μεγαλωσα Βολο, 2 χρονια Θεασσαλονικη, 4 χρονια Αγγλια Guildford Surrey, Βολος και τωρα Αθηνα. Και απο Σεπτεμβρη κ για ολο τον χειμωνα ολη την Ευρωπη με την δουλεια..
Γεννημένη Αθήνα, Κύπρια μητέρα, Κρητικός πατέρας, ως τα 6 στο Κοννέκτικατ (Ανατολική Ακτή), επιστροφή Αθήνα ως τα 18, σπουδές Κέρκυρα, Γουέστμινστερ, Γαλλία (Μονπελιέ), Μάστερ Λευκωσία, μετεκπαίδευση Βρυξέλλες, εργασία τατελευταία 2,5 χρόνια μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.
Εγω γεννηθηκα στην ομορφη θεσσαλονικη,μετα πηγα στην Κω 2 χρονια,στην συνεχεια θεσσαλονικη ,μετα 2 χρονια διδυμοτειχο και τωρα ειμαι παλι στην πατριδα μου την σαλονικη για να τελειωσω το λυκειο και να φυγω με το καλο για Florida,για Airline pilot.
Γεννηθηκα στο Συδνευ της Αυστραλιας αλλα μωρο σχεδον ακομη μετακομισαμε στην Ελλαδα. Ετσι μεγαλωσα στην Αθηνα ( Ζωγραφου ) και εζησα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου στην Ελλαδα. Μετα το σχολειο ξαναπηγα στο Συδνευ για λιγο, αλλα το λιγο καταντησε χρονια πολλα.
Ονειρο μου ειναι να ξαναγυρισω στην Ελλαδα ( ναι ξερω, οι μισοι απο σας νομιζετε οτι ειμαι μ........ς ) , αλλα να μεινω σε νησι.
Οποτε, για την ωρα, εγω ειμαι απο τους ...απο κει!
Γεια σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ! Γεννήθηκα, μεγαλωσα και σπούδασα Πειραιά και Αθήνα. Σκέφτομαι για κάποιο master εξωτερικό και αν προκύψει και εργασία. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω στο forum σας.
Καλημέρα σε όλους/ες. Γεννήθηκα στην Γερμανία, στο Lippstand,αλλά η καταγωγή μου είναι από την Κω, στην οποία και γύρισα όταν είμουν 5 ετών. Στα 10 ήρθα στην Aθήνα όπου και διαμένω τα τελευταία 18 χρόνια, σύνορα Μαρούσι-Μελίσσια.
Πολύ ωραίο το συγκεκριμένο thread, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε, έστω και λίγο, από που κρατάει η σκούφια των ανθρώπων με τους οποίους μιλάμε
1. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα όπου και διαμένω τα τελευταία 38 χρόνια :twisted:
2. Λόγω δουλειάς ταξιδεύω αρκετά συχνά ανά τη ελληνική επικράτεια και λόγω πάθους ταξιδεύω όσο περισσότερο μπορώ και στις βαρβαρικές χώρες (κυρίως Βερολίνο όπου έχω συγγενείς).
3. Ευελπιστώ λίαν συντόμως να πάρω το δρόμο της ξενιτιάς για κάποια βορειοευρωπαϊκή χώρα, αν οι επαγγελματικές συνθήκες το ευνοήσουν.
4. Πάλι ευελπιστώ, να ξεχειμωνιάσω σε κάποιο κορφοβούνι της ελληνικής υπαίθρου με την απόσυρσή μου από την αγορά εργασίας.
5. Αν δεν μου κάτσει το (3), θα αναγκαστώ να μεταβώ γρηγορότερα στο (4). κοινώς, θα πάρω τα βουνά.