www.olympic-airways.gr

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν δείτε τα νέα εισιτήρια των ΟΑ, η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι http://www.olympicairlines.com (χωρίς παύλα) Εννοείται ότι ακόμα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στη σελίδα!

Basika katalabaivw agglika.. Alla POY eivai ta ellnvika? Dev katalabaivouve oloi agglika osoi pave sto internet!! grmmlz

Δε ξέρω, αλλά λίγο γυμνή η σελίδα η καινούργια (olympicairlines.com). Το design από το airways.com θα μπορούσαν κάλλιστα να το κρατήσουν (έιχε όμορφα χρώματα και πετυχημένο μενού) και να μετά να τα αλλάξουν όλα σε Αερογραμμές..

Υ.Γ. Μου αρέσει το σημείο "online booking"... :evil:

webmaster":2tqydd54 said:
Δε ξέρω, αλλά λίγο γυμνή η σελίδα η καινούργια (olympicairlines.com). Το design από το airways.com θα μπορούσαν κάλλιστα να το κρατήσουν (έιχε όμορφα χρώματα και πετυχημένο μενού) και να μετά να τα αλλάξουν όλα σε Αερογραμμές..

:?: :?: :?:

alexander":yki7ffb1 said:
webmaster":yki7ffb1 said:

Δηλ. τα ερωτηματικά τώρα ποιο σημείο εννοούν :oops: :roll:

webmaster":2ljeb2l3 said:
alexander":2ljeb2l3 said:
webmaster":2ljeb2l3 said:

Δηλ. τα ερωτηματικά τώρα ποιο σημείο εννοούν :oops: :roll:

Nomizw peri Υ.Γ. Μου αρέσει το σημείο "online booking"... :evil: ta 3 :?: :?: :?:

:mrgreen:

pantos an kai i OA leei alla pragmata: ta A300 einai kai auta ston neo stolo :lol:

Για σταθείτε ρε παιδιά, δουλεύει όντως το http://www.olympicairlines.com ? Από ForthNet δεν το ανοίγει.

Τώρα το είδα από το Msn EXPLORER!