Volotea στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter EFL
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
θεωρώ ότι οι τελευταίες ακυρώσεις είναι καθαρά προσχηματικές δεν υπάρχουν θέματα με τον covid τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που μιλάμε . Το θέμα τους είναι άλλου είτε σε χαμηλές πληρότητες είτε κάτι άλλο . Απλά με την λογική αυτη δεν θα έπρεπε να γίνονται όλα τα δρομολόγια με χαμηλη πληρότητα αδιαφορώντας για τον προγραμματισμο του καθε επιβάτη . Πριν λίγες μέρες εκανα ένα ταξίδι για Βρυξέλλες με ελάχιστους επιβάτες στο ένα σκέλος είμασταν 30 περίπου και γύρω στις 50 η επιστροφή αλλά το δρομολόγιο το εκτέλεσαν κανονικά .

Μα το παραξενο ειναι οτι εχουν ακυρωσει το Σεπτεμβριο σε πολλα δρομολογια, αλλα κρατανε Οκτωβριο ή και Νοεμβριο...Τι νοημα εχει αυτο αν ειναι το θεμα οι χαμηλες πληροτητες;

Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό …εάν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του…

Last edited by a moderator:
Καημό το έχω: να βρω έναν που έκλεισε Volotea φέτος και να πήγαν όλα καλά...

Μα το παραξενο ειναι οτι εχουν ακυρωσει το Σεπτεμβριο σε πολλα δρομολογια, αλλα κρατανε Οκτωβριο ή και Νοεμβριο...Τι νοημα εχει αυτο αν ειναι το θεμα οι χαμηλες πληροτητες;

Πολιτική και πολλών άλλων αεροπορικών εταιριών. Συχνά περιμένουν με τις ακυρώσεις μέχρι λίγες εβδομάδες πριν από τη πτήση. Δεν ξέρω, σε τί ελπίζουν (σ΄ ένα θαύμα με ξαφνικές κρατήσεις ; ) και εάν πραγματικά πιστεύουν ότι θα γίνουν τον Οκτώβριο, Νοέμβριο κλπ.

Μάλλον και οι Οκτωβρίου Νοεμβρίου θα ακυρωθούν αλλά έχουν ακόμη περιθώρια να περιμένουν ……Δεν υπαρχει λόγος να το κάνουν νωρίτερα …..ούτως η άλλως μπορούν τα ποσά που έχουν ήδη πληρωθεί λίγα η πολλά να τα διαχειριστούν .

Last edited by a moderator:
Έχουν εξαφανιστεί από Αθήνα οι προορισμοί: Σπλιτ και Κάλιαρι.

Κρίμα, ηταν να ξεκινήσουν το 2019 αλλά ο κορονοιός τα έφαγε τώρα όμως γιατί;

Eφυγε και το SKG-HER..Λογικο με τοσο ανταγωνισμο A3,GQ,FR

Έχει τώρα η Ryanair skg - her...Τόσες μέρες εδώ στο Ηράκλειο στην Αλικαρνασσό δεν έχω δει τίποτα ... από FR

Έχει κόψει πολλά δρομολόγια σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας