Welcome on Board! (πόσοι από εδώ, πόσοι από εκεί ?)

από που είσαστε ?

• Ελλάδα

Votes: 0 0,0%
  • Εξωτερικό

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Megalosa Athina
Maraslio Dhmotiko sxoleio,
Trito Gymasio Arrenwn
1 Xrono Anwtatath Emporikh meta University of North Carolina (Michael Jordan's school) kai 30 xronia argotera eimai "Proswrina" akoma sthn USA N.C. opou ergazomai se etaireia pou eimai metoxos

Ν.Ηράκλειο,Β.Π.γεννήθηκα πεύκη,μένω ηράκλειο :p Μαθητούκλας,απολαμβάνω τις απογειώσεις όλων των πτήσεων με προορισμό κεντρική ευρώπη και αμέρικα!

34 χρονια Αθηνα...νομιζω οτι ειναι αρκετα, καιρος για αλλαγες!

Και εγώ Ελλάδα μένω..

Ο ενας χρονος που βρισκομαι Λονδινο δεν πιανεται. \

Ελλαδα η μονιμη κατοικια.... Τωρα πολη μη με ρωτησετε! :p Προς το παρον ... Ηρακλειο Κρητης.

Ελλαδα μεγαλωσα, Θεσσαλονικη...εκτοτε, Αγγλια τους χειμωνες, Καλιφορνια τα καλοκαιρια - Λος Αντζελες κ South Bay area...

Γεννήθηκα (χωρίς κανείς να με ρωτήσει, αλλά δεν πειράζει, μια χαρά είναι κι έτσι) στο Μόναχο το 1974.
Με έφεραν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα (χωρίς κανείς να με ρωτήσει ρε γα.........μω.........το ) μετά από 6 χρόνια.
Προσπαθώ να ταξιδεύω όσο πιο πολύ γίνεται (τουλάχιστον κάθε δύο μήνες).

Δυτική Μακεδονία here! Είμαι απο Καστοριά, σπούδασα και δούλεψα 6 χρόνια Αθήνα (Μαρούσι), τώρα δουλεύω στην Κοζάνη και μένω Πτολεμαϊδα με πάρα πολύ συχνές επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη.

Μόνιμος κάτοικος Ελλάδος για την ώρα... :!:

απο Εξωτερικό ειμαι απο Κυπρο σιγκεκριμενα 24 χρονια ειναι αρκετα κι εγω 8ελω αλλαγες