gonso":1frtt8wo said:Αγαπητέ μου hastaroth, η απάντηση είναι πολύ απλή. Οι υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας στις μεγάλες δυτικές χώρες, λειτουργούν καθαρά με κριτήρια ιδιωτικής επιχείρησης. Πρέπει να έχουν ίδια έσοδα και δεν στηρίζονται μόνο στον κρατικό προυπολογισμό. Αυτές οι μετατροπές, οι αναγνωρίσεις, τα validations, τα διαφορετικά medicals κλπ κλπ, σημαίνουν έσοδα πολύ μεγάλα, που δεν πρόκειται να τα εγκαταλέιψουν για να διευκολύνεται ο ένας και ο άλλος!
Κανείς?? Το χρειάζομαι για μια εργασία...pas7":1cqzo3fr said:Ξέρετε αν μπορώ να βρω πουθενά κανένα συγκεντρωτικό αρχείο με όλες τις καθημερινές πτήσεις OAL και Α3 εσωτερικού εξωτερικού? Επίσης δεν ξέρω αν ζητάω πολλά απλά μήπως ξέρετε αν μπορώ να βρω σε ένα αρχείο όλες τις καθημερινές αφίξεις σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
pas7 έγραψε:
Ξέρετε αν μπορώ να βρω πουθενά κανένα συγκεντρωτικό αρχείο με όλες τις καθημερινές πτήσεις OAL και Α3 εσωτερικού εξωτερικού? Επίσης δεν ξέρω αν ζητάω πολλά απλά μήπως ξέρετε αν μπορώ να βρω σε ένα αρχείο όλες τις καθημερινές αφίξεις σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Κανείς?? Το χρειάζομαι για μια εργασία...