Kanenas den borei pia na min paradextei oti mia etairia (OA) exei ginei apla mia dramatiki sapounopera. DEXTEITE TO OLOI. OK? End of story.
Twra ligo off topic, alla prepei...
O aeroporikos xwros, 8eloume kai mi, einai enas xwros epixeirimatikis drastiriotitas. Einai fysika idea, fysika hobby, fusika romandismos, fusika biznes, fusika agora. O ka8enas fusika to vlepei apo tin diki tou optiki. Exei paratiri8ei omws oti ston aeroporiko xwro ola afta kapoia stigmi sunuparxoun se stigmes pou duskola borei kapoios na fandastei.
Egw proswpika vlepw ton aeroporiko xwro apo oles tis plevres pou proanefera. Katanow oti an den efarmoseis ena swsto marketing plan & mix den pas pou8ena ws aeroporikos organismos. Katanow oti poloi exoume mesa mas alli ais8isi gia afto pou legetai aeroporia. Katanow tin fasi pou eimai epivatis kai krinw me ola ta kritiria tis agoras, tou hobby, tou enthusiast. Katanow to giati exw tin anagi na vgazw fotos kai na tis moirazomai (i oxi) me allous ston kosmo. Katanow oti borei o aeroporikos xwros na sxetizetai amesa met on epaggelmatiko mou xwro kai prepei na eimai panda konda se oles tou tis ekselikseis. Katanow oti oi OA einai ena...., alla den borw na svisw kai tis mnimes pou me anagazoun na eimai skliros se kritiki i na eimai sunais8imatika fortismenos se alles periptwseis.
Pote den einai mia i plevra apo tin opoia vlepoume ton aeroporiko xwro.
Kapote o Daley Thomson (aftos o megistos deka8litis tou '80) eixe pei oti "egw goustarw kai kanw afto to spor, kai ta dinw ola mesa sto stivo, kai kerdizw kai xanw, giati ola afta ta sunais8imata borei na ta zei mazi me mena kai kapoios allos, kai enas kosmos olakeros. Giati ola osa kanw 8a borw na ta moirastw me an8rwpous dipla mou eite einai 2, eite 5 eite 100, eite olos o kosmos. H idea einai pou mou dinei tosi dunami. H idea tou na moirazesai mia idea".
Tn aeroporiki idea tin moirazomaste polloi. Eite to katalavainoume eite oxi, afti yparei.
Sorry ean fainetai off topic.