπέρα.Θέλω να ρωτήσω κάτι και παρακαλώ να μου απαντήσει όποιος ξέρει σίγουρα.Επιτρέπεται να πάει κανείς σε πολιτικό αεροδρόμιο για να τραβήξει φωτογραφίες και να μπει στο χώρο που στεγάζονται τα αεροσκάφη χωρίς να πρόκειται να πετάξει για κάπου?Ας πούμε αν δείξω ταυτότητα ή διαβατήριο μπορώ? :roll:

Με σιγουρια οχι. Εαν δεν εχεις αδεια, η δεν δουλευεις εκει, δεν μπαινεις μεσα! Μονο με συνοδεια, αδεια κλπ κλπ κλπ

makedonas":32j22fll said:
Με σιγουρια οχι. Εαν δεν εχεις αδεια, η δεν δουλευεις εκει, δεν μπαινεις μεσα! Μονο με συνοδεια, αδεια κλπ κλπ κλπ
Γα***ο αδικία.Μετά από κανά χρόνο θα ταξιδέψω πάλι με αεροπλάνο και φέτος δεν είχα καλή φωτογραφική μαζί μου :x

αγγλια

καλημερα πεταω αγγλια την κθριακη με οα μηπως ξερετε με τι αεροσκαφοσ πεταω ? το χαρτι λεει οα259 και επιστροφη 0α270

Γειά σου xris1 και καλώς όρισες.

Θα πάς με 737 και θα γυρίσεις με Α340 (εκτώς απροόπτου βέβαια)

Καλό ταξίδι και ελπίζω να μην έχεις τις καθυστερήσεις της περασμένης Κυριακής που ξεπέρασαν τις 4-5 ώρες :cry:

ειναι ασφαλη αυτα τα αεροπλανα γιατι ψιλοφοβαμαι :?