Εχοντας πεταξει με (ουτε που μπορω να 8υμηθω τον αρι8μο) ουκ ολιγες αεροπορικες εταιρειες σας δηλωνω μετα παρησιας οτι το σαιτ αυτο ειναι μια σκετη ...μπουρδα. Πιστευω ακραδαντα οτι παιζονται πολλα συμφεροντα εκει μεσα. Δηλαδη δεν μπορω να δεχτω οτι το φαγητο της αξιολογηθησης με 2* αστερια ΟΑ ειναι για σπουργιτια και της κατα τα αλλα αγαπημενης μου LH εναι για ελεφαντες.
Δεν μπορω να δεχτω οτι η Cathay Ρacific ειναι ενα αστερι παραπανω απο την ANA και την THAI. Δεν μπορω να δεχτω οτι η Japan Air Lines αξιολογηται το ιδιο με τις προαναφερομενες που μια ωρα πριν την πτηση μου (10:00 το πρωι παρακαλω) μου ελεγαν στο αεροδρομιο της Οσακας οτι το PTA εισητηριο μου δεν ειναι πληρωμενο !!!! ( Ναι η JAL δεν εκδιδει ηλεκρονικα !!!!!) και οταν μετα απο χιλια ζορια καταφερα να τουσ εξηγησω οτι PTA σημαινει "προπληρωμενο εισητηριο" αρχισαν να μου λενε οτι δεν εχει ανοιξει ακομα το "PTA office" και τελικα για να προλαβω την πτηση μου διεθεσαν ειδικη συνοδεια (μετα απο απαιτηση μου) για να περασω τους ελεγχους απο εκει που παιρνουν και οι VIP.
Δεν μπορω να δεχτω οτι η ΟΑ αξιολογειται το ιδιο με την Pulkovo Airlines (πρωην Russian air lines αν δεν κανω λαθος) που ναι μεν μπορει η ΟΑ να μη διαθετει και τον πλεον συγχρονο στολο, αλλα εχετε ποτε πεταξει με αεροπλανο που να καθεστε αντικριστα με τους συνεπιβατες σας και στη μεση να υπαρχει ξυλινο τραπεζακι φτιαγμενο οχι στου ..."Βαραγκη" αλλα ισως στον κηπο του σπιτιου σας; (Ξερεται... νοβοπαν, πριονι, black & decker κλπ)
ή στο λαστιχο στις πορτες της καμπινας να ειναι ενισχυμενο με ....μονωτικη ταινια!!!!
Εχετε μπει ποτε σε αεροπλανο και ολος ο εσωτερικος χωρος του να ειναι βαμενος με πινελο? (αντε ισως με spray). Αντε το ειδα και αυτο και μαλιστα πολυ προσφατα, σε πτηση με την Air Dolomiti (Star Alliance - Full Integrated Air Line Partner, παρακαλω) απο Μοναχο για Πιζα και αντιστροφα. (κι ομως κανεις δεν το αναφερει στις κριτικες του)
Δεν μπορω να δεχτω οτι η η Air China αξιολογειται το ιδιο με τη China Eastern, που εχοντας ταξιδεψει απειρες φορες και με τις 2 δεν ειδα ποτε την δευτερη να εχει φυγει μια φορα την ωρα που πρεπει.
Δεν μπορω να δεχτω οτι Alitalia αξιολογειται το ιδιο με την Air Canada και τοσες αλλες, την στιγμη που εχοντας πανω απο χιλιες πτησεις (με οτι εταιρεια μπορει ο καθενας να φανταστει) τις μοναδικες 4 φορες που εχασα τις βαλιτσες μου ητανε με την συγκεκριμενη εταιρεια.
(Ευτυχως την εβαλα στη μαυρη λιστα και ετσι ησυχασα)
Ειναι μαλλον ανουσιο να συνεχισω τις συγκρισεις γιατι δεν θα φτασουν ουτε εικοσι σελιδες.